ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενα «ναι» και ένα «αντίο»

ενα-ναι-και-ένα-αντίο-853636

Ακόμη ένα πολύτιμο «γρανάζι» στη «μηχανή» της Νίκης Βόλου θα παραμείνει στη θέση του, με τους κυανόλευκους να έρχονται σε συμφωνία με τον έμπειρο μέσο Παύλο Κυριακίδη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί οι κυανόλευκοι να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη την προετοιμασία ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, συνεχίζουν ωστόσο να προγραμματίζουν την επόμενη μέρα.

Μέρος αυτής θα είναι και ο Παύλος Κυριακίδης, που μετά τους Σταύρο Τσουκαλά, Παναγιώτη Παναγιωτίδη και Νέτι Μέτσε θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη μεσαία γραμμή, όπου θα βρίσκεται και ο νεοαποκτηθέντας, Βασίλης Γαβριηλίδης, με την ενίσχυση να συνεχίζεται.

Χθες, ήταν σειρά να ανακοινωθεί η επέκταση συμφωνίας με τον Κυριακίδη, για τον οποίο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Κυριακίδη, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

O Κυριακίδης, με καταγωγή από την Κοζάνη, ήρθε στη Νίκη τον περασμένο Ιούλιο και την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατέγραψε συνολικά 30 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τα κυανόλευκα, σκοράροντας μία φορά.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως το μοναδικό του γκολ πέρσι με τη φανέλα της Νίκης, εκείνο κόντρα στον Πιερικό στο γήπεδο της Νεάπολης, ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της περασμένης σεζόν για την ομάδα μας, σε σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη με τη συμμετοχή χιλιάδων φιλάθλων μας. Ευχόμαστε στον Παύλο υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Κυριακίδης με εμπειρία Α’ Εθνικής, όπου μετρά 77 παρουσίες με 3 τέρματα, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 76 παιχνίδια της Β’ Εθνικής, μετρώντας και 5 τέρματα, ενώ έχει και 57 παρουσίες με 7 γκολ στη Γ’ Εθνική. Επίσης έχει παίξει και στην πρώτη κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος, έχοντας 32 συμμετοχές με τον Ερμή Αραδίππου.

Το αντίο του «Αλια»

Ο τρόπος που αποχώρησε ο Αλιατίδης από τη Νίκη Βόλου είναι βέβαιο πως στενοχώρησε αρκετούς στην κυανόλευκη ΠΑΕ, αλλά και στον κόσμο της, με τον ποδοσφαιριστή να αποχαιρετά τους κυανόλευκους, οι οποίοι μία μέρα νωρίτερα είχαν ανανεώσει τη θητεία του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας, με τον ποδοσφαιριστή να ανήκει πλέον στο δυναμικό της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Με ποστάρισμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλιατίδης αναφέρθηκε στα τρία χρόνια που ήταν στην ομάδα. Αναλυτικά: «Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται μπροστά…

Ηταν τρία χρόνια γεμάτα χαρές, λύπες και έντονα συναισθήματα σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα όπως είναι η Νίκη Βόλου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα, κ. Στάικο Βεργέτη και κ. Αλέκο Βοσνιάδη, τον πρόεδρο κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου και την οικογένεια Βενέτη και φυσικά τον υπέροχο λαό της Νίκης Βόλου για τη στήριξη.

Εύχομαι από καρδιάς ό,τι το καλύτερο στην ομάδα.

Πλέον για εμένα ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο με την Αναγέννηση Καρδίτσας και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά, για να πετύχω τους στόχους μου με τη νέα μου ομάδα και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Πήρε γεύση

από Πανθεσσαλικό

ο Μπρούνο Μορέιρα

Στον Βόλο βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου, Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες, με τον ποδοσφαιριστή να φθάνει στην Αθήνα, όπου τον περίμενε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος, με το που βρέθηκε στη νέα του πόλη, βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό, συνοδευόμενος από τους Ανδρέα Κικίλια και Κωνσταντίνο Σταμέλο και πρόβαρε και τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, καλωσόρισε τον ποδοσφαιριστή τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Πορτογαλικά, αναφέροντας: «Ο Μπρούνο Μορέιρα είναι στον Βόλο! Η πρώτη επίσκεψή του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο! Καλώς όρισες Μπρούνο!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου