ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αναμονή Παπακωνσταντίνου

σε-αναμονή-παπακωνσταντίνου-875581

Με τις επαφές να συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα άπαντες στη Νίκη Βόλου βρίσκονται σε αναμονή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Αλέξη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες ήταν στο εξωτερικό και επιστρέφει πιθανότατα σήμερα στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες και στον Βόλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα να είναι αρκετά, ωστόσο στη Νίκη Βόλου αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η ανανέωση με τους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.

Η αρχή στις ανανεώσεις έγινε την περασμένη εβδομάδα με διετές επέκταση συμβολαίου στη «σημαία» και αρχηγό Σταύρο Τσουκαλά, για να ακολουθήσει ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης, με τον οποίο υπογράφηκε επίσης διετές συμβόλαιο.

Η λίστα με τα ονόματα, αλλά και τις εναλλακτικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχει παραδοθεί και πλέον η άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου θα σημάνει και την έναρξη των διαπραγματεύσεων στον Βόλο.

Οι αρχικές συζητήσεις έχουν ήδη γίνει είτε τηλεφωνικά είτε διά ζώσης και το πλάνο παραμένει ίδιο βάσει σχεδιασμού.

Εκτός από τους Τσουκαλά και Παναγιωτίδη στο ρόστερ της νέας περιόδου παραμένουν ο τερματοφύλακας Βλάντιμιρ Μπάγιτς, οι επιθετικοί Αντόνιο Ροχάνο και Νίκος Κουσκουνάς, όπως και ο αμυντικός Βαγγέλης Ανδρέου.

Προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση του Χρήστου Γρομητσάρη, σε μία θέση στην οποία η Νίκη έχει συμφωνήσει και για την απόκτηση του Βολιώτη Αγγελου Αργύρη, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα παραμονής των Μάνου Αλιατίδη και Θωμά Τσιμπούκα.

Επίσης για τη θέση του τερματοφύλακα «τελειωμένη» θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση του Νίκου Μπουργάνη, που επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου τις περασμένες ημέρες.

Για τη μεσαία γραμμή στα «θέλω» του Αλέκου Βοσνιάδη είναι τόσο η παραμονή του Παύλου Κυριακίδη, όσο και του Νέτι Μέτσε, ενώ όπως έγραψε χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ δύσκολα θα παραμείνει για ακόμη μία χρονιά ο Λούκας Γκαρσία, που βρίσκεται στη γενέτειρά του.

Για την επίθεση, εκτός από τους Ροχάνο-Κουσκουνά, υπάρχει και ο Χρήστος Τζιώρας, το συμβόλαιο του οποίου έχει λήξει, όπως κι αυτό του Ανδρέα Βλαχομήτρου.

Μέχρι τώρα τη μοναδική μεταγραφή, που έχει ανακοινωθεί επίσημα, αποτελεί ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός Μπρούνο Μορέιρα, που παραμένει στην πατρίδα του και περιμένει το πράσινο φως για το μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου