ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Είπε αντίο στον ΠΑΟΚ κι ετοιμάζεται για Νίκη

είπε-αντίο-στον-παοκ-κι-ετοιμάζεται-γι-878696

Ο Νίκος Μπουργάνης είπε αντίο στον ΠΑΟΚ και άνοιξε την πόρτα της Νίκης Βόλου, προετοιμαζόμενος για επιστροφή στα κυανόλευκα μετά από περίπου οκτώ χρόνια. Ο Αγριώτης τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και μαζί με τον Μπάγιτς θα αποτελέσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 25χρονος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε τον «δικέφαλο του Βορρά» και πλέον προβάρει τα κυανόλευκα, όπως απάντησε και ο ίδιος σε διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ είχε αποκαλύψει τον επαναπατρισμό του Νίκου Μπουργάνη, αυτή τη φορά για χάρη της Νίκης Βόλου, με τον 25χρονο πορτιέρε να έχει πλέον την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα ακόμη ενός συλλόγου της Μαγνησίας, μετά από αυτές του Ολυμπιακού Βόλου και της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

Στο αντίο του προς την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Μπουργάνης έγραψε:

«Μετά από έναν υπέροχο χρόνο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο! Πρωτόγνωρα συναισθήματα όλο αυτόν τον χρόνο μέσα στο γήπεδο! Είναι τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος! Εις το επανιδείν».

Την περσινή σεζόν ο Μπουργάνης έπαιξε στον ίδιο όμιλο με τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά σε κανένα παιχνίδι από τα δύο με τους κυανόλευκους δεν έπαιξε ως αντίπαλος και συνολικά μέτρησε 12 συμμετοχές.

Γεννημένος στις 21/4/1997 ο Θησέας Αγριάς ήταν η πρώτη του ομάδα, πριν μεταπηδήσει στην Κ19 της Νίκης Βόλου, παίζοντας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Αγωνίστηκε επίσης με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Γ’ Εθνική (2 συμμετοχές) την περίοδο 2016-17 και επόμενος σταθμός του ήταν ο Βόλος ΝΠΣ, με τον οποίο πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους, από τη Γ’ στη Β’ και από εκεί στην Α’ Εθνική, μετρώντας συνολικά 34 παρουσίες.

Οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, από τον οποίο δόθηκε ως δανεικός στην ΑΕ Καραϊσκάκης, παίζοντας σε 16 παιχνίδια της Super League 2 τη διετία του 2019-2021.

Την περίοδο 2020-21 ήταν μέλος της πρώτης ομάδας του δικεφάλου του Βορρά και πέρυσι υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και πάλι αγωνίστηκε μαζί με τον ΠΑΟΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Εκτός όμως από την ενίσχυση του βολιώτικου στοιχείου με τον Νίκο Μπουργάνη, η Νίκη Βόλου αναμένεται να ντύσει και πάλι στα κυανόλευκα τον αμυντικό Αγγελο Αργύρη.

Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη ανακοινώσει την παραμονή των Σταύρου Τσουκαλά, Παναγιώτη Παναγιωτίδη, ενώ με διετές συμβόλαιο δεσμεύονται οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Αντόνιο Ροχάνο, Νίκος Κουσκουνάς, Βαγγέλης Ανδρέου. Ο Μπρούνο Μορέιρα αποτελεί μέχρι τώρα τη μοναδική μεταγραφή, που έχει ανακοινωθεί επίσημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου