ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανοιχτό και για Λογαρά στη Νίκη Βόλου

ανοιχτό-και-για-λογαρά-στη-νίκη-βόλου-880898

Μπορεί οι ανανεώσεις των περσινών ποδοσφαιριστών να προέχουν και ήδη να έχει ανακοινωθεί η παραμονή των Σταύρου Τσουκαλά και Παναγιώτη Παναγιωτίδη, στη Νίκη Βόλου όμως δεν σταματούν εδώ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πρώτο μέλημα είναι η παραμονή όσο το δυνατόν περισσότερων ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά, αλλά έχουν ανοιχτά τα ραντάρ προς πάσα κατεύθυνση.

Εξάλλου με την προετοιμασία να ξεκινά μία εβδομάδα πριν μπει ο Αύγουστος, οι κυανόλευκοι έχουν όλα τα περιθώρια για να στραφούν σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε τονίσει επανειλημμένα πως στόχος είναι να πέσει ο περσινός μέσος όρος ηλικιακά και στη Νίκη δείχνει να υπάρχει ενδιαφέρον για νέους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Ενας από αυτούς που βρίσκεται στη λίστα είναι και ο Παύλος Λογαράς, που ήταν στον ΝΠΣ Βόλος τα τελευταία δύο χρόνια και τον οποίο απέκτησε ο ΠΑΟΚ.

Ο φέρελπις στόπερ, γεννημένος στις 18/6/2002 έχει μετρήσει έξι συμμετοχές σε επίπεδο Super League την τελευταία διετία. Με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, ο Εβρίτης στόπερ υπέγραψε πέρυσι συμβόλαιο συνεργασίας με τον δικέφαλο του Βορρά για τέσσερα χρόνια, αλλά τον πρώτο χρόνο παρέμεινε ως δανεικός στην ΠΑΕ Βόλος, μετρώντας φέτος τέσσερις παρουσίες στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και πολλές συμμετοχές με την ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα της Super League, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος.

Σημειώνεται πως για τη θέση του στόπερ με συμβόλαιο από την περσινή σεζόν δεσμεύεται ο Βαγγέλης Ανδρέου και πρόθεση των κυανόλευκων είναι και η παραμονή του Χρήστου Γρομητσάρη και του Μάνου Αλιατίδη, ενώ όπως αποκάλυψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ την περασμένη Δευτέρα «ανοιχτή» είναι και ενδεχόμενη επιστροφή του Βολιώτη αμυντικού Αγγελου Αργύρη στα κυανόλευκα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου