ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χάνια ή Πτολεμαΐδα για προετοιμασία

χάνια-ή-πτολεμαΐδα-για-προετοιμασία-896942

Στα Χάνια ή στην Πτολεμαΐδα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ομάδα της Νίκης Βόλου, που θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» σε… βουνό από τις αρχές Αυγούστου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ώρα που επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου κινούνται για όλα τα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη συγκεκριμένη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση των ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά, ενώ κάποιοι άλλοι ήδη δεσμεύονται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου.

Διετές συμβόλαιο από την περσινή χρονιά είχαν υπογράψει οι Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Βαγγέλης Ανδρέου, Αντόνιο Ροχάνο, Νίκος Κουσκουνάς, αλλά και ο Πασχάλης Κάσσος, για τον οποίο υπάρχει το ενδιαφέρον από τον Ιωνικό, αλλά οι κυανόλευκοι του Βόλου δεν θα τον αφήσουν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή αποτελούν οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά, όπως είναι οι Σταύρος Τσουκαλάς, Χρήστος Γρομητσάρης, Μάνος Αλιατίδης και Παύλος Κυριακίδης.

«Κλεισμένος» για τη νέα σεζόν θεωρείται και ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης, που αναδείχθηκε MVP της σεζόν που πέρασε, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων.

Από την άλλη δύσκολα θα συνεχίσουν στα κυανόλευκα οι Ξενοφών Πάνος, Θωμάς Τσιμπούκας, ενώ αμφίβολη είναι η παραμονή για τους Λούκας Γκαρσία, Ανδρέα Βλαχομήτρο, Θωμά Βασιλείου, Χρήστου Τζιώρα, Γιάννη και Θωμά Κυρίτση.

Όσον αφορά στην προετοιμασία, η Νίκη την περσινή σεζόν πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά, αλλά για φέτος δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Ετσι, στη Νίκη Βόλου στρέφονται πλέον στα Χάνια και στο προπονητικό κέντρο του Ξενοδοχείου «Μάνθος», ενώ στο τραπέζι υπάρχει και η Πτολεμαΐδα και το αθλητικό κέντρο που διαθέτει, το «Ηotel Pantelidis», όπου θα κάνει προετοιμασία και η ομάδα της Κηφισιάς.

Τέλος, αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους, μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες, στα πλάνα των κυανόλευκων βρίσκονται ο 25χρονος δεξιός αμυντικός Σάββας Τοπαλίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Πιερικό τη σεζόν που τελείωσε, αλλά και ο 20χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Κριμιτζάς, που ήταν επίσης στην ομάδα της Κατερίνης, που υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

Τελευταίο αντίο

στον Κώστα Τέζα

Το τελευταίο αντίο στον αγνό φίλαθλο της Νίκης Βόλου, Κώστα Τέζα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ηλικία 47 ετών, είπαν χθες Σάββατο από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας συγγενείς, φίλοι και συνοπαδοί του από τη Νίκη Βόλου.

Το φέρετρο ήταν «ντυμένο» στα χρώματα της αγαπημένης του Νίκης Βόλου, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης, ο γ.γ. Στέλιος Κολόζος και από την ΠΑΕ οι Απόστολος Κουφογεώργος, Βαγγέλης Αγγελής.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης τόνισε: «Συγκλονισμένοι πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του φιλάθλου της ομάδας μας, Κώστα Τέζα, σε ηλικία 47 ετών.

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο Κώστας ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου και η αγάπη του ήταν τέτοια που ζητούσε να ακολουθήσει την αποστολή ακόμη και εκτός έδρας με το λεωφορείο της ομάδας.

Κώστα, θα σε θυμόμαστε πάντα! Καλό ταξίδι…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου