ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα τα σπουδαία για το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

σήμερα-τα-σπουδαία-για-το-τμήμα-μπάσκε-897216

Μετά τη ΓΣ της περασμένης Δευτέρας, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, αναμένεται να προχωρήσει σήμερα στην ανακοίνωση της νέας διοικούσας επιτροπής μπάσκετ των κυανόλευκων.

Μετά την αποχώρηση του Μπάμπη Τουτουντζόγλου από τη θέση του επικεφαλής του τμήματος, οι συζητήσεις και οι επαφές ήταν αλυσιδωτές με τον πρόεδρο Στέργιο Φάτση να λαμβάνει την τελική του απόφαση, την οποία και θα ανακοινώσει σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ανάμεσα στα νέα μέλη που θα αποτελέσουν τη διοικούσα επιτροπή και θα στηρίξει έμπρακτα το τμήμα, αποτελώντας ίσως και τον βασικό χρηματοδότη, θα είναι ο επιτυχημένος Βολιώτης επιχειρηματίας, Αντώνης Κουτσουδάκης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας ποτών και των εμφιαλωμένων νερών και είναι λάτρης του μπάσκετ, αλλά και της Νίκης Βόλου.

Σημειώνεται πως η Νίκη Βόλου παρέμεινε φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ανδρών μπάσκετ, ενώ έχει αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ ο Γιώργος Κοσμάτος.

Σε αναμονή για τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ

Οι επαφές για ανανεώσεις ή και αποχωρήσεις συνεχίζονται στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην οποία καθημερινά καταφθάνουν προτάσεις για νέους ποδοσφαιριστές. Μέχρι σήμερα έχει ανακοινωθεί μόνο η παραμονή του Μακεδόνα τεχνικού, Αλέκου Βοσνιάδη, αλλά και η έλευση του Βραζιλιάνου, Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες.

Οι κυανόλευκοι «τρέχουν» προκειμένου να καλύψουν τα… κενά, έχοντας ήδη συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές, που θα συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά. Μέχρι τώρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Βαγγέλη Ανδρέου, Πασχάλη Κάσσου, Αντόνιο Ροχάνο και Νίκου Κουσκουνά, ενώ από κει και πέρα προτεραιότητα έχουν οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών με παίκτες όπως οι: Σταύρος Τσουκαλάς, Παύλος Κυριακίδης, Παναγιώτης Παναγιωτίδης και Χρήστος Γρομητσάρης.

Οι συζητήσεις τόσο με την τεχνική ηγεσία όσο φυσικά και με τη διοίκηση συνεχίζονται και σύντομα αναμένονται και οι νέες επίσημες ανακοινώσεις.

Εκτός από τις ανανεώσεις-αποδεσμεύσεις η Νίκη δεν έχει σταματήσει να ψάχνεται μεταγραφικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ελληνική αγορά και σε ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο 25χρονος δεξιός αμυντικός Σάββας Τοπαλίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Πιερικό τη σεζόν που τελείωσε, αλλά και ο 20χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Κριμιτζάς, που ήταν επίσης στην ομάδα της Κατερίνης, που υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

Τελευταία στη λίστα βρέθηκε και ο Μιχάλης Μανιάς, όπως αποκάλυψε χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Ο έμπειρος φορ προέρχεται από μία μέτρια φετινή χρονιά για τα δικά του στάνταρ, εφόσον αγωνίστηκε μόνο το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που τελείωσε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έχοντας 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Κύπρου, στην οποία είναι από το 2020, έχοντας φορέσει και τη φανέλα της Ανόρθωσης με μεγαλύτερη επιτυχία (30 αγώνες με 5 γκολ την περίοδο 20-21).

Σήμερα το φινάλε για την ακαδημία

Η ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε πως η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, για τους νεαρούς αθλητές, ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με τις τελευταίες προπονήσεις της χρονιάς: «Ολοκληρώνεται μία χρονιά με σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με αποκορύφωμα τη σπουδαία πρόκριση της ομάδας Κ20 στο Final Four του πρωταθλήματος της Super League 2. Σημαντικότερή μας επιτυχία, όμως, είναι η κατάκτηση της εμπιστοσύνης των παιδιών και των οικογενειών τους, παρέχοντας σε όλους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σε αγωνιστικό κι εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και τη συμπεριφορά σας, τη φετινή περίοδο. Στόχος και σκοπός της Ακαδημίας είναι η δημιουργία όμορφων και ιδιαίτερων στιγμών για τα παιδιά μας. Ευχόμαστε να καταφέραμε να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, γνωρίζοντας σίγουρα ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την προσεχή αγωνιστική σεζόν, δίνοντάς σας την υπόσχεση για μία ακόμα καλύτερη χρονιά, φυσικά και με τη δική σας συμβολή, όπως και το αγωνιστικό έτος που ολοκληρώνεται. Το καλοκαίρι δεν είναι περίοδος ξεκούρασης για εμάς, καθώς θα εκπονηθεί μία σειρά συγκεκριμένων κινήσεων βελτίωσης της Ακαδημίας μας, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την αναβάθμιση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων.

Η επικοινωνία μας δεν θα χαθεί, κατά την περίοδο των διακοπών. Σύντομα θα ανακοινωθεί το αγωνιστικό προγράμματα της επόμενης σεζόν».

Πέφτει στο νερό η ομάδα πόλο

Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη (9/6) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με την ομάδα της Νίκης Βόλου να συμμετέχει στο πρωτάθλημα στον α’ προκριματικό γύρο, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως και τις 10 Ιουλίου.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου, που θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωνσταντέλια, τοποθετήθηκε στον Όμιλο Ιτέας και Πατρών μαζί με τους ΑΚΑ Καρδίτσας, Νηρέα Πατρών, ΟΠΑΘΑ Πατρών και ΝΟ Ιτέας. Αγώνες θα γίνουν επίσης σε Αθήνα, Λαμία και Χαλκίδα, καθώς και σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη. Ο Β’ Προκριματικός Γύρος θα διεξαχθεί 21-23 Ιουλίου, ενώ στην Τελική Φάση (29-31 Ιουλίου) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο 8). Στη Β’ Εθνική ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου