ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εμπρακτη στήριξη στην Εθνική από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου

εμπρακτη-στήριξη-στην-εθνική-από-την-π-898075

Σε ρυθμούς Εθνικής Ελλάδος κινείται και η Νίκη Βόλου, στο γήπεδο της οποίας, (Πανθεσσαλικό) θα αγωνιστεί αύριο η γαλανόλευκη, υποδεχόμενη την Κύπρο και στη συνέχεια το Κόσοβο, για το UEFA Nations League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι στηρίζουν έμπρακτα τη συμμετοχή της Εθνικής μας Ομάδας στα δύο παιχνίδια που θα δώσει, αγοράζοντας εισιτήρια μέσω του διευθυντή των γραφείων της κυανόλευκης ΠΑΕ, Ανδρέα Κικίλια, ο οποίος συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε και με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ Μίλτο Καλόγηρο, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΕΠΣΘ στον Αγιο Νικόλαο.

Η έλευση της Εθνικής εξάλλου «ξεσπιτώνει» για λίγες ημέρες και την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τα γραφεία της οποίας μεταφέρονται για τις επόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε ανακοίνωσή της: «Λόγω των προπονητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, τα επόμενα 24ωρα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως τα γραφεία της, για το προσεχές τριήμερο, 8-11 Ιουνίου, θα λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου, από τις 9 το πρωί, μέχρι και τις 4 το απόγευμα».

Εξάλλου η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» στα παιχνίδια της Εθνικής, επισημαίνοντας: «H ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλεί τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου και τους διεθνείς μας στους δύο εντός έδρας αγώνες που θα δώσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με Κύπρο και Κόσσοβο, στο πλαίσιο του Nations League. Κάθε αγώνας της ελληνικής ομάδας πρέπει να είναι μία γιορτή για όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως οπαδικών χρωμάτων και προτιμήσεων.

Θα είμαστε όλοι εκεί».

Ανδρέας Κικίλιας και Μίλτος Καλόγηρος

Παραμένει

σε αναμονή

ανακοινώσεων

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετά την ανανέωση με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη και την ανακοίνωση απόκτησης του Βραζιλιάνου Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες δεν έχει προβεί σε νεότερη ανακοίνωση συμφωνίας με ποδοσφαιριστή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν σταματήσει οι επαφές. Με προτεραιότητα στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στο τέλος του μήνα, οι κυανόλευκοι παραμένουν «ενεργοί» μεταγραφικά, συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις.

Στους παίκτες που είναι στη λίστα παραμονής και ανανέωσης από πλευράς κυανόλευκων βρίσκονται μεταξύ άλλων οι: Σταύρος Τσουκαλάς, Παύλος Κυριακίδης, Παναγιώτης Παναγιωτίδης και Χρήστος Γρομητσάρης. Μέχρι τώρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Βαγγέλη Ανδρέου, Πασχάλη Κάσσου, Αντόνιο Ροχάνο και Νίκου Κουσκουνά, ενώ ελεύθεροι μένουν οι: Ξενοφών Πάνος, Θωμάς Τσιμπούκας, Χρήστος Τζιώρας και Ανδρέας Βλαχομήτρος.

Φινάλε στις 10 Ιουνίου για την ακαδημία

Η ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, για τους νεαρούς αθλητές, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με τις τελευταίες προπονήσεις της χρονιάς και σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ολοκληρώνεται μία χρονιά με σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με αποκορύφωμα τη σπουδαία πρόκριση της ομάδας Κ20 στο Final Four του πρωταθλήματος της Super League 2. Σημαντικότερή μας επιτυχία, όμως, είναι η κατάκτηση της εμπιστοσύνης των παιδιών και των οικογενειών τους, παρέχοντας σε όλους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σε αγωνιστικό κι εξωαγωνιστικό επίπεδο. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και την συμπεριφορά σας, τη φετινή περίοδο. Στόχος και σκοπός της Ακαδημίας είναι η δημιουργία όμορφων και ιδιαίτερων στιγμών για τα παιδιά μας. Ευχόμαστε να καταφέραμε να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, γνωρίζοντας σίγουρα ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την προσεχή αγωνιστική σεζόν, δίνοντάς σας την υπόσχεση για μία ακόμα καλύτερη χρονιά, φυσικά και με τη δική σας συμβολή, όπως και το αγωνιστικό έτος που ολοκληρώνεται. Το καλοκαίρι δεν είναι περίοδος ξεκούρασης για εμάς, καθώς θα εκπονηθεί μία σειρά συγκεκριμένων κινήσεων βελτίωσης της Ακαδημίας μας, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την αναβάθμιση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων.

Η επικοινωνία μας δεν θα χαθεί, κατά την περίοδο των διακοπών. Σύντομα θα ανακοινωθεί το αγωνιστικό προγράμματα της επόμενης σεζόν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου