ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα η κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του τμήματος μπάσκετ της Νίκης

σήμερα-η-κρίσιμη-γσ-για-το-μέλλον-του-τμ-898577

Κρίσιμη είναι η προγραμματισμένη για σήμερα ΓΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στις 17:00 στο Π. Μαγουλάς με φλέγον θέμα τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου του τμήματος καλαθοσφαίρισης των ανδρών.

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από τη μέρα που έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για τους κυανόλευκους και έλαβε τέλος η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί, αλλά σήμερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της για το μέλλον του τμήματος.

Το μόνο δεδομένο τη συγκεκριμένη στιγμή είναι η επιθυμία του Μπάμπη Τουτουντζόγλου να απεμπλακεί από την ηγεσία του τμήματος, αλλά χωρίς να αποχωρήσει, στηρίζοντας οποιαδήποτε νέα διοικούσα επιτροπή σχηματιστεί.

Την ίδια ώρα η αγωνία στις τάξεις των κυανόλευκων φιλάθλων είναι μεγάλη και όλοι ευελπιστούν να μην επιστρέψει το τμήμα, εκεί απ’ όπου το ανέλαβε πριν μερικά χρόνια ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου, οδηγώντας το στις εθνικές κατηγορίες.

Πολλά ερωτηματικά παράλληλα χρήζουν απαντήσεων, όπως το αν ο σύλλογος εγγράφηκε στο Μητρώο της Γ.Γ.Α., για να λάβει την επιχορήγηση, που έλαβαν άλλα σωματεία.

Αυτό και άλλα ζητήματα, αναμένεται να απαντηθούν σήμερα, με τη Γ.Σ. να έχει οριστεί για τις 17:00.

Η πρόσκληση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 16ης Μαΐου 2022 συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 στο γήπεδο «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ» και ώρα έναρξης τις 17:00.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
  2. Τροποποίηση καταστατικού-Εναρμόνιση με τον νόμο 4726/2020
  3. Σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 του τμήματος καλαθοσφαίρισης

ανδρών.

  1. Διάφορα θέματα.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των

μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» μέχρι 30/05/2022.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 18:00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους».

Αναμονή ανακοινώσεων

και για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Σε αναμονή ανακοινώσεων βρίσκονται άπαντες και για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου, με την ΠΑΕ να έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα την παραμονή του Αλέκου Βοσνιάδη στη θέση του προπονητή, αλλά και την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες.

Προτεραιότητα τη συγκεκριμένη στιγμή για τη Νίκη Βόλου αποτελεί η ενίσχυση της άμυνας, αλλά και η παραμονή όσων ποδοσφαιριστών δεν είχαν διετές συμβόλαιο και μένουν ελεύθεροι στο τέλος του μήνα.

Οι συζητήσεις και οι επαφές στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου συνεχίζονται και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις των κυανόλευκων, με πρώτιστο μέλημα να διατηρήσει τον περσινό κορμό, από τον οποίο δεν δεσμεύονται όλοι οι ποδοσφαιριστές με διετές συμβόλαιο.

Οι συζητήσεις των κυανόλευκων προχωράνε κι αφού ολοκληρωθεί το παζλ της άμυνας, τότε θα προχωρήσουν και οι υπόλοιπες κινήσεις στις άλλες θέσεις.

Εκτός από τις ανανεώσεις – αποδεσμεύσεις η Νίκη δεν έχει σταματήσει να ψάχνεται μεταγραφικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ελληνική αγορά.

Εξάλλου, όπως έχει τονιστεί ο κορμός παραμένει και οι προσθήκες θα είναι σαφώς λιγότερες από τα περσινά δεδομένα, ενώ ας μην ξεχνάμε πως η μεταγραφική αγορά παραμένει «ανοιχτή» μέχρι το τέλος Αυγούστου και μετά υπάρχει και το παράθυρο για τους «ελεύθερους», όπως ήταν πέρυσι ο Σταύρος Τσουκαλάς, που και σήμερα παραμένει ελεύθερος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου