ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει να «δέσει» την άμυνα

θέλει-να-δέσει-την-άμυνα-898771

Προτεραιότητα τη συγκεκριμένη στιγμή για τη Νίκη Βόλου αποτελεί η ενίσχυση της άμυνας, αλλά και η παραμονή όσων ποδοσφαιριστών δεν είχαν διετές συμβόλαιο και μένουν ελεύθεροι στο τέλος του μήνα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι συζητήσεις και οι επαφές στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου συνεχίζονται και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις των κυανόλευκων, με πρώτιστο μέλημα να διατηρήσει τον περσινό κορμό, από τον οποίο δεν δεσμεύονται όλοι οι ποδοσφαιριστές με διετές συμβόλαιο.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Χρήστου Γρομητσάρη, ο οποίος μέτρησε 23 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, παίζοντας ως βασικός στα 21 παιχνίδια, είτε ως παρτενέρ του Βαγγέλη Ανδρέου σε σύστημα με τετράδα στην άμυνα, είτε στην τριάδα μαζί με Αλιατίδη ή Τσιμπούκα.

Ο γεννημένος στο Αγρίνιο Χρήστος Γρομητσάρης, στα 31 του μένει ελεύθερος στο τέλος του Ιουνίου, αλλά τις περασμένες ημέρες βρέθηκε στον Βόλο, συζητώντας την προοπτική ανανέωσης με τους κυανόλευκους.

Αναμφίβολα ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει τον ποδοσφαιριστή και τη νέα χρονιά στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα.

Ο Γρομητσάρης, πριν έρθει στον Βόλο είχε 37 συμμετοχές με τα Χανιά στη Super League 2 τη διετία 2019-21, όπου είχε πάει πάλι με προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη, ενώ οι δυο τους συνυπήρξαν και στην Κέρκυρα στην Α’ Εθνική.

Στη Νίκη Βόλου το μεγάλο «πρόβλημα» τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις των πλάγιων αμυντικών, αφού από τη μία ο Τζοβάρας αποχώρησε τον Γενάρη για τον Ατρόμητο, ενώ ο Αθανασίου ήταν δανεικός από την ομάδα του Περιστερίου, χωρίς να αποκλείεται η επέκταση του δανεισμού του.

Στη δεξιά πλευρά ο Πάνος φαίνεται να αποτελεί παρελθόν, ενώ ο Κάσσος, που κάλυψε με επιτυχία την ίδια θέση, «παίζει» για μεταγραφή στον Ιωνικό.

Οι συζητήσεις των κυανόλευκων προχωράνε κι αφού ολοκληρωθεί το παζλ της άμυνας, τότε θα προχωρήσουν και οι υπόλοιπες κινήσεις στις άλλες θέσεις.

Επίσημα και μέχρι σήμερα έχει ανακοινωθεί η παραμονή του Μακεδόνα τεχνικού, αλλά και η έλευση του μεσοεπιθετικού Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες.

Εκτός από τις ανανεώσεις – αποδεσμεύσεις η Νίκη δεν έχει σταματήσει να ψάχνεται μεταγραφικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ελληνική αγορά και σε ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο 25χρονος δεξιός αμυντικός Σάββας Τοπαλίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Πιερικό τη σεζόν που τελείωσε, αλλά και ο 20χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Κριμιτζάς, που ήταν επίσης στην ομάδα της Κατερίνης, που υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

Εξάλλου, όπως έχει τονιστεί, ο κορμός παραμένει και οι προσθήκες θα είναι σαφώς λιγότερες από τις περσινές, ενώ ας μην ξεχνάμε πως η μεταγραφική αγορά παραμένει «ανοιχτή» μέχρι το τέλος Αυγούστου και μετά υπάρχει και το παράθυρο για τους «ελεύθερους», όπως ήταν πέρυσι ο Σταύρος Τσουκαλάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου