ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζονται οι επαφές στη Νίκη

συνεχίζονται-οι-επαφές-στη-νίκη-898903

Στον Βόλο βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες ο Αλέκος Βοσνιάδης και ποδοσφαιριστές της Νίκης, προκειμένου να ξεκινήσουν οι επαφές για ανανεώσεις ή και αποχωρήσεις, τη στιγμή που μέχρι σήμερα έχει ανακοινωθεί μόνο η παραμονή του Μακεδόνα τεχνικού, αλλά και η έλευση του Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μέχρι στιγμής οι κυανόλευκοι έχουν ανακοινώσει την ανανέωση Βοσνιάδη, ο οποίος θα βρίσκεται στον κυανόλευκο πάγκο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και με σκοπό να ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε φέτος ο βολιώτικος σύλλογος.

Ακολούθησε η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες, ο οποίος βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και προετοιμάζεται για τον ερχομό του σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μάλιστα μία μέρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στα κυανόλευκα έκανε λόγο για το νέο σταθμό της καριέρας του, αναρτώντας την είδηση της μεταγραφής του, για να σχολιάσει: «Με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνω τον νέο σύλλογο που θα αγωνιστώ την ερχόμενη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω στην Ευρώπη! Είναι μόνο τα πρώτα βήματα με τη Νίκη Βόλου! Είμαστε μαζί σε αυτό το νέο ταξίδι! Ας το κάνουμε!».

Από κει και πέρα σειρά στη Νίκη Βόλου παίρνουν οι ανανεώσεις και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ. Ποδοσφαιριστές όπως οι Σταύρος Τσουκαλάς, Χρήστος Γρομητσάρης και Ανδρέας Βλαχομήτρος δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, αλλά σίγουρα η Νίκη θα ήθελε να τους διατηρήσει στις τάξεις της, πατώντας πάνω στον περσινό κορμό για τη νέα σεζόν.

Οι συζητήσεις τόσο με την τεχνική ηγεσία όσο φυσικά και με τη διοίκηση συνεχίζονται και σύντομα αναμένονται και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για την παραμονή ποδοσφαιριστών από την περσινή χρονιά, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει από πέρυσι διετές συμβόλαιο στο τέλος να αποχωρήσουν.

Εκτός από τις ανανεώσεις-αποδεσμεύσεις η Νίκη δεν έχει σταματήσει να ψάχνεται μεταγραφικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ελληνική αγορά και σε ποδοσφαιριστές όπως είναι ο 25χρονος δεξιός αμυντικός Σάββας Τοπαλίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Πιερικό τη σεζόν που τελείωσε, αλλά και ο 20χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Κριμιτζάς, που ήταν επίσης στην ομάδα της Κατερίνης, που υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

Εξάλλου, όπως έχει τονιστεί ο κορμός παραμένει και οι προσθήκες θα είναι σαφώς λιγότερες από τα περσινά δεδομένα.

Κάλεσμα και της Νίκης

για την Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Ελλάδος θα δώσει τα πρώτα της επίσημα παιχνίδια εντός έδρας για το Nations League την ερχόμενη Πέμπτη 9/9 με την Εθνική Κύπρου και τρεις μέρες αργότερα με την Εθνική Κοσσόβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους κυανόλευκους της Νίκης Βόλου να απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους της γαλανόλευκης. Αναλυτικά: «H ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλεί τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και τους διεθνείς μας στους δύο εντός έδρας αγώνες που θα δώσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με Κύπρο και Κόσσοβο, στο πλαίσιο του Nations League.

Κάθε αγώνας της ελληνικής ομάδας πρέπει να είναι μία γιορτή για όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως οπαδικών χρωμάτων και προτιμήσεων.

Θα είμαστε όλοι εκεί».

Τη Δευτέρα η Γ.Σ.

για το τμήμα μπάσκετ

Η χρονιά για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης ολοκληρώθηκε και φέτος, βρίσκοντάς την στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τους κυανόλευκους να παραμένουν στην κατηγορία και να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου συγκαλεί Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα 6 Ιουνίου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στις 17:00.

Η πρόσκληση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 16ης Μαΐου 2022 συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 στο γήπεδο «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ» και ώρα έναρξης τις 17:00.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
  2. Τροποποίηση καταστατικού-Εναρμόνιση με τον νόμο 4726/2020
  3. Σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 του τμήματος καλαθοσφαίρισης

ανδρών.

  1. Διάφορα θέματα.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των

μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» μέχρι 30/05/2022. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 18:00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου