ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς «σάμπα» η Νίκη

σε-ρυθμούς-σάμπα-η-νίκη-900621

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε ρυθμούς «σάμπα» κινούνται από χθες η Νίκη Βόλου και οι φίλαθλοί της, περιμένοντας το κλείσιμο της συμφωνίας με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες, όπως αποκάλυψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χθες Παρασκευή.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, αναμένοντας τον Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες, που φέτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας με την Μπερσεμπάγια Σουραμπάγια, ο οποίος είναι λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και οδηγός αγώνων. Με περισσότερους από 226.000 ακόλουθους στο instagram, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο στόχαστρο των κυανόλευκων τον τελευταίο καιρό και όπως όλα δείχνουν το φλερτ θα καταλήξει σε γάμο και η Νίκη θα έχει ένα πολύ δυνατό όπλο στη φαρέτρα της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την ευχή να «πιάσει» και να προσαρμοστεί άμεσα στις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η περίπτωση του Μπρούνο είχε απασχολήσει τους κυανόλευκους από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν προχώρησε, ωστόσο το ενδιαφέρον δεν έπαψε να υφίσταται.

Ο 23χρονος, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ, έχει περάσει στην κολομβιανή Ενβιγάδο, τη νοτιοκορεάτικη Ανσάν Γκρίνερς, τη Τσούνγκναμ Ανσάν από την ίδια χώρα και φυσικά την ινδονησιακή Μπερσεμπάγια Σουραμπάγια, με την οποία κατέγραψε 29 εμφανίσεις, 7 γκολ και τρεις ασίστ φέτος, βοηθώντας τη τα μέγιστα να καταλάβει την 5η θέση στο πρωτάθλημα, 12 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Μπαλί Γιουνάιτεντ.

Στο μεταξύ η Νίκη κινείται και σε άλλους ποδοσφαιρικούς προορισμούς και για τον λόγο αυτόν εκπρόσωπός της θα βρίσκεται σήμερα στη Σερβία, προκειμένου να δει από κοντά μεταγραφικό στόχο, που αγωνίζεται στα μπαράζ της 1ης Κατηγορίας.

Χωρίς καιρό για χάσιμο η Νίκη Βόλου προχωρά στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, έχοντας την «πολυτέλεια» της αδειοδότησης και για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Από το ψάξιμο δεν αποκαλείται φυσικά και η ελληνική αγορά, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να γίνουν γνωστές και οι ανανεώσεις με το υπάρχον ποδοσφαιρικό υλικό. Οκτώ και πλέον ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, χωρίς να αποκλείεται κάποιο από αυτά να «σπάσει», ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές, που από την 1η Ιουνίου μένουν ελεύθεροι και η Νίκη θέλει να τους διατηρήσει στις τάξεις της, όπως είναι η περίπτωση του Σταύρου Τσουκαλά.

Βιωματικά εργαστήρια

σε παίκτες της ακαδημίας

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου και την Τρίτη 5 Απριλίου, το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, πραγματοποίησε βιωματική συνάντηση με τους μικρούς αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης Βόλου.

Το θέμα της συνάντησης ήταν «Η βελτίωση των σχέσεων μέσα στις ομάδες».

Τα παιδιά προσέγγισαν το θέμα βιωματικά μέσω διαδραστικών ασκήσεων και με δουλειά που έγινε σε μικρές ομάδες και στην ολομέλεια.

Τις συναντήσεις συντόνισαν οι Μαίρη Μπακατσέλου, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, αναπληρώτρια επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, και Γιούλη Πετροπούλου, κοινωνιολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, επιστημονικό στέλεχος.

Η «Πρόταση Ζωής» ευχαριστεί τον Νίκο Χαλμπέ, διοικητικό στέλεχος της ομάδας, και τους προπονητές Θεόδωρο Κατσαμόρα και Κωνσταντίνο Σδρόλια, για την πρόσκληση και τη συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου