ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προβάδισμα πρόκρισης για την Κ20 της Νίκης Βόλου

προβάδισμα-πρόκρισης-για-την-κ20-της-νίκ-903523

Το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2, έδωσε η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας στο γήπεδο Π. Μαγουλάς την ομάδα της Βέροιας, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, με τη ρεβάνς να ορίζεται για την επόμενη Κυριακή στην Ημαθία.

Οι Βεροιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 41’, η Νίκη είχε δύο δοκάρια με Γιαρλελή και Τζιάνη, με την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στην ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή, αλλά βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 73’ με τον Πρίφτι και πέτυχε και δεύτερο στο 94’ με τον Αναστασιάδη.

Το πρώτο μέρος

Στο 13ο λεπτό από φάουλ του Τζιάνη από τα αριστερά, οι παίκτες της Νίκης βρέθηκαν στο δεύτερο δοκάρι, αλλά τόσο ο Στοΐνοβιτς, όσο και ο Πρίφτι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με τον τερματοφύλακα Βάντση να παραχωρεί κόρνερ.

Η Βέροια εκτέλεσε φάουλ με τον Φωτόπουλο στο 31ο λεπτό από τα δεξιά και ο Τασιόπουλος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα άουτ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ.

Από νέα στημένη μπάλα απείλησαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Φωτόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, με τον Ισσακίδη να πιάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, από παρέμβαση της άμυνας στο 38ο λεπτό. Τρία λεπτά μετά η Βέροια έμεινε με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Καρασαρίδης είδε την 2η κίτρινη κάρτα, αυτή τη φορά για τράβηγμα στον Μπαλλά. Ο Πρίφτι εκτέλεσε το φάουλ με πολλή δύναμη και από τα αριστερά, αλλά χωρίς τύχη, με τη Νίκη να έχει πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα και να ψάχνει και το προβάδισμα στο σκορ. Ο Τζιάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπαλλάς πήδηξε για την κεφαλιά, αλλά ο Γιαρλελής στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα προ κενής εστίας στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία απομάκρυνε η άμυνα.

Στοΐνοβιτς και Γιαρλελής έπαιξαν όμορφα το ένα-δύο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο τελευταίος έκανε το πλασέ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Βάντσης απομάκρυνε σε κόρνερ με τις γροθιές, διατηρώντας παράλληλα το 0-0, που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, μιας και ο Φωτόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, αλλά ο Τασιόπουλος αστόχησε και πάλι με κεφαλιά.

Το δεύτερο μέρος

Η Νίκη μπήκε φουριόζα στο β’ μέρος, έχοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά ο Τζιάνης που βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σουτάροντας από διαγώνια θέση και δεξιά, σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Βάντση, στο πρώτο λεπτό.

Σέντρα του Τζιάνη από τα δεξιά, έβγαλε μόνο του τον Γιαρλελή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ο ποδοσφαιριστής της Νίκης δεν τελείωσε τη φάση, πιάνοντας αέρα με το δεξί στο 51ο λεπτό.

Μακρινό σουτ του Στοΐνοβιτς πέρασε πάνω από την εστία στο επόμενο λεπτό, με τη Νίκη να έχει αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά όχι το πολυπόθητο γκολ.

Μετά από κόρνερ του Τζιάνη στο 56ο λεπτό, ο Πρίφτι δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι με την μπάλα να περνά παράλληλα με την εστία, αλλά τόσο ο Μπαλλάς, όσο και ο Καπίτσας, δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τη φάση από κοντά.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 73ο λεπτό, με τον Πρίφτι να σκοράρει με κεφαλιά και να πετυχαίνει το 1-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζιάνη από τα αριστερά.

Στο 78’ ο Παπαναστασίου βρήκε τον Χουσεΐνογλου στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ από θέση βολής, αλλά αστόχησε.

Η Βέροια θα μπορούσε να έχει φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Μπεκιαρίδης πλάσαρε εύστοχα τον Αλντερβίσι στο 91’, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από υπόδειξη του βοηθού.

Στο 94’ και από σέντρα του Τανού από τα αριστερά ο Αναστασιάδης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 2-0 σε κενή εστία.

ΝΙΚΗ-ΒΕΡΟΙΑ 2-0

Κίτρινες: Μιχαηλίδης, Μπεκιαρίδης, Λουτζιανιώτης, Τσέας, Πρίφτι

Κόκκινη: 41’ Καρασαρίδης(2η κίτρινη)

ΝΙΚΗ: (Ακτσιαλής) Αλντερβίσι, Τόγιας, Παπαναστασίου, Ντόντα, Καπίτσας, Πρίφτι, Τζιάνης (89’ Κώστας), Γιαρλελής (70’ Αναστασιάδης), Μπαλλάς (70’ Τανός), Τσατσελάρι, Στοΐνοβιτς (63’ Χουσεΐνογλου)

ΒΕΡΟΙΑ: (Ανθυμιάδης) Βάντσης, Χαβιαρόπουλος (74’ Χοχλιούρος), Καρασαρίδης, Τασσιόπουλος, Φωτόπουλος, Μιχαηλίδης (43’ Βασιλειάδης), Λαζεκίδης (62’ Μωυσίδης), Ισσακίδης, Μπεκιαρίδης, Χερίδης (62’ Βουδούρης), Λουτζιανιώτης (46’ Τσέας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου