ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βράβευσε Λεουτσάκο η Νίκη Βόλου

βράβευσε-λεουτσάκο-η-νίκη-βόλου-900818

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, που οι κυανόλευκοι είχαν την χαρά να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της περιόδου που πέρασε, βράβευσαν χθες και τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, επιδίδοντάς του τιμητική πλακέτα και προσφέροντάς του μία φανέλα της Νίκης Βόλου.

Όπως ενημερώνει σχετικά η κυανόλευκη ΠΑΕ: «Σε μία μοναδική βραδιά, παρουσία και του προέδρου της Super League 2, κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου τίμησε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, στο εστιατόριο «Αββαείο», στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Η εκδήλωση, με παρουσιαστή τον εμβληματικό Γιώργο Μαστρογιάννη, ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του υπεύθυνου Χορηγιών της ομάδας μας, κ. Γιώργου Αποστολακόπουλου, και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν ορισμένες βραβεύσεις σε κάποιους εκ των ξεχωριστών και μακρόχρονων υποστηρικτών μας. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν ο κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος, η εταιρεία «ΕΤΕΚΑ» και ο κ. Σάκης Λυκούρης, η «Κιβωτός» και οι κ.κ. Εύα Καραβοσιάνη και Νεκτάριος Μαρμαράς, η εταιρεία «Tellody», η εταιρεία ιματισμού «Macron», η Γενική Κλινική «Άνασσα», ο Αγροτικός Παραγωγικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» και ο κ. Κίτσιος, η κ. Σπέρη Παπασταματίου, η εταιρεία παραγωγής «Techitserious» και τα αδέρφια Τσιντσίνη, ενώ, στο τέλος, μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας μας δόθηκε και στον Γιώργο Μαστρογιάννη για τη διαχρονική συνεισφορά του στην ομάδα μας, στη βράβευση-έκπληξη που «έκλεισε» την εκδήλωση.

Με την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, με τη διοίκηση της ομάδας μας, σχετικά με την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και με αυτήν που έρχεται, καθώς, κατά τις τοποθετήσεις τους, και ο κ. Αποστολακόπουλος, και ο κ. Παπακωνσταντίνου ευχήθηκαν η συνεργασία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με τον κάθε χορηγό – υποστηρικτή της φετινής σεζόν ξεχωριστά, να συνεχιστεί.

Κατά την αποχώρηση των προσκεκλημένων, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου μοίρασε σε όλους αναμνηστικά δώρα, με άπαντες να εύχονται το συγκεκριμένο ραντεβού να καθιερωθεί».

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης, ενώ ανάμεσα στους επίτιμους καλεσμένους, ο Ζήσης Ντελόπουλος, που συνδύασε το όνομά του με την άνοδο της Νίκης το 2014, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Γιάννης Ξάνθης.

Ο Βασίλης Βενέτης και ο Γιώργος Μαστρογιάννης

«Παρών» από παίκτες και τεχνικό τιμ

Ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης

Ζήσης Ντελόπουλος και Γιάννης Ξάνθης είχαν πολλά να θυμηθούν…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου