ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Χτίζει» την επόμενη μέρα

χτίζει-την-επόμενη-μέρα-894710

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Super League 2 να έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο στη Νίκη Βόλου συνεχίζουν να δουλεύουν, μην αφήνοντας τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος.

Το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε την 1η Μαΐου, αλλά οι υποχρεώσεις για ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ δεν έχουν λάβει τέλος. Παίκτες και τεχνικό τιμ δίνουν καθημερινά το «παρών» στο γήπεδο, στην προσπάθεια αποφόρτισης από μία πιεσμένη και ιδιαίτερη χρονιά, αλλά στη Νίκη Βόλου κοιτάζουν και την επόμενη μέρα.

Ετσι, από το μικροσκόπιο του Αλέκου Βοσνιάδη και των συνεργατών του περνούν καθημερινά νεαροί παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα, προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα της νέας περιόδου.

Η Νίκη είναι υποχρεωμένη εξάλλου να κοιτάξει την επόμενη μέρα έστω κι αν ακόμη είναι νωρίς να ανακοινώσει επίσημα κάποια πράγματα στα οποία έχει συμφωνήσει και κατασταλάξει.

Για την ώρα όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του Μιράντα, βρίσκονται στις υποχρεώσεις της ομάδας, περιμένοντας συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, με αρκετούς από αυτούς να έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν στα κυανόλευκα.

Συνεχίζεται η μάχη

Παναγιωτίδη-Βλαχομήτρου

Η μονομαχία ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου συνεχίζεται, αυτή τη φορά για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή των κυανόλευκων για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Παναγιώτης Παναγιωτίδης και Ανδρέας Βλαχομήτρος με συντριπτικά ποσοστά έναντι των υπολοίπων συμπαικτών τους, οδηγούν την κούρσα των υποψηφίων, έχοντας λάβει σχεδόν πάνω από 2.000 ψήφους μέχρι χθες το απόγευμα. Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αποφάσισε να δοθεί παράταση στην ψηφοφορία, με την ηλεκτρονική κάλπη να κλείνει την ερχόμενη Δευτέρα.

«Η διαδικασία ανάδειξης του «Blue MVP of the Season 2021-2022» παρατείνεται, λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης συμμετοχής του κόσμου στην ψηφοφορία. Το poll θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας (16/5, 23:00).

Συνεχίστε να ψηφίζετε! https://strawpoll.com/polls/xVg7dol4zZr», αναφέρει η πλευρά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Στο ΔΣ του ΠΣΑΠΠ

δύο ποδοσφαιριστές

της Νίκης

Τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), έχοντας ανάμεσα στα μέλη του και δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Ο λόγος για τον Χρήστο Γρομητσάρη, αλλά και τον Ξενοφώντα Πάνο, με τον πρώτο να αναλαμβάνει χρέη ειδικού γραμματέα και τον δεύτερο τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, η επανεκλογή του Γιώργου Μπαντή στον προεδρικό θώκο του ΠΣΑΠΠ συνδυάστηκε με τη συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστριών στο ΔΣ για πρώτη φορά στην ιστορία του συνδέσμου. Νέα γενική γραμματέας του ΠΣΑΠΠ είναι η Χαρούλα Δημητρίου, ενώ η Ελένη Κακαμπούκη είναι η υπεύθυνη ανάπτυξης ποδοσφαίρου γυναικών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΠΠ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Μπαντής

Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Κουρμπέλης

Γενική γραμματέας: Χαρούλα Δημητρίου

Ταμίας: Χρίστος Τασουλής

Ειδικός γραμματέας: Χρήστος Γρομητσάρης

Ειδικοί σύμβουλοι: Γιώργος Μασούρας, Αναστάσιος Μπακασέτας

Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου Γυναικών: Ελένη Κακαμπούκη

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ποδοσφαιριστών: Ξενοφών Πάνος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου