ΤΟΠΙΚΟ

Επεισόδια στον Πλάτανο

επεισόδια-στον-πλάτανο-904225

Η Αγία Παρασκευή έφυγε νικήτρια από το γήπεδο του Πλατάνου, όπου επικράτησε με 5-4 των Μυρμηδόνων σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα και ένταση, που κλήθηκε και η Αστυνομία, προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα στο συναρπαστικό φινάλε για την 8η αγωνιστική των playouts της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

Για τους φιλοξενούμενους ο Βαΐτσης πέτυχε το 0-1 στο 10ο λεπτό, με τον Γκέκο να γράφει το 0-2 στο 20’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με δύο τέρματα του Χριστοδουλόπουλου στο 25ο και 33ο λεπτό. Ο Γκέκος βρήκε και πάλι δίχτυα στο 42’ για το 2-3, αλλά οι γηπεδούχοι με τη σέντρα στο β’ μέρος ισοφάρισαν σε 3-3 στο 46’ με δράστη και πάλι τον Χριστοδουλόπουλο. Τρίτο τέρμα πέτυχε και ο Γκέκος, σημειώνοντας στο 57’ το 3-4 με σουτ εντός περιοχής, με τον Χριστοδουλόπουλο να κάνει το 4-4 με τετ-α-τετ στο 81’!

Τρία λεπτά πριν το φινάλε κι ενώ η Αγία Παρασκευή είχε την μπάλα στην κατοχή της, ο Γκουγκούλης σέντραρε και ο Παλάσκας στην προσπάθεια να απομακρύνει προ του Γκόγκου, σκόραρε με αυτογκόλ για το 4-5.

Ο πρώτος βοηθός διαιτητή σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας οφσάιντ για το τέρμα που επιτεύχθηκε, αλλά ο διαιτητής Σαμαράς πήρε πάνω του την φάση, μιας και ο Γκόγκος δεν επηρέαζε τη φάση κι έτσι το 4-5 παρέμεινε, με ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να κινούνται κατά του προπονητή των φιλοξενούμενων, Στέλιου Μαλακασιώτη, κατά του οποίου χειροδίκησαν, αφού όπως ισχυρίζονται οι γηπεδούχοι προχώρησε σε χειρονομία.

Το παιχνίδι διεκόπη κακήν κακώς, με τον διαιτητή Σαμαρά να σφυρίζει τη λήξη του, και μετά το τέλος του κατέφθασε και περιπολικό με δύο άνδρες της Αστυνομίας από το Α.Τ. Αλμυρού, με τα πνεύματα να ηρεμούν στη συνέχεια και τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν με τους τρεις βαθμούς.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια, με 2-1 επικράτησε της ΑΕ 2002 ο Διαγόρας στο Στεφανοβίκειο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με την κεφαλιά του Κόρδα στο 32’ έπειτα από κόρνερ του Σιαμέτη, αλλά ο Σπύρος Καραπλιάγκος ισοφάρισε σε 1-1 με πανέμορφο τέρμα και άπιαστο σουτ στο 37’ με σουτ στην κίνηση στο απέναντι «Γ». Το τελικό 2-1 της ανατροπής σημειώθηκε στο 68’ μετά από αντεπίθεση με τον νεαρό Μ. Ντάφο.

Δύο γκολ και μία ασίστ είχε ο Παπαδόπουλος του Πρωτεσίλαου κόντρα στη Δάφνη στο τελικό 4-0 στο γήπεδο του Πτελεού, σκοράροντας το πρώτο τέρμα με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ έκανε το 2-0 ο Λεϊμονής στο 25’. Ο Παπαδόπουλος σκόραρε ξανά για το 3-0 στο 47’ κι από δικό του κόρνερ στο 87’ ο Χολέβας πέτυχε το τελικό 4-0 με κεφαλιά.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σήμερα Κυριακή, 1/5

Μυρμηδόνες-Αγία Παρασκευή 4-5

Διαγόρας-ΑΕ 2002 2-1

Πρωτεσίλαος-Δάφνη 4-0

Αστέρας Ριζομύλου-Μακρινίτσα 3-0 α.α.

Αύριο Δευτέρα, 2/5

Γηπ. Βασδέκειο (16:00):

ΦΘ Αγχίαλος-ΑΟ Σκιάθου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAYOUTS

Πρωτεσίλαος 42

Αγχίαλος 30

Αστέρας 28

ΑΕ 2002 26

Αγία Παρασκευή 25

Σκιάθος 24

Δάφνη 18

Μυρμηδόνες 17

Διαγόρας 8

Μακρινίτσα 0

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου