ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φινάλε με ισοπαλία στις Σέρρες για Νίκη

φινάλε-με-ισοπαλία-στις-σέρρες-για-νίκ-904237

Χωρίς γκολ και… συγκινήσεις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, όπου ο Πανσερραϊκός απέναντι στη Νίκη ήθελε να «κλειδώσει» την παραμονή στην κατηγορία.

Το τελικό 0-0 διατήρησε τα «λιοντάρια» στην κατηγορία, μιας και την ίδια ώρα η Καβάλα έχασε στη Βέροια, κι έτσι ο βαθμός ήταν αρκετός για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την υπεροχή απέναντι στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, αλλά όχι και το γκολ.

Η Νίκη, που τερμάτισε στην 4η θέση του Βορείου ομίλου, επιθετικά μπορεί να μην είχε ιδιαίτερη όρεξη, κράτησε ωστόσο το μηδέν στην άμυνα, έχοντας την καλύτερη της στιγμή στο 10ο λεπτό με τον Μέτσε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Από την άλλη για τους γηπεδούχους, ο Κανίς είχε δοκάρι στο 18’ με τον Γρομητσάρη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή, ενώ τόσο στο 32’ όσο και στο 38’ ο Περιστερίδης διατήρησε ανέπαφη την εστία του στις προσπάθειες των Μέσσι και Σοφιανού.

Ο Πανσερραϊκός συνέχισε να πιέζει για ένα γκολ, που θα τον άφηνε μακριά από τα σενάρια παραμονής, αλλά ο Κανίς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Περιστερίδη στο 52’, αστοχώντας σε τετ-α-τετ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι (71’ Καραμπέρης), Κρητικός, Ανάκογλου (61’ Έππας), Σοφιανός (46’ Ντίαζ), Μέσσι, Κανίς

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Τσουκαλάς (46’ Γκαρσία), Μέτσε (90’ Αθανασίου), Κυριακίδης, Βασιλείου (72’ Ροχάνο), Κουσκουνάς (72’ Στοΐνοβιτς), Βλαχομήτρος (72’ Κυρίτσης).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου