ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να βρει το κίνητρο και ν’ αποφύγει την 3η σερί ήττα

να-βρει-το-κίνητρο-και-ν-αποφύγει-την-3-904497

Η τελευταία υποχρέωση της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα της Super League 2 ακούει στο όνομα Πανσερραϊκός, τον οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο στις Σέρρες στις 14:45 στο δημοτικό γήπεδο της πόλης, με το μυαλό των κυανόλευκων όμως να βρίσκεται ήδη στις διακοπές, αλλά και στην επόμενη σεζόν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στόχος του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη είναι να βρει κίνητρο, προκειμένου η ομάδα του να μη γευτεί την πικρία της ήττας σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που, αν κερδίσει, σφραγίζει την παραμονή της.

Αν το… επιτρέψει και το αποτέλεσμα της Καρδίτσας, η Νίκη μπορεί να «ξαναπιάσει» την 3η θέση, στην οποία βρίσκεται η Ξάνθη, που έχει +2 από τους κυανόλευκους, κι αύριο παίζει με την Αναγέννηση.

Εχοντας να διαχειριστεί και τις απουσίες του τραυματία Μάνου Αλιατίδη και των τιμωρημένων Παναγιώτη Παναγιωτίδη και Χοσέτε Μιράντα, ο Μακεδόνας τεχνικός αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι, στο οποίο πέφτει η αυλαία με τη διεξαγωγή της 34ης αγωνιστικής. «Προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ακόμα και σε περίοδο που ήμασταν καλά, που είχαμε αποτελέσματα, μπορούν να υπάρξουν ατυχίες και να στραβώσουν παιχνίδια, το είδαμε και με τον Ολυμπιακό Β’. Στη Λάρισα (σ.σ. κόντρα στον Απόλλωνα), χάσαμε το απίστευτο και, στο επόμενο ακριβώς λεπτό, φάγαμε ένα γκολ από κόρνερ. Συμβαίνουν αυτά. Θα παίξουμε στις Σέρρες με στόχο τη νίκη και την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα, για την ομάδα μας. Στόχος ήταν η εξάδα, θέλουμε φυσικά το καλύτερο δυνατό, αλλά πιστεύω γενικά πως ήταν μία πολύ καλή χρονιά και βάση για την επόμενη», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε για τις ελλείψεις που έχει να διαχειριστεί: «Βέβαια, έχουμε προβλήματα για το επόμενο ματς. Έχουμε τις κόκκινες του Παναγιωτίδη και του Μιράντα, τον τραυματισμό του Κυριακίδη. Να δούμε ποιοι θα είμαστε και εμείς θα πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για την ομάδα μας. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά και θα παίξουν. Δε θα λέμε, απλώς ότι έχουμε βάθος. Να μπουν και τα άλλα παιδιά να παίξουν. Πάμε να παίξουμε το τελευταίο μας παιχνίδι και μετά να τα βάλουμε όλα κάτω, σε μία σειρά, για το μέλλον».

Σφυρίζει ο Μαλούτας

Ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας θα είναι ο διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, όπως όρισε και ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χριστοδούλου επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας και Θεόδωρος Αϊναλής από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Βασίλης Γαβριηλίδης (Θράκης).

Αξίζει να σημειωθεί πως το αυριανό παιχνίδι είναι το τρίτο που θα σφυρίξει ο Βεροιώτης ρέφερι την ομάδα των Σερρών τη φετινή σεζόν, αφού είχε οριστεί και στις 24/11/21 και στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Πανσερραϊκός 2-0, όπως και πιο πρόσφατα στις 30/3/22 στο Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός 1-0, με τους Σερραίους να μετρούν δύο εκτός έδρας ήττες.

Ο Μαλούτας ωστόσο έχει σφυρίξει και παιχνίδια της Νίκης Βόλου στο παρελθόν, στα οποία οι κυανόλευκοι έχουν δύο ισοπαλίες και μία νίκη.

Πιο πρόσφατα, είχε βρεθεί στα Πηγάδια και στην ισοπαλία 0-0 με την Ξάνθη στις 9/3/22, ενώ το 2019 και στις 17/3 ήταν στο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Νίκη Βόλου 2-4. Επίσης για τη Γ’ Εθνική, αλλά 12 χρόνια πριν, ο Μαλούτας είχε σφυρίξει για πρώτη φορά τη Νίκη Βόλου στις 30 Γενάρη του 2010 και στο παιχνίδι Οδυσσέας Αναγέννησης – Νίκη Βόλου 2-2.

Με Λεβαδειακό η Κ20

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2, η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή έχει δύσκολη εκτός έδρας υποχρέωση με τον Λεβαδειακό, ο οποίος στο παιχνίδι του πρώτου γύρου έφυγε με βαθμό από το Π. Μαγουλάς. Η σημερινή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου και θα ξεκινήσει στις 12:45.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου