ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θεσσαλικό ντέρμπι στη Νεάπολη

θεσσαλικό-ντέρμπι-στη-νεάπολη-17267

Στο γήπεδο της Νεάπολης επιστρέφει και πάλι σήμερα στις 15:00 η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη την ΑΕΛ για την 31η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2, θέλοντας να διευρύνει το νικηφόρο σερί, αλλά και να χαροποιήσει τον κόσμο της.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ΑΕΛ παραμένει στο κόλπο της πρωτιάς, μετά και τη χθεσινή ήττα της Βέροιας στον Πιερικό, και έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες προκειμένου να βρεθεί εκείνη στη θέση της ομάδας από την Ημαθία για να πάει στα μπαράζ ανόδου, ενώ από την άλλη η Νίκη παίζει για το γόητρο, το σερί της, και φυσικά τον κόσμο της, τον οποίο περιμένει σήμερα να την ωθήσει στους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, που παρέμεινε μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στην 3η θέση με 50 βαθμούς, έχει έξι σερί νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, ενώ παραμένει αήττητη στα τελευταία δέκα, στα οποία μετρά συνολικά οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Με τελευταίο «θύμα» τον ΑΟ Τρίκαλα την περασμένη Κυριακή στην Καλαμπάκα, οι κυανόλευκοι έχουν σήμερα σαφώς πιο δύσκολο έργο απέναντί τους, θέλοντας και τη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στο Αλκαζάρ, όπου έχασαν στον α’ γύρο, παρά το γεγονός πως ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Από την τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων θα μπορούν να υπολογίζονται εκ νέου σήμερα οι Νέτι Μέτσε και Χοσέτε Μιράντα, που επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Λούκας Γκαρσία, αλλά όχι οι Πασχάλης Κάσσος και Αντόνιο Ροχάνο, που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, μετά τους τραυματισμούς τους.

Με στόχο το 7 στα 7 η Νίκη επιστρέφει στη Νεάπολη, λόγω των αγώνων σχολικού πρωταθλήματος στίβου στο Πανθεσσαλικό, θέλοντας τη δύναμη του κόσμου της κι ενώ είχε «προλάβει» να παίξει στο Πανθεσσαλικό τα παιχνίδια με Αλμωπό και ΠΑΟΚ Β’ και ενδιάμεσα είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αλιατίδης: «Να κερδίσουμε

την ΑΕΛ για τον κόσμο μας»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο την ΑΕΛ, πραγματοποίησε ο κεντρικός αμυντικός των κυανόλευκων, Μάνος Αλιατίδης, ο οποίος θέλει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι προκειμένου να την αφιερώσουν εκείνος και οι συμπαίκτες του στον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην προηγούμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο τα Τρίκαλα, περιμέναμε να κάμψουμε πιο δύσκολα την αντίσταση του αντιπάλου. Πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ, καταφέραμε, από νωρίς, να θέσουμε τις βάσεις για μία ακόμα νίκη μας και, από ‘κει και πέρα, με σωστή διαχείριση, τα καταφέραμε.

Ερχεται το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Έχουμε εικόνα του αντιπάλου, τον αντιμετωπίσαμε στη Λάρισα, στον πρώτο γύρο και, κατά την προετοιμασία μας, για τον αγώνα, την τρέχουσα εβδομάδα, είδαμε και σχετικά βίντεο, στην ανάλυσή μας. Το παιχνίδι, πιστεύω, ότι θα κριθεί στη δύναμη και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να έχει μία δυναμική παρουσία στις κερκίδες της Νεάπολης. Είναι από τα τελευταία μας φετινά παιχνίδια εντός έδρας και θέλουμε να κερδίσουμε, προκειμένου να αφιερώσουμε ακόμα μία νίκη σε ντέρμπι, στους οπαδούς μας.

Η ΑΕΛ έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά δεν κοιτάμε τη Λάρισα, κοιτάμε την ομάδα μας. Εχουμε ένα σερί νικών κι επιθυμούμε να το επεκτείνουμε. Θα πάμε, ξεκάθαρα, για τους τρεις βαθμούς».

Blue Club: «Να γεμίσει

ασφυκτικά η Νεάπολη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου Blue Club Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης», μέσω της οποίας καλεί τους Νικιώτες να γεμίσουν τη Νεάπολη στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Αναλυτικά: «Ενα ντέρμπι απ’ τα παλιά θα παιχτεί στο μικρό για τον κόσμο της Νικάρας γήπεδο της Νεάπολης. Η ομαδάρα μας απέναντι στην ΑΕΛ καλείται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του β’ γύρου!

Απ’ τη δική μας θέση καλούμε τον λαό της Νικάρας να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο και να το μετατρέψει σε κόλαση, όπως κάνει πάντα σαν δωδέκατος παίχτης!

Στηρίζουμε με τη φωνή μας τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και τη διοίκηση της ομάδας μας για το φετινό ταξίδι της superleague2 και προστατεύουμε την ομάδα μας με τη συμπεριφορά μας στο γήπεδο.

Ολοι Νεάπολη!

Ολοι μαζί μπορούμε!

Μια πόλη μια ομάδα εδώ μόνο εμείς».

Σφυρίζει ο Ζαμπαλάς

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ, στις 15:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Κόλλιας και Θεόφιλος Μωυσιάδης από την ίδια ΕΠΣ.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Ματθαίος Κοφίτσας (Καρδίτσας).

Ο Ζαμπαλάς είχε οριστεί και στο Αγρίνιο και στον επαναληπτικό της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στις 22 Δεκεμβρίου του 2021, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με νίκη 1-0 για τα «καναρίνια», αλλά και πιο πρόσφατα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό στο Πανθεσσαλικό (1-0).

Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης, με αντίπαλο την ΑΕΛ: Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οσον αφορά στα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιείται προπώλησή τους στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία) και στην καφετέρια SAGA (Δημητριάδος 45, Βόλος) μέχρι σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Από ‘κει και πέρα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00).

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (100% πληρότητα, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου