ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προετοιμάζεται για ΑΕΛ, με στόχο το σερί η Νίκη

προετοιμάζεται-για-αελ-με-στόχο-το-σερ-21599

Μετά το ταξίδι στην Καλαμπάκα και την άνετη επικράτηση επί του ΑΟ Τρίκαλα, η Νίκη Βόλου επιστρέφει στη Νεάπολη και όχι στο Πανθεσσαλικό, αύριο Πέμπτη, υποδεχόμενη στις 15:00 την ΑΕΛ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Είναι ένα ντέρμπι γοήτρου και όχι μόνο για τους κυανόλευκους, που ήταν ανώτεροι στο παιχνίδι του α’ γύρου στο Αλκαζάρ, αλλά ηττήθηκαν με 1-0 από τους βυσσινί, τους οποίους θα υποδεχθούν αύριο στις 15:00 στο γήπεδο της Νεάπολης και όχι στο Πανθεσσαλικό, όπου διοργανώνονται σχολικοί αγώνες στίβου, για την 31η αγωνιστική.

Η Νίκη Βόλου μετά το ταξίδι της στην Καλαμπάκα θα δώσει συνέχεια στις θεσσαλικές μάχες με την ΑΕΛ, επιδιώκοντας να διευρύνει το νικηφόρο της σερί στα επτά παιχνίδια, έχοντας ισοφαρίσει τις έξι σερί νίκες, που είχε και πάλι με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο της την περίοδο 2013-14.

Με στόχο το 7 στα 7 η Νίκη επιστρέφει στη Νεάπολη, θέλοντας τη δύναμη του κόσμου της, κι ενώ είχε «προλάβει» να παίξει στο Πανθεσσαλικό τα παιχνίδια με Αλμωπό και ΠΑΟΚ Β’ και ενδιάμεσα είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Νεάπολης.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης, ο Αλέκος Βοσνιάδης περιμένει την επιστροφή των Κάσσου, Γκαρσία, Ροχάνο από τραυματισμό, αλλά και των Μέτσε-Μιράντα από τιμωρία, με την προαναφερόμενη πεντάδα να απουσιάζει από το τελευταίο παιχνίδι στην Καλαμπάκα.

Τσουκαλάς: «Νίκη και με ΑΕΛ»

Στον Sport FM 89,5, μίλησε ο αρχηγός της Νίκης Βόλου Σταύρος Τσουκαλάς μία μέρα μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα για το οποίο τόνισε:

«Ήμασταν το φαβορί για τη νίκη, αλλά έπρεπε να το προσπαθήσουμε αυτό, έγινε η προσπάθεια και τα καταφέραμε, κερδίσαμε και φτάσαμε τα έξι σερί νικηφόρα παιχνίδια. Συνεχίζουμε…».

Για το κακό διάστημα της ομάδας του, που κόστισε ίσως και τη διεκδίκηση της 1ης θέσης, τόνισε: «Εμείς είχαμε ένα κακό διάστημα που επηρέασαν την ομάδα οι απουσίες, κυρίως από τα κρούσματα που είχαμε. Δεν αναβλήθηκε παιχνίδι μας, είχαμε απουσίες, επηρεαστήκαμε και το πληρώσαμε. Έπαιξε ρόλο και η εναλλαγή των γηπέδων που χρησιμοποιούμε ως έδρα, αλλά αυτό τώρα το έχουμε συνηθίσει κατά κάποιο τρόπο».

Για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ πρόσθεσε: «Οπωσδήποτε το παιχνίδι αυτό είναι ένα κίνητρο από μόνο του, για να πάρουμε άλλη μία νίκη! Είναι ένα ντέρμπι, με την ΑΕΛ να κυνηγά τη Βέροια, αφού εμείς είμαστε αρκετά πίσω, αν και στην 3η θέση. Θέλουμε να κερδίσουμε, είμαστε μία ομάδα που έχουμε αποδείξει ότι παίζουμε πάντα, για να κερδίζουμε. Ελπίζω ότι ο κόσμος, που δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα με την παρουσία του, θα γεμίσει τη Νεάπολη και θα μας βοηθήσει να πάρουμε άλλη μία νίκη και να την πανηγυρίσουμε μαζί…».

Για το μέλλον της ομάδας: «Νομίζω ότι η Νίκη βάζει τις βάσεις, για να αλλάξει κατηγορία! Αν δεν είναι η νέα χρονιά, θα είναι η επόμενη αυτή που η Νίκη θα διεκδικήσει και θα ανέβει κατηγορία… Το πιστεύω αυτό, αφού γίνεται σοβαρή προσπάθεια και η ομάδα κοιτάζει πολύ την οργάνωσή της. Πράγμα απαραίτητο, για να θέσεις υψηλούς στόχους».

Τέλος, για το αν θα παραμείνει κάτοικος Βόλου και τη νέα περίοδο σχολίασε: «Είναι ακόμα νωρίς. Περιμένω και την τελευταία αγωνιστική να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα το συζητήσουμε. Προς το παρόν θέλω να παίζω, να κερδίζει η ομάδα μου, να έχουμε υγεία και βλέπουμε…».

Σφυρίζει ο Ζαμπαλάς

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ, αύριο Πέμπτη στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Κόλλιας και Θεόφιλος Μωυσιάδης από την ίδια ΕΠΣ.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Ματθαίος Κοφίτσας (Καρδίτσας).

Ο Ζαμπαλάς είχε οριστεί και στο Αγρίνιο και στον επαναληπτικό της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στις 22 Δεκεμβρίου του 2021, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με νίκη για τα «καναρίνια», αλλά και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό στο Πανθεσσαλικό (1-0).

Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης, με αντίπαλο την ΑΕΛ:

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Οσον αφορά στα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιείται προπώλησή τους στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία) και στην καφετέρια SAGA (Δημητριάδος 45, Βόλος) από το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 12, μέχρι το μεσημέρι αύριο Πέμπτη (14/4), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Παράλληλα, εισιτήρια θα πωλούνται και στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, επί της οδού Μαιάνδρου, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», σήμερα Τετάρτη το απόγευμα (13/4, 17:30-20:00).

Από ‘κει και πέρα, την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00).

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (100% πληρότητα, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου