ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Καλαμπάκα και για τον Γιωργάκη η Νίκη Βόλου

στην-καλαμπάκα-και-για-τον-γιωργάκη-η-ν-23217

Η Νίκη Βόλου πήγε στην Καλαμπάκα την περασμένη Κυριακή προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Super League 2, όπου και επιβλήθηκε με 3-0 των κυανέρυθρων, αλλά η αποστολή δεν σταμάτησε εκεί.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η κυανόλευκη οικογένεια δεν ξέχασε τον μικρό Γιώργο Μάνη, τον μικρό ήρωα που ταξίδεψε πέρυσι από τα Τρίκαλα στον Βόλο «ποδηλατώντας» παρέα με τον Αγγελο Κριτσιώτη, για να φθάσει ως την παραλία του Βόλου και όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η κυανόλευκη ΠΑΕ: «Η ιστορία του μικρού Γιώργου Μάνη, παιδί της Φλόγας Τρικάλων, που κατοικεί στην Καλαμπάκα, μας συγκίνησε το περσινό καλοκαίρι. Με τόλμη και τεράστια ψυχικά αποθέματα, παρέα με τον ποδηλάτη της Νίκης Βόλου, Άγγελο Κριτσιώτη, ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι με ποδήλατο, από τα Τρίκαλα, τερματίζοντας στο Βόλο.

Χθες (10/4), μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τα Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα, ο ποδηλάτης μας, Άγγελος, επισκέφθηκε τα “κυανόλευκα” αποδυτήρια κι έλαβε μία φανέλα της ομάδας μας, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών μας, με σκοπό να παραδοθεί στον νεαρό Γιώργο, θυμίζοντας σε αυτόν και στην οικογένειά του πως ο σύλλογος της Νίκης Βόλου, με “μπροστάρη” τον Άγγελο Κριτσιώτη, θα είναι πάντα στο πλάι του. Εις το επανιδείν, Γιωργάκη».

Βοσνιάδης: «Μέχρι το τέλος… έτσι»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Καλαμπάκα με τον ΑΟ Τρίκαλα, για να σταθεί στα δύο γρήγορα γκολ, (4ο και 10ο λεπτό από Παναγιωτίδη-Κουσκουνα), που έδωσαν τη δυνατότητα στους παίκτες του να διαχειριστούν το παιχνίδι χωρίς να ανεβάσουν ρυθμούς και να αποφύγουν έτσι μυϊκούς τραυματισμούς, που εμφανίζονται μετά από συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Μακεδόνας τεχνικός στάθηκε αρχικά στο μέλλον του Τρικαλινού συλλόγου και την ενδεχόμενη επιστροφή του Χρήστου Γιαλιά στα διοικητικά της ομάδας, λέγοντας:

«Πήραμε τρεις πόντους απέναντι σε μία ομάδα που είχε τεράστια προβλήματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά των Τρικάλων που κρατάνε την ομάδα και δεν εγκαταλείπουν. Δυστυχώς μία μεγάλη ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη περίοδο και επειδή έχω περάσει από εδώ και την παρακολουθώ εύχομαι να γυρίσει και να είναι πάλι δυνατή.

Είναι μία ομάδα με μεγάλη δυναμική και πάρα πολύ κόσμο. Μαθαίνω ότι γίνονται κάποιες κινήσεις και εύχομαι να γυρίσει ο φίλος μου (σ.σ. Γιαλιάς) και με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί παλιά και να αναλάβει ξανά τα Τρίκαλα»

Για την απόδοση της Νίκης στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής, που εδραιώνει τους κυανόλευκους στην 3η θέση του Βορείου Ομίλου: «Πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και αυτό μας χαλάρωσε. Στη συνέχεια δεν ανεβάσαμε εντάσεις, έχουμε στο μυαλό μας και το επόμενο παιχνίδι που είναι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε στο ίδιο μοτίβο και χωρίς να ανεβάσουμε τις εντάσεις. Κάναμε τις αλλαγές που έπρεπε, πετύχαμε ακόμη ένα τέρμα και συνεχίζουμε ήρεμα. Ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη μας και μακάρι μέχρι το τέλος να πηγαίνουμε έτσι».

Συγχαρητήρια από Αγοραστό

Μία έκπληξη περίμενε την αποστολή της Νίκης Βόλου κατά τη διάρκεια του γεύματος μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα.

Στο εστιατόριο που οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της βολιώτικης ομάδας γευμάτιζαν, εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του για την πορεία της Νίκης στο πρωτάθλημα, έβγαλε και μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους.

«Ευχαριστώ» στον ΑΟΤ

Την ΠΑΕ Τρίκαλα ευχαρίστησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Τρίκαλα για τη φιλοξενία της στην αποστολή της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης, το μεσημέρι της Κυριακής (10/4), στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσος» και της εύχεται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Μετά την Καλαμπάκα, Νεάπολη με ΑΕΛ

Η Νίκη Βόλου μετά το ταξίδι της στην Καλαμπάκα θα δώσει συνέχεια στις θεσσαλικές μάχες με την ΑΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο της Νεάπολης και όχι στο Πανθεσσαλικό, όπου θα διοργανωθούν σχολικοί αγώνες στίβου το διήμερο 13/14 Απριλίου.

Η Νεάπολη θα αποτελέσει και πάλι έδρα της Νίκης Βόλου, αυτή τη φορά για την 31η αγωνιστική.

Η Νίκη «πρόλαβε» να παίξει στο Πανθεσσαλικό τα παιχνίδια με Αλμωπό και ΠΑΟΚ Β’ κι ενώ ενδιάμεσα είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Νεάπολης, επιστρέφει και πάλι στη 2η δηλωμένη της έδρα.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης, ο Αλέκος Βοσνιάδης περιμένει την επιστροφή των Κάσσου, Γκαρσία, Ροχάνο από τραυματισμό, αλλά και των Μέτσε-Μιράντα από τιμωρία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου