ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Καλαμπάκα για το σερί της η Νίκη

στην-καλαμπάκα-για-το-σερί-της-η-νίκη-29121

Η «περιοδεία» της Νίκης Βόλου συνεχίζεται σήμερα στις 14:45 με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο «Βασίλειος Καρακίτσιος» του δήμου Μετεώρων, μια και το δημοτικό Στάδιο Τρικάλων έχει κλείσει λόγω εργασιών στο ταρτάν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για την 30ή αγωνιστική της Super League 2 οι κυανόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί που «τρέχουν» από τις 20/2 και το 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, έχοντας από τότε και στα τελευταία εννέα παιχνίδια 7 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ μετρούν μόνο νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες. Οι κυανόλευκοι θέλουν να παραμείνουν στην τριάδα των πρώτων θέσεων, όπου ισοβαθμούν σήμερα με την Ξάνθη στους 47 βαθμούς.

Αντίθετα, ο ΑΟ Τρίκαλα αποχαιρετά την κατηγορία και βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας από 21 βαθμούς. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε με 3-0 από τον Αλμωπό, ενώ μόνο το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει στην Αριδαία και να παραταχθεί στο γήπεδο συνιστά από μόνο του επιτυχία.

Με Κάσσο η αποστολή

Ο Πασχάλης Κάσσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Νίκης Βόλου για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά η συμμετοχή του δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, με τον 31χρονο Δραμινό ποδοσφαιριστή να έχει αποχωρήσει με τραυματισμό στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’.

Βέβαιη είναι η μη συμμετοχή των Νέτι Μέτσε και Χοσέτε Μιράντα λόγω καρτών, ενώ εκτός θα είναι και ο Αντόνιο Ροχάνο, που συνεχίζει την αποθεραπεία και δεν αποκλείεται να είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Νεάπολη την ερχόμενη Πέμπτη 14/4 στις 15:00 και όχι στο Πανθεσσαλικό, όπου θα πραγματοποιηθούν αγώνες στίβου το διήμερο 13-14/4.

Βασιλείου: «Κοιτάμε

τη δική μας ομάδα»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Θωμάς Βασιλείου, ο οποίος σκόραρε κατά του ΠΑΟΚ Β’ την περασμένη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Συνεχίσαμε το νικηφόρο σερί μας κόντρα στον ΠΑΟΚ και επιθυμούμε να παραμείνουμε στους ίδιους ρυθμούς, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Αντίπαλός μας την Κυριακή (σ.σ. σήμερα) θα είναι τα Τρίκαλα. Εχουμε ήδη αγωνιστεί δύο φορές απέναντί τους, φέτος, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κι έχουμε εικόνα του αντιπάλου, αν και, όπως γνωρίζουμε, θα παρουσιαστεί πολύ διαφορετικός αγωνιστικά σε σχέση με την αρχή της σεζόν.

Σε όλες μας τις τοποθετήσεις, όλοι οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος έχουμε τονίσει ότι κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Στόχος μας είναι να πάρουμε ακόμα ένα «τρίποντο», να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και βαθμολογική συγκομιδή και να τερματίσουμε, όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο κόσμος μας να είναι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 100% και στο προσεχές παιχνίδι για τη νίκη»

Λειψανδρία στα Τρίκαλα

Με τα οικονομικά προβλήματα και όχι μόνο να είναι πολλά στην ομάδα των Τρικάλων τη δεδομένη στιγμή το ρόστερ απαρτίζουν μόλις 16 ποδοσφαιριστές, μιας και αντίο είπε πρόσφατα και ο Ελευθεριάδης.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει μέχρι στιγμής στον ΑΟ Τρίκαλα είναι οι:

Περλέσι, Ντιαλόσι, Γκοβίνας, Ευθυμίου, Ιωαννίδης, Μανίσογλου, Μυλόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Φουτσίνι, Κλεμέντε, Γκιντεκέ, Κεχαγιάς, Πέλκας και Χειρίτραντας, ενώ μετά το παιχνίδι με τη Νίκη, ακολουθούν αυτά με τον Ολυμπιακό Βόλου, (Τετάρτη 13 Απριλίου), ΠΑΟΚ Β’ (Κυριακή 17 Απριλίου) και ΑΕΛ (Κυριακή 1 Μαΐου).

Τρεις νίκες σε τρία χρόνια

Νίκη Βόλου και ΑΟ Τρίκαλα έχουν τεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές τα τελευταία τρία χρόνια, συνεχίζοντας την κόντρα τους το 2019 και το πρωτάθλημα της Football League, όταν διακόπηκε η σεζόν 2019-20. Η Νίκη είχε κερδίσει τότε τον μετέπειτα πρωταθλητή της κατηγορίας ΑΟΤ με τέρματα των Ντομίνγκεθ, Γκαρσία στη Νεάπολη με 2-0, αλλά το δεύτερο παιχνίδι δεν έγινε ποτέ.

Τη φετινή σεζόν η Νίκη Βόλου πήγε στα Τρίκαλα για το Κύπελλο, κερδίζοντας με 1-0 χάρις σε τέρμα του Ροχάνο με πέναλτι, ενώ για το πρωτάθλημα ακολούθησε το 3-0 του Πανθεσσαλικού.

Νίκη Βόλου και ΑΟ Τρίκαλα τέθηκαν αντιμέτωπες για τελευταία φορά στις 13 Γενάρη, με τους κυανόλευκους να κερδίζουν τότε με 3-0, χάρις σε δύο τέρματα του Κάσσου κι ένα του Τζιώρα. Σε εκείνη την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου, έχει «κολλήσει» και η τελευταία ανάρτηση των κυανέρυθρων στην επίσημη ιστοσελίδα τους (www.aotrikala.gr) και έκτοτε δεν έχει ανανεωθεί.

Βλάχος στην Καλαμπάκα

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΟΤ και Νίκη στο γήπεδο της Καλαμπάκας ορίστηκε ο Ανδρέας Βλάχος από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

Στο δημοτικό στάδιο «Βασίλειος Καρακίτσος», ρόλο βοηθών θα έχουν οι Αναστάσιος Φράγιος και Αθανάσιος Μποζατζίδης, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα και παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόρης Πάνου από την Αιτωλοακαρνανία.

Στοπ στους φίλους της Νίκης

Για το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΑΟ Τρίκαλα η κυανόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας στους φίλους της πως απαγορεύεται η μετακίνηση, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου υπενθυμίζει στους φίλους της πως απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνησή τους στην Καλαμπάκα, με σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο τα Τρίκαλα, στο Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσος», σήμερα Κυριακή το μεσημέρι (10/4, 14:45).

Στο πλαίσιο αυτό, σας συνιστούμε να μην επιχειρήσετε τη μετάβασή σας στο γήπεδο, κατά την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς αφενός δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος εντός αυτού, αφετέρου θα αμβλυνθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος ενδεχόμενων επεισοδίων».

Αύριο η Κ20 της Νίκης

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2 η πρωτοπόρος στη βαθμολογία ομάδα της Νίκης Βόλου ξεκινά τον β’ γύρο, παίζοντας αύριο Δευτέρα με τον ΑΟ Τρίκαλα, στο «Παντελής Μαγουλάς» στις 16:30, ενώ για την 6η αγωνιστική ρεπό έχει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου