ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά την Καλαμπάκα επιστρέφει Νεάπολη!

μετά-την-καλαμπάκα-επιστρέφει-νεάπολ-33496

Μπορεί όλα να έδειχναν πως το παιχνίδι Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός στις 13 του περασμένου μήνα θα ήταν το τελευταίο με γηπεδούχους τους κυανόλευκους στο γήπεδο της Νεάπολης, αλλά φαίνεται πως λογάριαζαν χωρίς το υπουργείο Παιδείας!

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου αφού πάει αύριο στην Καλαμπάκα για να τεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΟ Τρίκαλα θα δώσει συνέχεια στις θεσσαλικές μάχες με την ΑΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο της Νεάπολης και όχι στο Πανθεσσαλικό, όπου θα διοργανωθούν σχολικοί αγώνες στίβου το διήμερο 13/14 Απριλίου, ξεσπιτώνοντας ξανά τους κυανόλευκους.

Η Νεάπολη θα αποτελέσει και πάλι έδρα της Νίκης Βόλου, αυτή τη φορά για την 31η αγωνιστική κι ενώ αύριο και για την 30ή παίζει στην Καλαμπάκα με τον ΑΟΤ.

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2, αφού ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Πανθεσσαλικού, άλλαξε και την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης Νίκη-ΑΕΛ, ορίζοντας τη στο γήπεδο της Νεάπολης για τις 14/4 αφού μια μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί το Ολυμπιακός Βόλου-Τρίκαλα στο ίδιο γήπεδο.

Η Νίκη «πρόλαβε» να παίξει στο Πανθεσσαλικό τα παιχνίδια με Αλμωπό και ΠΑΟΚ Β’ κι ενώ ενδιάμεσα είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Νεάπολης, επιστρέφει και πάλι στη 2η δηλωμένη της έδρα.

Σίγουρα το Πανθεσσαλικό αποτελεί προτεραιότητα για τους κυανόλευκους και για αγωνιστικούς λόγους και πλέον αναγκάζονται να ξεσπιτωθούν εκ νέου, έχοντας πιθανότατα και οικονομική ζημία για ένα παιχνίδι όπως είναι αυτό με την ΑΕΛ, το οποίο δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Αύριο στα Τρίκαλα

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα στην Καλαμπάκα και στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. Με τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη να αναζητούν την 6η σερί νίκη προκειμένου να παραμείνουν στην πρώτη τριάδα του ομίλου τους, απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Χοσέτε Μιράντα και Νέτι Μέτσε, ενώ αμφίβολος είναι ο Πασχάλης Κάσσος, που αποχώρησε με τραυματισμό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Β’. Εκτός παραμένει σίγουρα και ο Αντόνιο Ροχάνο, με τον Αργεντινό να μην αποκλείεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Βλάχος στην Καλαμπάκα

Τους διαιτητές της 30ής αγωνιστικής της Super League 2 ανακοίνωσε χθες η ΚΕΔ/ΕΠΟ και στο γήπεδο της Καλαμπάκας για την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΟΤ και Νίκη με σέντρα στις 14:45 ορίστηκε ο Ανδρέας Βλάχος από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.

Από κει και πέρα στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλειος Καρακίτσος», ρόλο βοηθών θα έχουν οι Αναστάσιος Φράγιος και Αθανάσιος Μποζατζίδης, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα και παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόρης Πάνου από την Αιτωλοακαρνανία.

Στοπ στους φίλους της Νίκης

Για το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΑΟ Τρίκαλα η κυανόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας στους φίλους της πως απαγορεύεται η μετακίνηση, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου υπενθυμίζει στους φίλους της πως απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνησή τους στην Καλαμπάκα, με σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο τα Τρίκαλα, στο Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσος», αύριο Κυριακή το μεσημέρι (10/4, 14:45).

Στο πλαίσιο αυτό, σας συνιστούμε να μην επιχειρήσετε τη μετάβασή σας στο γήπεδο, κατά την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς αφενός δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος εντός αυτού, αφετέρου θα αμβλυνθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος ενδεχόμενων επεισοδίων».

20άρης ο Μιράντα

Ο Χοσέτε Μιράντα ήταν ο λυτρωτής στο τελευταίο παιχνίδι της Νίκης Βόλου απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, σκοράροντας στο τελευταίο δεκάλεπτο το νικητήριο τέρμα των κυανόλευκων. Παρά τις δύο αναγκαστικές «αποχωρήσεις» μέσα στη σεζόν για να ακολουθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του, ο ποδοσφαιριστής από την Ισημερινή Γουϊνέα, συμπλήρωσε 20 παρουσίες με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Οι 16 εξ αυτών στο πρωτάθλημα κι ακόμη τέσσερις στο κύπελλο, έχοντας και τρία τέρματα, με τελευταίο αυτό της περασμένης Τετάρτης για το οποίο σχολίασε πως η εκτέλεση του κόρνερ και η κεφαλιά του έχει δουλευτεί στις προπονήσεις. «Είναι κάτι δουλεμένο. Οταν παίζω στη μία πτέρυγα, στα στημένα πρέπει να βγω από την αντίθετη πλευρά, στο δεύτερο δοκάρι, για να γεμίσει ο συμπαίκτης μου στην περιοχή». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν μάλιστα και το πρώτο τέρμα από κόρνερ στο οποίο βρίσκει δίχτυα η Νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε ξανά στο γήπεδο. Πάντα νιώθω τη βοήθειά του, είναι η πρώτη φορά που παίζω στην Ελλάδα κι ο κόσμος είναι πολύ καλός, τον ευχαριστώ ξανά».

Τέλος, σε νέα ερώτηση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για το αν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την «παραμονή» του, απάντησε: «Μένουν πέντε παιχνίδια, σκεφτόμαστε μόνο αυτά και, μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα συζητήσουμε».

Δευτέρα η Κ20 της Νίκης

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2 ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή, με την πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα της Νίκης Βόλου να ξεκινά τον β’ γύρο, παίζοντας τη Δευτέρα με τον ΑΟ Τρίκαλα, στο «Παντελής Μαγουλάς» στις 16:30, ενώ για την 6η αγωνιστική ρεπό έχει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Το πρόγραμμα για τον 4ο όμιλο:

Αύριο, Κυριακή 10/4 (12:45)

Λεβαδειακός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Δευτέρα 11/4 (16:30)

Νίκη Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου