ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακόμη πιο ψηλά με ΠΑΟΚ Β’

ακόμη-πιο-ψηλά-με-παοκ-β-44511

Να διευρύνει το αήττητο σερί, που «τρέχει» από τις 20 Φεβρουαρίου, θέλει σήμερα στις 15:00 η Νίκη Βόλου, υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ Β’ στο Πανθεσσαλικό για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στις 20 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα οι κυανόλευκοι έχουν κερδίσει τα έξι από τα οκτώ παιχνίδια που έχουν δώσει, έχοντας και δύο ισοπαλίες σε Ξάνθη και Καρδίτσα, ενώ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους έχουν ισάριθμες νίκες.

Τελευταία επιτυχία στο σαββατιάτικο ντέρμπι της πόλης κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο πέρασε στην ιστορία με νικητές τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, που σήμερα καλούνται να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, κοιτάζοντας και πιο ψηλά.

Το έργο τους κόντρα στους νεαρούς του ΠΑΟΚ Β’ μόνο εύκολο δεν θα είναι ωστόσο, με τους παίκτες του δικεφάλου του Βορρά να το έχουν αποδείξει και στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, με τη Νίκη να γλιτώνει στο φινάλε την ήττα και να παίρνει την ισοπαλία στο γήπεδο του Ευόσμου με 2-2.

Για τη σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Αντόνιο Ροχάνο, που συνεχίζει την αποθεραπεία, όπως και οι τιμωρημένοι Νέτι Μέτσε και Παύλος Κυριακίδης, με τον πρώτο να χάνει και το επόμενο παιχνίδι απέναντι στα Τρίκαλα, λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών.

Τσουκαλάς: «Με ώθηση

από το ντέρμπι»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Σταύρος Τσουκαλάς, τονίζοντας ότι στόχος είναι να συνεχιστεί το θετικό σερί.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε το ντέρμπι το Σάββατο. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η Νίκη κέρδισε δύο φορές το τοπικό ντέρμπι σε μία χρονιά και θέλαμε να το κάνουμε. Μας δίνει τεράστια ώθηση. Εκτός από τους τρεις πόντους, ήταν και ψυχολογικό το ζήτημα της νίκης, θέμα ηθικής. Με αυτό το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά. Εχουμε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, το οποίο, απ’ όσο θυμάμαι, στον πρώτο γύρο, μας δυσκόλεψε πολύ. Περιμένουμε και αυτό το παιχνίδι πώς και πώς, προκειμένου να συνεχίσουμε το σερί μας.

Από την άλλη, θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στον κόσμο, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται, μοιράζοντας χαμόγελα στα χείλη των οπαδών μας, γιατί, όσο να ‘ναι, και οι καταστάσεις της ζωής έχουν φέρει δυσκολίες σε όλους. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ευχαριστούμε τον κόσμο.

Τον περιμένουμε στο γήπεδο και σε αυτό το ματς, ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού σταδίου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ (6/4, 15:00), για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Σκεπαστή κερκίδα: 10 ευρώ

Χώρος VIP: 25 ευρώ

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από το εκδοτήριο του Σταδίου, στη Β’ Πεζογέφυρα.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών-χρήση μάσκας).

Σχεδόν πλήρης ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ για το σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και για την 29η αγωνιστική της Super League 2 στο Πανθεσσαλικό, βρίσκεται ήδη από χθες το απόγευμα στον Βόλο, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χθες το πρωί και όπως τονίζεται το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει ζητήματα απουσιών, εκτός του τραυματία Ζήση Χατζηστραβού. Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ αποτελούν οι: Μπουργάνης, Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Τσαούσης, Μελετίδης, Γιαξής, Σαλαμούρας, Κουλούρης, Πανίδης, Τζίμας, Κούτσιας, Φασίδης, Μπράντονιτς, και Σπυρίδης.

Σφυρίζει ο Πολυχρόνης

Ο Φώτης Πολυχρόνης της Ενωσης Πιερίας ορίστηκε, για να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΠΑΟΚ Β’. Βοηθοί του θα είναι οι Κώστας Βρούζος και Γιάννης Μηνούδης της ίδιας Ένωσης, όπως και ο 4ος διαιτητής Αλέξανδρος Μέγας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Λιόλιος της Ενωσης Λάρισας.

Η συνέχεια

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 έκανε γνωστό χθες η διοργανώτρια αρχή, με τη Νίκη να αγωνίζεται στα Τρίκαλα με τον ΑΟΤ την ερχόμενη Κυριακή στις 14:45. Μετά την 30ή αγωνιστική, μεσοβδόμαδα και στις 13/4 θα είναι το ντέρμπι της Θεσσαλίας με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό για την 31η αγωνιστική, για να ακολουθήσει νέα αναμέτρηση με την έτερη ομάδα της Λάρισας, τον Απόλλωνα, στις 17/4 στη Φιλιππούπολη. Μετά τη διακοπή του Πάσχα η Νίκη επιστρέφει στη δράση στις 27/4, παίζοντας με τον ΟΣΦΠ Β’ και ρίχνει αυλαία στις υποχρεώσεις της στις Σέρρες, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό την 1η Μαΐου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου