ΠΟΛΟ

Πόλο: Ηττήθηκε ξανά από τον Αρη ο Βόλος

πόλο-ηττήθηκε-ξανά-από-τον-αρη-ο-βόλος-52859

Στο φινάλε της Β’ φάσης ο Βόλος ηττήθηκε και πάλι από τον Αρη, έστω κι αν προηγούνταν λίγο πριν το φινάλε με 9-8. Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών κόντρα στους Βολιώτες και πλέον περιμένουν τα παιχνίδια της Γ’ φάσης προκειμένου να μάθουν τους αντιπάλους τους για τη συνέχεια. Η Βολιώτικη ομάδα τερμάτισε στην τελευταία θέση του G4 με μόλις 1 βαθμό, ενώ ο Αρης τρίτος με 7.

Οι Βολιώτες αγωνίστηκαν με πρώτο προπονητή στον πάγκο τους τον Σάκη Πλατανίτη και είχαν διαφορά δύο τερμάτων με 6-4 και 8-6, αλλά τρία λεπτά πριν το φινάλε όταν και είχαν το πάνω χέρι με 9-8, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 9-9 με τον Ζαρκαντζά, 1.14 πριν από το φινάλε, και πήραν τη νίκη (9-10) με γκολ του κορυφαίου του αγώνα Χρήστου Παυλίδη (4 γκολ συνολικά), στα 25 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Με την ολοκλήρωση της Β’ φάσης, τα ζευγάρια στη Γ1 προκριματική φάση των playoffs-playouts είναι:

ΑΕΚ-Γλυφάδα

Υδραϊκός-Παναθηναϊκός

Περιστέρι-ΠΑΟΚ

Εθνικός-Χανιά

Τα ζευγάρια κρίνονται στις δύο νίκες και τα παιχνίδια θα γίνουν στις 6/4, 9/4 και 11/4, αν χρειαστεί. Οι νικητές πάνε στα playoffs για τις θέσεις 1-8 με τις ομάδες του ομίλου G1. Οι τέσσερις ομάδες που θα βγουν νικήτριες και θα προκριθούν στην οκτάδα, θα βρουν μετά απέναντι τους τον Ολυμπιακό, τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντίστοιχα, οι ηττημένες θα παίξουν στα playouts (9-16) με τις ομάδες του G4 εκεί όπου βρίσκονται ο ΝΟ Χίου, το Παλαιό Φάληρο, ο Αρης και ο Βόλος.

ΒΟΛΟΣ-ΑΡΗΣ 9-10

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 3-2, 2-4.

Διαιτητές: Μοίραλης, Βόσικας

ΒΟΛΟΣ (Σάκης Πλατανίτης): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 3, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στρεγίου Γ., Βλιώρας 1, Κουφιδάκης 1, Αράγια 3, Πετρόπουλος, Μπομπός 1, Νάσιος, Μπακαλάκης, Χάλαμ.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος, Βικάτος 2, Ζαρκαντζάς 1, Αλιαπούλιος 1, Νάνος, Ζίτνικ, Παυλίδης Χρ. 4, Παπαμανωλιουδάκης 1, Χατζίδης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Κουνέλας 1, Ζιούτας.

Αποτελέσματα όμιλος G4

Χίος-Π. Φάληρο 11-9

Βόλος-Αρης 9-10

Βαθμολογία

  1. Χίος 23
  2. Π. Φάληρο 21
  3. Αρης 7
  4. Βόλος 1

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου