ΤΟΠΙΚΟ

Εκτός έδρας νίκες για Αίαντα και ΓΣ Αλμυρού

εκτός-έδρας-νίκες-για-αίαντα-και-γσ-αλμ-53093

Με δύο παιχνίδια συνεχίστηκαν τα playoffs στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ, με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται πλέον για την Τετάρτη και τις μάχες κορυφής, ανάμεσα σε Πύρασο-Σαρακηνό και Ρήγα Φεραίο-Αγία Αννα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στα δύο παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 5ης αγωνιστικής νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι, με τον ΓΣ Αλμυρού να κερδίζει στο Σέσκλο την Ακρόπολη με 1-0 και τον Αίαντα Σούρπης με 2-0 τον Τοξότη στο ΕΑΚ.

Οσον αφορά τη μάχη των playouts εκτός έδρας πανηγύρισαν Πρωτεσίλαος, Αγχίαλος και Αστέρας, ενώ ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Σκιάθο και Μυρμηδόνες.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAYOFFS (5η)

Ακρόπολη-ΓΣ Αλμυρού 0-1

Ακόμη ένα εκτός έδρας τρίποντο πήρε ο ΓΣ Αλμυρού και μετά την έδρα του Σαρακηνού άλωσε και το Σέσκλο, κερδίζοντας με 1-0 την Ακρόπολη. Αυτή ήταν η 3η νίκη σε 5 αγώνες playoffs για την ομάδα του Κώστα Ρέππου, που έφτασε στη νέα επιτυχία με γκολ στο 87ο λεπτό, που ήρθε από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντοβάς. Για τους φιλοξενούμενους δοκάρι είχε ο Βούλγαρης στο 30’.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Βαρελόπουλος, Πασσιάς, Κ. Κολυμήτρας, Αν. Κολυμήτρας, Γκάγκας (70’ Πέππας), Αντωνίου (60’ Δημητρίου), Μ. Τσουκάλης (70’ Τσούτσας), Παγώνης, Β. Σταυραντώνης, Κ. Σταυραντώνης (60’ Γ. Τσουκάλης).

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Μπαράκου (60’ Τσαγιανίδης), Ζαντιώτης (60’ Δήμας), Τσιάτσιος, Ντόντα, Χριστοφορίδης (75’ Τετριμίδας), Αράπης, Βούλγαρης, Κοντοβάς, Δρόσος.

Τοξότης-Αίας Σούρπης 0-2

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ ο Τοξότης κέρδισε πέναλτι στο 5ο λεπτό με τον Μπραχόλι μετά από διεκδίκηση με τον Βούλγαρη, αλλά ο Σκλαπάνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χαλάτση, με τον τελευταίο να μπλοκάρει. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17’ μετά από κεφαλιά-πάσα του Θ. Κατσαβριά με τον Χειλά να σκοράρει για το 0-1, ενώ με τον ίδιο τρόπο ήρθε και το 0-2 με τον Χειλά να παίρνει και πάλι την μπάλα από τον «αρχηγό» του και να κερδίζει τον Μπράνο στο 56’. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τέρμα του Γκιόκα που ακυρώθηκε στο 79’ λόγω οφσάιντ του Χειλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Ακριβούσης, Γκίνης, Ιωάννου (80’ Γιωτόπουλος), Χλωρός (60’ Γερακίνης), Μάστορας (75’ Γιαννακούρας), Σκλαπάνης, Κωνσταντάκος, Σιγαλάκος, Μπραχόλι, Δενελάβας

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Χαλάτσης, Χριστέλλος, Πλαβός, Βούλγαρης, Κ. Κατσαβριάς, Γ. Κωστούλας (60’ Γκιόκα), Ράπτης, Αραπίτσας (70’ Τσόγκας), Χειλάς (85’ Ντούρας), Θ. Κατσαβριάς, Ι. Ξηροκώστας

Τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 5η αγωνιστική των playoffs:

Τετάρτη 6 Απριλίου

Γηπ. Βελεστίνου, 16.00,

Ρήγας Φεραίος-Αγία Αννα

(Δ. Θεοχάρης, Σφυρής, Αναστασίου)

Γηπ. «Π. Μαγουλάς», 16.00,

Πύρασος-Σαρακηνός

(Σ. Καλατζής, Π. Σακκάς, Δ. Σακκάς)

Επόμενη: (6η) Σαρακηνός-Ρήγας Φ., Αίας Σούρπης-Ακρόπολη, Αγία Αννα-Πύρασος, ΓΣ Αλμυρού-Τοξότης

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAYΟUTS (5η)

Δάφνη-ΦΘ Αγχίαλος 0-4

Στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη» η Αγχίαλος πέρασε εύκολο πρωινό κόντρα στη Δάφνη, κερδίζοντας με 4-0. Η προσπάθεια του Κόκκαλη στο 28’ μπορεί να σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά λίγο αργότερα και στο 35’ ο Δημακόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 57’ σε 0-2 με τον Ζητούδη, ο οποίος μετά από έξι λεπτά σκόραρε και πάλι για το 0-3, με τον Ζαφειρίου να σκοράρει κι εκείνος στο 73’ για το τελικό 0-4.

ΔΑΦΝΗ: Αλπάκης, Φ. Τσαρέλας, Αλεξίου, Νίκου, Γ. Τσαρέλας (59’ Ντίκας), Καζάκης, Σωτηρόπουλος, Ρίζος (59’ Κουτλουμπάσης 65’ λ.τρ. Βαρελόπουλος), Ευαγγελός, Μαρέδης, Τερλεξής

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σαματάς, Τσάκαλος, Κόκκαλης (70’ Προβιάς), Μαγιόγλου, Γούτσιος, Δράγνης,

Ζητούδης, Γιαννούχος, Δεμίρης (70’ Ζαφειρίου), Δημακόπουλος (63’ Λάμπρου), Σίμος (65’ Αχ. Δαμάσκος)

Σκιάθος-Μυρμηδόνες 1-1

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Σκιάθος και Μυρμηδόνες χθες στο νησί της Σκιάθου με το τελικό 1-1 να μην «εξυπηρετεί» καμία από τις δύο ομάδες στην προσπάθεια για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Η Σκιάθος ήταν ανώτερη στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 42’ μετά από πάσα του Μπάμπα στον Πρίφτι, ο οποίος σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή για το 1-0. Οι Μυρμηδόνες κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης στη συνέχεια και στο 64ο λεπτό, όταν ο Κατσαβριάς εκτέλεσε φάουλ και ο Μάτζαρης έκανε την προβολή, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Σκιάθος πάλεψε για ένα δεύτερο τέρμα που θα της έδινε το τρίποντο, αλλά δεν μπόρεσε να το πετύχει, διαμαρτυρόμενη στο 94’, όταν ο Τάσσος έκανε ατομική προσπάθεια από τα δεξιά και σέντραρε, με τον Γκόγκο να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια και με τη βοήθεια του δοκαριού, κι ενώ οι γηπεδούχοι ισχυρίστηκαν πως έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Γ. Σταμέλος, Σανιδάς (89’ Χρ. Τζελάι), Αλ. Τζελάι, Ντάμτσιος

(81’ Ελμαζάι), Θ. Σταμέλος, Τάσσος, Βεργίνης, Μπάμπα, Πρίφτι, Γραμματικός (46’

Μανωλιός).

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Φ. Κολημήτρας, Κατσαβριάς, Τσέργας, Γ. Κοντοβάς, Γ.

Κολημήτρας, Σπυρέλης (68’ Κεραμιδάς), Χρ. Κοντοβάς (86’ Μπούρχας), Μάτζαρης,

Παλάσκας (85’ Καραπτσιάς), Θωμαΐδης (68’ Μηλιώνης).

ΑΕ 2002-Πρωτεσίλαος 0-1

Ακόμη μία νίκη πέτυχε ο Πρωτεσίλαος, ο οποίος παραμένει στην πρώτη θέση των playouts, κερδίζοντας αυτή τη φορά με 1-0 την ΑΕ 2002 εκτός έδρας.

Το πολύτιμο τέρμα για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο πολύπειρος Θοδωρής Κόρκος, σκοράροντας με πλασέ στο 35’.

ΑΕ 2002: Σαρρής, Βεργοζήσης, Σιαμέτης, Β. Γαλάνης, Σφέτσιος (46’ Μούσιας), Κόρδας,

Παρίσης, Καλαϊτζίδης (46’ Μαλλιαρός), Ρακής (80’ Μ. Γαλάνης), Στουμποβίκος, Κωστούλας (60’ Βέργος).

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Σκούρας, Τσαούσης, Αλντίν, Λεϊμονής, Χολέβας, Σούδης, Νικογιάννης, Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος (88’ Μάνος), Θ. Κόρκος (65’ Κ. Κόρκος), Κλίντον (75’ Χασιώτης)

Αγία Παρασκευή-Αστέρας 1-3

Η Αγία Παρασκευή μπορεί να προηγήθηκε του Αστέρα στο 3ο λεπτό με τον Κοπάνα, ωστόσο η ομάδα του Ριζομύλου κατάφερε να πάρει τη νίκη, σημειώνοντας τρία τέρματα. Η ισοφάριση ήρθε στο 32’ έπειτα από σέντρα του Γουτούλη, με τον Γαλλιόπουλο να μην μπορεί να μπλοκάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος και στο 61’ ο Σαρρής είχε δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής, αλλά τρία λεπτά μετά ο Γουτούλης σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής για το 1-2. Ο Γουτούλης μάλιστα κέρδισε και πέναλτι στο 69’, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαρρής για το τελικό 1-3.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Γαλλιόπουλος, Βέρμπης (46’ Μαρμαρινός), Λυκουρίνος, Λούμπαρδος (86’ Μουλιός), Βαρελόπουλος, Πατσής (86’ Γκοτγκούλης), Μαλακασιώτης, Γκέκος (66’ Παναγούλας), Κοπάνας, Πολύζος, Μπαλούλης (66’ Δημόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ξανθάς, Δ. Αποστολίδης, Θεοδώρου, Καραλόπουλος, Ξηρομερίτης, Π. Αποστολίδης, Γουτούλης (70’ Τσάμης), Μορφογιάννης, Μαρούφ (80’ Βέργος), Σαρρής, Χαλιμούρδας (50’ Λουφόπουλος), Σιαμέτης (80’ Παντελίδης)

Μακρινίτσα-Διαγόρας 0-3 α.α.

Επόμενη: (6η) Πρωτεσίλαος-Σκιάθος, ΦΘ Αγχίαλος-Αγία Παρασκευή, Μυρμηδόνες-Μακρινίτσα, Αστέρας Ριζ.-ΑΕ 2002, Διαγόρας Στεφ.-Δάφνη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου