ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Υποχώρησε στην 5η θέση η Νίκη

υποχώρησε-στην-5η-θέση-η-νίκη-64941

Μετά τα χθεσινά παιχνίδια για την 27η αγωνιστική της Super League 2, η Νίκη Βόλου έπεσε στην 5η θέση, βλέποντας την Ξάνθη να κερδίζει την ΑΕΛ με 2-0. Ετσι οι Ακρίτες επέστρεψαν στην 4η θέση, όπου βρέθηκε το περασμένο Σάββατο η Νίκη Βόλου, αλλά στο ρεπό των κυανόλευκων χθες η Ξάνθη πήρε τους τρεις βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο +2, φθάνοντας τους 43 πόντους.

Πλέον η Νίκη Βόλου έχει εστιάσει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, θέλοντας ακόμη μία νίκη στο γήπεδο της Νεάπολης, έστω κι ως φιλοξενούμενη.

Πριν επιστρέψει στο Πανθεσσαλικό το περασμένο Σάββατο και κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, η Νίκη είχε χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νεάπολης, έχοντας δύο ήττες αρχικά από Ξάνθη και Απόλλωνα Λάρισας, αλλά στη συνέχεια κέρδισε κατά σειρά Απόλλωνα Πόντου (1-0), Πιερικό 2-0 και Θεσπρωτό (3-1).

Οπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής ανάμεσα στις ομάδες του Βόλου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου στο γήπεδο της Νεάπολης με ώρα έναρξης τις 14:45 και θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Εκτός θα είναι ο Αντόνιο Ροχάνο, που βρίσκεται και πάλι στο στάδιο της αποθεραπείας.

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νεάπολη, η Νίκη Βόλου θα επιστρέψει στο Πανθεσσαλικό στις 6/4 για να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ Β’ για την 29η αγωνιστική και τέσσερις μέρες μετά, στις 10/4 θα πάει στα Τρίκαλα για την 30η αγωνιστική.

Μεσοβδόμαδο και στις 13/4 θα είναι το ντέρμπι της Θεσσαλίας με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό για την 31η αγωνιστική, για να ακολουθήσει νέα αναμέτρηση με την έτερη ομάδα της Λάρισας, τον Απόλλωνα, στις 17/4 στη Φιλιππούπολη για την 32η αγωνιστική.

Μετά τη διακοπή του Πάσχα η Νίκη επιστρέφει στη δράση στις 27/4, παίζοντας με τον ΟΣΦΠ Β’ και ρίχνει αυλαία στις υποχρεώσεις της στις Σέρρες, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό την 1η Μαΐου για την 34η και τελευταία αγωνιστική.

Σάββατο και η Κ20

Μετά το μεταξύ τους παιχνίδι οι ομάδες Κ20 Νίκης και Ολυμπιακού αγωνίζονται το ερχόμενο Σάββατο και πάλι. Η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει στη Λιβαδειά.

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου:

Σάββατο 2/4

12:00 Κοινότητας Αγίου Γεωργίου,

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός Βόλου

12:30 Π. Μαγουλάς

Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ρεπό: Τρίκαλα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου