ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κυρίαρχη η Κ20 της Νίκης Βόλου, 0-2 τον Ολυμπιακό

κυρίαρχη-η-κ20-της-νίκης-βόλου-0-2-τον-ολυμπ-78305

Κυρίαρχη στο ντέρμπι των Κ20 της Super League 2 ήταν σήμερα η Νίκη Βόλου, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο του Μαγνησιακού. Οι κυανόλευκοι με τη χθεσινή τους νίκη, προσπέρασαν τους ερυθρόλευκους και έφτασαν τους επτά βαθμούς, συγκατοικώντας στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Λεβαδειακό. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έμεινε στους 6.

Για την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή το σκορ άνοιξε ο Τζιάνης στο 7ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή βρήκε και στον Χόντο, για να έρθει το 0-1.

Το 0-2 πέτυχε στο φινάλε και στο 95’ ο Τανός με πλασέ εντός περιοχής, έπειτα από ενέργεια που ξεκίνησε ο Γερολυμμάτος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και τρία δοκάρια. Αρχικά στο 30’ από ενέργεια του Στοΐνοβιτς, με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο του Καθηνιώτη, και εν συνεχεία στο 52’ και σε κεφαλιά του Μπαλλά με την μπάλα να αποκρούεται αρχικά από τον Καθηνιώτη.

Το τρίτο δοκάρι (οριζόντιο αυτή τη φορά) στο 72’ σημειώθηκε σε κεφαλιά του Καπίτσα, έπειτα από κόρνερ του Τσατσελάρι.

Η Νίκη θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο τέρμα νωρίτερα, αλλά ο Μπαλλάς έχασε το πέναλτι που κέρδισε από τον Κόμνο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Βαρβέκης) Καθηνιώτης, Πέλκας, Ρηγόπουλος, Σιουμουρέκης, Κόμνος, Χοψονίδης, Πλακιάς (78’ Σιούρας), Σταμπουλής, Χρόνης, Ασαμόα (42’ λ.τρ. Πούλιος), Χόντος (70’ Τσικουρόπουλος)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Ακτσιαλής) Αλεξιάδης, Τόγιας, Παπαναστασίου, Καπίτσας, Κώστας, Πρίφτι, Τζιάνης (70’ Γερολυμάτος), Χολέβας (58’ Γιαρλελής), Μπαλλάς, Τσατσελάρι, Στοΐνοβιτς (87’ Τανός).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου