ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ετοιμοπόλεμος και ο Βλαχομήτρος

ετοιμοπόλεμος-και-ο-βλαχομήτρος-83312

Στις υπηρεσίες του Ανδρέα Βλαχομήτρου θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι ο Αλέκος Βοσνιάδης ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Αλμωπό Αριδαίας, με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν και πάλι στο Πανθεσσαλικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος απουσίαζε από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Καβάλα, λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο χθες μπήκε στην προπόνηση και δήλωσε «παρών» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Βλαχομήτρος στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του ήταν εκείνος που σκόραρε δύο φορές και είχε και μία ασίστ, για να φθάσουμε στο τελικό 3-1 επί του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας.

Πλέον, και με τον Χρήστο Τζιώρα να έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, όσον αφορά στη γραμμή κρούσης, αφού στα τελευταία παιχνίδια επανήλθε και ο Ροχάνο, παίζοντας ως αλλαγή με τον Θεσπρωτό για περίπου 10 λεπτά, και ως αλλαγή με την Καβάλα για περίπου μισή ώρα.

Για το παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται και πάλι ο Βαγγέλης Ανδρέου, που εξέτισε στην Καβάλα την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ ακόμη μία χρωστά ο Παύλος Κυριακίδης και θα την εκτίσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’, οπότε θα είναι κι εκείνος διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Και πάλι Πανθεσσαλικό

Μετά τις 12 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τη 18η αγωνιστική, η Νίκη Βόλου επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό και πάλι, υποδεχόμενη το ερχόμενο Σάββατο τον Αλμωπό Αριδαίας για την 26η αγωνιστική.

Από το παιχνίδι με τον Ηρακλή μέχρι σήμερα η Νίκη Βόλου έχει δώσει επτά αγώνες, εκ των οποίων τέσσερις μακριά από τον Βόλο και τρεις στο γήπεδο της Νεάπολης, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η σέντρα στο παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη και Αλμωπό θα δοθεί στις 14:45, με τους κυανόλευκους να περιμένουν και πάλι τη στήριξη του κόσμου τους.

Ο Αλμωπός βρίσκεται στην 8η θέση, και σε 23 αγώνες έχει συγκεντρώσει 31 βαθμούς, μετά από 8 νίκες, 7ισοπαλίες και 8 ήττες και με συντελεστή τερμάτων 32-25. Μία από τις επτά ισοπαλίες για την ομάδα της Αριδαίας ήταν και απέναντι στη Νίκη Βόλου, στη διάρκεια του πρώτου γύρου χωρίς τέρματα.

Σάββατο η Κ20

Το ερχόμενο Σάββατο 26 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 4η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο του Μαγνησιακού. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:45.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου