ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν χαρίστηκε στην Καβάλα η Νίκη Βόλου

δεν-χαρίστηκε-στην-καβάλα-η-νίκη-βόλου-86643

Η Νίκη Βόλου ήταν κυρίαρχη και στην Καβάλα την περασμένη Κυριακή και σε ακόμη έναν τελικό παραμονής για τους γηπεδούχους δεν χαρίστηκε, κερδίζοντας με 2-0 για να διευρύνει το αήττητό της στα έξι παιχνίδια.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες μετρά στις τελευταίες συναντήσεις το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη, που παραμένει στο κατόπι της Ξάνθης, με την οποία στην εξάδα των αγώνων αναδείχθηκε ισόπαλη, ενώ είχε ακόμη μία ισοπαλία στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Με τις νίκες επί του Απόλλωνα Πόντου, του Πιερικού, του Θεσπρωτού και της Καβάλας η Νίκη παραμένει στην 5η θέση, αλλά έχει μειώσει την απόσταση από την Ξάνθη στον πόντο, με τους Ακρίτες να κερδίζουν την περασμένη Κυριακή και πάλι μετά από έναν μήνα.

Η Νίκη βρίσκεται στην 5η θέση, έχοντας ξεφύγει και από τον Ηρακλή, που βρίσκεται πλέον στο -4 μετά από 24 παιχνίδια, όσα έχουν και οι κυανόλευκοι. Πλέον η Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και στο Πανθεσσαλικό, αφού την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον Αλμωπό Αριδαίας για την 26η αγωνιστική.

Βοσνιάδης: «Δεν θα χαριστούμε σε κανένα παιχνίδι»

Μέρος των όσων έγιναν στην Καβάλα, αποτύπωσε με δηλώσεις του ο προπονητής των κυανόλευκων Αλέκος Βοσνιάδης, τονίζοντας πως η ομάδα του παίζει και για τον κόσμο της

και δεν θα είναι αδιάφορη. Αναλυτικά όσα σχολίασε: «Είχαμε το πάνω χέρι και την κατοχή μπάλας σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Απλά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ φλύαροι όταν φτάναμε στην περιοχή. Εκεί πετάξαμε φάσεις, δεν ήμασταν προσεκτικοί και πήραμε κάποιες βιαστικές αποφάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αυτό, ήρθε η εξαιρετική προσπάθεια του Μιράντα, που μας έδωσε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε το πέναλτι. Από εκεί και μετά το παιχνίδι πήγε ήρεμα μέχρι το τέλος.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κι άλλες φάσεις, αλλά ξέρουμε ότι κι ο αντίπαλος παίζει την ύπαρξή του. Είμαστε μια ομάδα, και το έχω πει από την αρχή, που δεν θα χαριστούμε σε κανένα παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα πολύ ταλαιπωρημένη απ’ την προηγούμενη χρονιά, που μας είχαν όλοι στο «σημάδι».

Η δική μας η ομάδα προσπαθεί να κρατηθεί έξω απ’ όλα αυτά και να διεκδικεί το κάθε παιχνίδι, χωρίς να βλέπει αν ο αντίπαλος έχει πρόβλημα ή όχι. Το κάναμε με τον Πιερικό, τον Θεσπρωτό, τον Απόλλωνα Πόντου, ήρθαμε εδώ κάναμε τα ίδια και το αμέσως επόμενο παιχνίδι πάλι αυτός θα είναι ο στόχος μας και δεν θα αφήσουμε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Παίζουμε για την ομάδα και τον κόσμο μας. Συνεχίζουμε έτσι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Να ευχηθώ στην Καβάλα, που είναι για εμένα μια πολύ συμπαθητική ομάδα, να βρει τον δρόμο της, να σώσει την κατηγορία και τα επόμενα χρόνια να τη βλέπουμε όπως την βλέπαμε παλιότερα που ήταν στην παραπάνω κατηγορία και ήταν μια πολύ καλή ομάδα».

Αθανασίου: «Συνεχίζουμε στον στόχο μας»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, δηλώσεις έκανε ο Νίκος Αθανασίου, με τον αριστερό μπακ των κυανόλευκων να πιστώνεται και την ασίστ στο 2-0, για να τονίσει πως οι παίκτες παλεύουν σε κάθε παιχνίδι για το νικηφόρο αποτέλεσμα, είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας.

Αναλυτικά: «Παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να το κερδίσουμε, είτε είναι στην έδρα μας είτε είναι εκτός έδρας. Υπήρχαν στιγμές του παιχνιδιού που είχαμε την κυριαρχία, υπήρχαν κάποιες άλλες που την είχε η Καβάλα. Καταφέραμε πετύχαμε δύο γκολ, έκανα και τη μία ασίστ και με το δεξί και όλα καλά, συνεχίζουμε παιχνίδι-παιχνίδι.

Να ευχηθώ στην Καβάλα ό,τι καλύτερο για την παραμονή της στην κατηγορία και εμείς συνεχίζουμε στον στόχο μας».

Απογοητευμένος ο Νούρι

Με την ομάδα της Καβάλας να παίζει για την επιβίωση της, ο Γερμανός τεχνικός των Αργοναυτών Αλεξάντερ Νούρι ήταν απογοητευμένος μετά το τέλος του παιχνιδιού, τονίζοντας αρχικά: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Είναι η χειρότερη εμφάνιση από την μέρα που ήρθα στην Καβάλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο

δυνατό» και πρόσθεσε: «Είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να του δώσουμε κάτι πίσω και αποχώρησε απογοητευμένος όπως εμείς. Πρέπει να καθίσουμε να δούμε τί πρέπει να αλλάξουμε. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Έλλειπαν οι αρχηγοί μας Έκμπερτ και Καζαντζίδης. Δεν παίξαμε απλά αντιδρούσαμε στο παιχνίδι του αντιπάλου.

Απομένουν δέκα παιχνίδια. Δεχθήκαμε ένα χτύπημα που μας έριξε κάτω αλλά πρέπει να σηκωθούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Δεν είναι εύκολο αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε».

Ευχαρίστησε Καβάλα η Νίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μέσω της οποίας, ευχαρίστησε ΠΑΕ Καβάλα για τη φιλοξενία της στην αποστολή των κυανόλευκων. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Καβάλα για τη φιλοξενία της στην αποστολή της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης, το μεσημέρι της Κυριακής (20/3), στο «Ανθή Καραγιάννη» και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική πορεία, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ευχές στον μπαμπά Χρήστο Τζιώρα

Πατέρας έγινε πριν λίγες μέρες ο ποδοσφαιριστής της Νίκης, Χρήστος Τζιώρας, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να εκδίδει ευχετήρια ανακοίνωση: «Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ κι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εύχονται τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Τζιώρα και στη σύζυγό του, Βούλα, η οποία, έφερε στον κόσμο, πριν μερικές ημέρες, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Χρήστο, να ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς σας, καλότυχο κι ευτυχισμένο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου