ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στο σερί της στην Καβάλα

συνέχεια-στο-σερί-της-στην-καβάλα-89028

Τη συνέχιση των επιτυχιών της αναζητά σήμερα η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη στην Καβάλα από την ομώνυμη ομάδα για την 25η αγωνιστική του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 14:45.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τους γηπεδούχους να καίγονται για βαθμούς παραμονής, η Νίκη Βόλου θέλει το τρίποντο, για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την 4η θέση, όπου βρίσκεται η Ξάνθη, η οποία είναι στο +1 και παίζει εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ Β’ σήμερα στις 17:00.

Η Νίκη Βόλου με 35 βαθμούς μετά από 23 παιχνίδια, έχει καταφέρει να κερδίσει στα τρία από τα τελευταία πέντε, με νίκες επί Απόλλωνα Πόντου, Πιερικού και Θεσπρωτού, αλλά και να πάρει τον βαθμό εκτός έδρας με Αναγέννηση Καρδίτσας και Ξάνθη.

Από το σημερινό παιχνίδι δεν ζητά κάτι λιγότερο από το τρίποντο, που θα είναι το πρώτο εκτός έδρας στον β’ γύρο, μια και μακριά από τον Βόλο έχει κερδίσει μόνο στην έδρα του Πιερικού.

Οι κυανόλευκοι καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλου του φαβορί, απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, που έχει 16 βαθμούς με δυο ματς λιγότερα.

Χωρίς τέσσερις,

επιστρέφουν δύο

Η Νίκη Βόλου θα στερηθεί των υπηρεσιών στο σημερινό παιχνίδι του Βαγγέλη Ανδρέου και του Παύλου Κυριακίδη, που είναι τιμωρημένοι, αλλά και των Χρήστου Τζιώρα, Ανδρέα Βλαχομήτρου, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωσε την Παρασκευή. Ωστόσο, από τον Αλέκο Βοσνιάδη μπορούν να υπολογίζονται εκ νέου οι Πάνος Παναγιωτίδης και Θωμάς Βασιλείου, που εξέτισαν τις ποινές τους, στο περασμένο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

Η αποστολή

Η αποστολή της Νίκης Βόλου που ταξίδεψε χθες το μεσημέρι για την Καβάλα, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Κυρίτσης, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Τσιμπούκας, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Μέτσε, Γκαρσία, Κάσσος, Μιράντα, Βασιλείου, Ροχάνο, Κουσκουνάς.

Η Καβάλα

Η Καβάλα, που δεν έχει κερδίσει στα τελευταία πέντε της παιχνίδια στη Super League 2, θα έχει δέκα απουσίες που αφορούν στους Εμπερτ, Στίκα, Σπάσιτς, Σταμένκοβιτς, Καζαντζίδη, Σαμπανίδη, Αμούρ, Μουσίγια, Θωμαΐδη και Αλίμι.

Σφυρίζει ο Ντάουλας

Τη σημερινή αναμέτρηση Καβάλα-Νίκη Βόλου στις 14:45 θα διευθύνει ο Φώτης Ντάουλας από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Κουφός από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Θεόδωρος Αϊνάλης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αναστάσιος Ντοσίδης (Θράκης).

Η προϊστορία

Η τελευταία ήττα της Νίκης από την Καβάλα χρονολογείται στις 13/3/13, όταν και για τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία στη μακεδονική πόλη οι κυανόλευκοι του Βόλου είχαν χάσει με 1-0.

Εκτοτε η Νίκη στις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις με την Καβάλα έχει πάρει ισάριθμα τρίποντα. Συγκεκριμένα αυτοί οι αγώνες ήταν:

17/11/13 (B’) Καβάλα-Νίκη 0-3

23/02/14 (Β’) Νίκη-Καβάλα 3-0

30/11/19 (FL) Νίκη-Καβάλα 2-0

08/03/20 (FL) Καβάλα-Νίκη 0-1

16/12/21 (SL2) Νίκη-Καβάλα 7-0

Ισόπαλη η Κ20

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ20 της Νίκης Βόλου και την αντίστοιχη του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2, χθες το μεσημέρι, στο «Παντελής Μαγουλάς».

Οι κυανόλευκοι του Γιάννη Ακτσιαλή είχαν εξαιρετική αγωνιστική παρουσία στο πρώτο μέρος, στο οποίο, μάλιστα, προηγήθηκαν στο σκορ, με τέρμα του Πρίφτη στο 36’.

Στην επανάληψη, όμως δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, ο Λεβαδειακός ισορρόπησε το παιχνίδι, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58’, με σκόρερ τον Μυτάκη, για το 1-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη Νίκη, το επόμενο Σαββατοκύριακο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, στο γήπεδο του Μαγνησιακού.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Ακτσιαλής) Αλεξιάδης, Τόγιας, Παπαναστασίου, Ντόντα (92’ λ.τ. Καπίτσας), Κώστας, Πρίφτι, Χολέβας, Τσατσελλάρι (84’ Αναστασιάδης), Τζιάνης (60’ Γιαρλέλης), Στοΐνοβιτς (60’ Τανός), Μπάλλας (84’ Γερολυμάτος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου