ΤΟΠΙΚΟ

Πέρασε με Τζοβάρα η Αγία Αννα

πέρασε-με-τζοβάρα-η-αγία-αννα-96328

Το δεύτερο χρονικά εισιτήριο στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ πήρε σήμερα η Αγία Αννα, κερδίζοντας με 2-0 τον Αίαντα Σούρπης στο γήπεδο του Πτελεού, με τους κυανέρυθρους να κοντράρονται πλέον με τον Σαρακηνό εκτός έδρας.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Τζοβάρα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, η Αγία Αννα συνέχισε με νίκη και «κέρδισε» και την κούραση μετά το διπλό στο Π. Μαγουλάς επί του Πυράσου για τα playoffs.

Ο Φλίγκος που υπερασπίστηκε την εστία της Αγίας Αννας, είπε «όχι» σε εκτέλεση φάουλ του Θανάση Κατσαβριά στο 15’, με την μπάλα να βρίσκει και το οριζόντιο δοκάρι, για να περάσει σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν σχετικά νωρίς το 0-1, όταν στο 21ο λεπτό ο Παπαδήμος έβγαλε σέντραρε από αριστερά και ο Τζοβάρας σκόραρε με δυνατό εναέριο βολέ από τη μικρή περιοχή.

Ο Φλίγκος απέκρουσε σουτ του Ξηροκώστα στο 29’, ενώ ο Χαλάτσης από την άλλη μάζεψε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή από μακρινό σουτ του Παπαδήμου.

Σουτ από κοντινή απόσταση του Θ. Κατσαβριά στο 33’ και μετά από κόρνερ και κεφαλιά- πάσα του Χουλιαρά απομάκρυνε στο δοκάρι ο Τζοβάρας, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Ο Σέττος δεν μπόρεσε να σκοράρει στις αρχές του β’ μέρους, με την μπάλα να περνά δίπλα από τη συμβολή των δοκών, με τον Χαλάτση να διατηρεί το 0-1, όταν απέκρουσε στο παραθυράκι κεφαλιά του Τζοβάρα στο 48’.

Δυνατό σουτ του Βούλγαρη στο 53’ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ, με την Αγία Άννα στην επόμενη φάση να βρίσκει το δεύτερο γκολ.

Ήταν το 57ο λεπτό, με τον Τζοβάρα να κλέβει την μπάλα και να παίζει το 1-2 με τον Σέττο, πριν βρεθεί απέναντι από τον Χαλάτση, και σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και δεύτερο της ομάδας του.

Ο Φλίγκος διατήρησε το 0-2 σε εκτέλεση φάουλ του Βούλγαρη, αποκρούοντας με το ένα χέρι, με τον Τζοβάρα να βρίσκεται μια ανάσα από το χατ-τρικ, αλλά μετά τη σέντρα του Πετράκου, αστόχησε με κεφαλιά ψαράκι.

Στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα, ο Θ. Κατσαβριάς έκανε την κάθετη πάσα στον Χειλά, ο οποίος αστόχησε σε τετ-α-τετ.

ΑΙΑΣ (Ανδρωνάς): Χαλάτσης, Χουλιαράς, Παπανικολόπουλος (83’ Κωστούλας), Ξηροκώστας (73’ Κάβουρας), Πλαβός, Βούλγαρης, Χειλάς, Κ. Κατσαβριάς (73’ Τσόγκας), Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Ράπτης

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Τσιουρέλης): Φλίγκος, Χατζητρακόσιας (67’ Στεργίου), Παπαδήμος, Στεργιόπουλος, Χολέβας, Τσέλιος, Τσελεπής (83’ Κόκκας), Πετράκος, Κορέτα, Τζοβάρας, Δ. Σέττος (75’ Κακάλιας).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου