ΤΟΠΙΚΟ

Κερδισμένοι Αγία Αννα και Ρήγας Φεραίος

κερδισμένοι-αγία-αννα-και-ρήγας-φεραί-101535

Για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ μεγάλη κερδισμένη ήταν η ομάδα της Αγίας Αννας, που κατατρόπωσε τον Πύρασο, κερδίζοντάς τον με 3-0 κι έτσι παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου, αφού μείωσε τη διαφορά από την ομάδα της Νέας Αγχιάλου, η οποία παραμένει στην κορυφή με πλεονέκτημα πια τεσσάρων βαθμών.

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Ρήγας Φεραίος, πιάνοντας την 3η θέση, μετά το 2-1 επί του Σαρακηνού, με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να συνεχίζει αήττητη στη μίνι διαδικασία. Από την άλλη, για τα playouts ακάθεκτος συνεχίζει ο Πρωτεσίλαος, κερδίζοντας με 2-0 την Δάφνη.

PLAYOFFS (2η)

Πύρασος-Αγία Αννα 0-3

Η Αγία Αννα νίκησε κατά κράτος τον Πύρασο με 3-0 στο Π. Μαγουλάς και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 4 βαθμούς, με τους κυανέρυθρους να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη στη μίνι διαδικασία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τζοβάρας, που άνοιξε τον δρόμο για το διπλό με δικές του ασίστ, τις οποίες αξιοποίησαν ο Παπαδημητρίου στο 11’ για το 0-1 και ο Σέττος στο 41’ για το 0-2, αμφότεροι με σουτ εντός περιοχής.

Ο Πετράκος με εκτέλεση φάουλ στο 82’ σημείωσε το 0-3, με τον τερματοφύλακα Κεφαλά να κάνει λάθος εκτίμηση, αφού η μπάλα έδειχνε να σταματά στην αγκαλιά του, ωστόσο κατέληξε στα δίχτυα.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Δημητριάδης (46’ Μπόλης), Παπαδόπουλος, Ρακής, Νίνος, Ζενούνης (46’ Κατής), Αγιασιώτης, Αραπίτσας, Βλάχος (86’ Καραγιώργος), Οικονόμου, Ζάχος (46’ Φουρκιώτης).

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Σάμπα (64’ Φλίγκος), Χατζητρακόσιας, Καλαμίδας, Βέργος (86’ Κόκκας), Χολέβας, Τσιουρέλης (86’ Τσέλιος), Κορέτα, Πετράκος, Παπαδημητρίου (73’ Παπαδήμος), Τζοβάρας (86’ Τσελεπής), Σέττος.

Ρήγας Φεραίος-Σαρακηνός 2-1

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε 2-1 του Σαρακηνού στο Βελεστίνο με «χρυσό» σκόρερ τον Δημήτρη Αγροκώστα, που έδωσε άμεση απάντηση στο 87ο λεπτό στο γκολ του Αραμπατζή με φοβερό φάουλ στην αμέσως προηγούμενη φάση, με το οποίο είχε γίνει το 1-1!

Οι κυανόλευκοι, που ήταν σαφώς καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, προηγήθηκαν στο 50ο λεπτό με σουτ του Σουγκάρη και με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στην τρίτη θέση των playoffs.

Στις υπόλοιπες σημαντικές στιγμές του αγώνα κεφαλιά του Βουραζέρη στο 26’ πέρασε άουτ, όπως και δύο καλά σουτ του Κόντρα στο 33’ και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, το οποίο δεν είχε και ιδιαίτερα καλό ρυθμό λόγω των συχνών διακοπών για παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας βρήκε νωρίς το τέρμα που ήθελε (50’) με τον Σουγκάρη να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0, αφού τα φάλτσα ξεγέλασαν και τον Κοντογιάννη.

Κεφαλιά του Αραμπατζή στο 57’ έπειτα από κόρνερ -ήταν ξεκάθαρα άουτ- κατέληξε εκτός εστίας, με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες να «κλειδώσουν» τη νίκη. Στο 61ο λεπτό ο Ρόκας μπήκε στην περιοχή, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε κόρνερ, έπειτα από παρέμβαση αμυντικού, με τον Γοδενόπουλο στην εξέλιξη της φάσης να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε και πάλι σε παίκτη του Σαρακηνού.

Η τεράστια φάση για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη σημειώθηκε στο 83ο λεπτό. Ο Δ. Αγροκώστας πάσαρε στον Καραγιάννη μέσα στην περιοχή κι αυτός σούταρε δυνατά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Δ. Αγροκώστας πλάσαρε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης με τον Αραμπατζή να σκοράρει στο 84’, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο επόμενο λεπτό όμως, (85ο) ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε αριστοτεχνικά το -όχι και τόσο κοντινό- φάουλ σημειώνοντας το 1-1. Μάλιστα, δεν πανηγύρισε σεβόμενος το «κυανόλευκο» παρελθόν του.

Ωστόσο, ο Ρήγας είχε την απάντηση και μάλιστα αμέσως, αφού στην επόμενη φάση ο Βλιώρας έστρωσε από αριστερά στον Δ. Αγροκώστα κι αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ της νίκης (2-1) με την κερκίδα.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσιλίγκος, Σταματίου, Βουραζέρης, Γοδενόπουλος, Χότζα, Βαϊόπουλος, Σουγκάρης (92’ Γ. Αγροκώστας), Ρόκας (69’ Δ. Αγροκώστας), Καραγιάννης (90’ Δίντσης), Κόντρα (69’ Νούλας), Γάρος (69’ Βλιώρας)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Γιοβάνης, Αγγελής, Γιαμαλής, Ράπτης (81’ Θεοχάρης), Καλλιακούδας (81’ Σκούρας), Νιαώτης (71’ Κ. Δημόπουλος), Καλαμάτας, Βαλωτής (86’ Ν. Δημόπουλος), Αραμπατζής, Αντωνίου.

Ο Σουγκάρης πέτυχε το 1-0 για τον Ρήγα Φεραίο χθες στο Βελεστίνο

Τοξότης-ΓΣ Αλμυρού 1-1

Ο ΓΣ Αλμυρού προηγήθηκε στο βοηθητικό του ΕΑΚ απέναντι στον Τοξότη με πέναλτι

που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ ο Κοντοβάς στο 57’, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στις καθυστερήσεις για το 1-1 στο 93’!

Συγκεκριμένα ο Γκίνης που είχε προωθηθεί στην επίθεση έκανε πάσα με το στήθος για τον Σιγαλάκο, που σκόραρε με προβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Ακριβούσης, Παναγιώτου (65’ Γιωτόπουλος), Γεωργουλάκος, Γκίνης, Μάστορας, Μπραχόλι, Σιγαλάκος, Δενελάβας, Γιαννιός, Χλωρός

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Τσιαγιανίδης (70’ Μπαράκου), Ντόντα, Λάμπος, Τετριμίδας, Δρόσος (60’ Χριστοφορίδης), Βούλγαρης (92’ Νικογιάννης), Κλουκουτάρας, Κοντοβάς (70’ λ.τρ. Ζαντιώτης), Μπένος (92’ Στουρνάρας).

Ακρόπολη-Αίας 1-1

Από ένα βαθμό κατέκτησαν Ακρόπολη και Αίας στο γήπεδο του Σέσκλου μετά το 1-1, που διαμορφώθηκε από τέρμα του Παγώνη μετά από πάσα του Πασσιά στο 7ο λεπτό και του Αλέκου Αραπίτσα στο 76ο με εκτέλεση φάουλ.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Αντωνίου, Πασσιάς (70′ Δημητρίου), Κ. Κολυμήτρας, Στρούγγης, Κ. Κολυμήτρας, Γ. Τσουκάλης, Γκάγκας, Παγώνης, Μ. Τσουκάλης (80′ Β. Σταυραντώνης), Πιτσάβας (65′ Αξιώτης).

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Γκιόκα (65’ Κωστούλας), Παπανικολόπουλος, Βούλγαρης, Τσόγκας, Μπιρτσάι, Χειλάς, Κ. Κατσαβριάς, Αραπίτσας (83’ Ντούρας), Θ. Κατσαβριάς, Ράπτης

Βαθμολογία

  1. Πύρασος 18
  2. Aγία Αννα 14
  3. Ρήγας Φεραίος 12
  4. Σαρακηνός 11
  5. Αίας Σούρπης 10
  6. Τοξότης 9
  7. ΓΣ Αλμυρού 6
  8. Ακρόπολη 6

Επόμενη (3η) (19-20/3)

Τοξότης-Ρήγας Φεραίος

Ακρόπολη-Πύρασος

Αίας Σούρπης-Σαρακηνός

ΓΣ Αλμυρού-Αγία Άννα

PLAYOUTS (3η)

Αγία Παρασκευή-Μυρμηδόνες 3-0

Με δύο τέρματα του Ντάκου στο 20ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι σε γύρισμα

του Λούμπαρδου και στο 35ο με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, η Αγία Παρασκευή προηγήθηκε των Μυρμηδόνων από το πρώτο κιόλας μέρος για να κάνει το τελικό 3-0 με τον Γκουγκούλη, ο οποίος σκόραρε με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο

65’. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Δημόπουλος στο 62’.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Γαλλιόπουλος (72’ Σταυρίδης), Βέρμπης (46’ Μαρμαρινός), Λυκουρίνος, Λούμπαρδος, Βαρελόπουλος, Βαΐτσης (80’ Κοκκώνης), Μαλακασιώτης, Μπαλούλης (75’ Μπράτσος), Κοπάνας, Γκουγκούλης, Ντάκος (46’ Δημόπουλος).

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Γ. Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Καραπτσιάς, Παλάσκας (35’λ.τρ. Χρ. Κοντοβάς), Μπέης, Τσεκρέζη (15’ λ.τρ. Φ. Κολημήτρας), Γ. Κολημήτρας, Χριστοδουλόπουλος, Μάτζαρης, Θωμαΐδης.

Δάφνη-Πρωτεσίλαος 0-2

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χολέβα, που κέρδισε ο Σιαμανίκος στο 13ο λεπτό, ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε της Δάφνης χθες στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη», με την ομάδα του Πτελεού να βρίσκει και δεύτερο τέρμα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 41’ ο Σιαμανίκος πάσαρε στον Κλίντον, ο οποίος σκόραρε με διαγώνιο σουτ για το 0-2. Δοκάρι είχε ο Χολέβας μετά από δύο λεπτά με εκτέλεση φάουλ.

ΔΑΦΝΗ: Αλπάκης, Χιώτης (65’ Βοϊτσίδης), Ντίκας (65’ Ταμπάκου), Αλεξίου, Γ. Τσαρέλας, Καζάκης (65’ Κουτλουμπάσης), Τερλεξής (75’ Βαρελόπουλος), Σωτηρόπουλος (82’ Ρίζος), Ευαγγελός, Βαλαρούτσος, Φ. Τσαρέλας.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Σκούρας, Αλντίν (85’ Μ. Μάνος), Τσαούσης, Χολέβας, Λεϊμονής, Σούδης, Νικογιάννης, Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος (76’ Χασιώτης), Καλτσάς (60’ Κ. Κόρκος), Κλίντον.

ΑΕ 2002-Διαγόρας 3-1

Σημαντική νίκη που την κρατά σε τροχιά παραμονής στην Α’ ΕΠΣΘ σημείωσε η ΑΕ 2002, η οποία επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Διαγόρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Σιαμέτη στο 21ο λεπτό, με την μπάλα να χτυπά και σε πόδι αμυντικού πάνω στη γραμμή και να καταλήγει στα δίχτυα. Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο Μαλλιαρός έπιασε ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής «γράφοντας» το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 66ο λεπτό με υπέροχο σουτ του Σπύρου Καραπλιάγκου, ο οποίος από δεξιά θέση στη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο απέναντι «Γ» του Μητράκου, αλλά το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 81’ ο Ρακής από πλάγια δεξιά στην περιοχή, έπειτα από ασίστ του Βεργοζήση.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σταθόπουλος (46’ Μ. Γαλάνης), Σιαμέτης, Βέργος, Β. Γαλάνης, Καλαΐτζίδης, Μαλλιαρός (65’ Παπαϊωάννου), Βεργοζήσης (88’ Σακελλαρίου), Κωστούλας (65’ Ρακής), Μούσιας (82’ Σελίνι), Σφέτσιος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιαρής, Μπόλκας (75’ Αγγελίδης), Βλάχος (65’ Ντόντος), Γκαμαλέτσος, Σουλακούδης, Αγριοτσόμπανος, Τζέκα, Σπ. Καραπλιάγκος, Μουσαμπελίου, Τζίκας, Λουφόπουλος

Σκιάθος-Αγχίαλος (αναβολή)

Επόμενη (4η) (19-20/3)

ΦΘ Αγχίαλος-ΑΕ 2002

Μυρμηδόνες-Δάφνη

Αστέρας Ριζ.-Σκιάθος

Διαγόρας Στεφ.-Αγία Παρασκευή

Πρωτεσίλαος-Μακρινίτσα ά.α. 3-0

Βαθμολογία

  1. Πρωτεσίλαος 27
  2. ΑΕ 2002 23
  3. Σκιάθος 19
  4. ΦΘ Αγχίαλος 19
  5. Αγία Παρασκευή 18
  6. Αστέρας Ριζομύλου 15
  7. Δάφνη 14
  8. Μυρμηδόνες 10
  9. Διαγόρας 2
  10. Μακρινίτσα 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου