ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη παραμονής για τη Δήμητρα με γκολ στις καθυστερήσεις

νίκη-παραμονής-για-τη-δήμητρα-με-γκολ-σ-101711

Μεγάλη νίκη παραμονής πέτυχε χθες η Δήμητρα Ευξεινούπολης, κερδίζοντας με 1-0 τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην Κατερίνη, χάρις σε τέρμα του Καμπέρη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου μπορεί να έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ στα μέσα της περασμένης εβδομάδας από τον Σαρακηνό, είχε όμως χθες την τύχη με το μέρος της και κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που της δίνει ανάσα παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι, που δεν απειλήθηκαν στο πρώτο μέρος του αγώνα, ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 28ο λεπτό, όταν συρτό σουτ του Βουρδάκη με φάλτσο απομάκρυνε ο τερματοφύλακας Σταυρίδης, για να ακολουθήσει νέα ευκαιρία στο 42’, όταν ο Σιόβας, αφού έκανε εξαιρετική προσπάθεια και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κωτσιαρίδης προσπάθησε να νικήσει τον Σταυράκη στο 52’, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν είχε πρόβλημα να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του.

Τελικά, το πολυπόθητο τρίποντο ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, όταν ο Καμπέρης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου κι αφού ξέφυγε από το μαρκάρισμα των αντιπάλων του, πάτησε στην αντίπαλη περιοχή για να σουτάρει από τα αριστερά και να γράψει το 0-1, που δεν έμελλε να αλλάξει στον εναπομείναντα χρόνο.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Κ.: Σταυρίδης, Κόλλα, Γιατζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Ιντζόγλου, Τσενικλής, Νομικός, Σεχολάρι, Κατσαμάγκας, Ξυδούς

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης, Βουρδάκης (88’ Διαμαντόπουλος), Καρράς, Δημητρίου (72’ Φαράντος), Αναστασίου, Σιόβας.

O Καμπέρης ήταν ο χρυσός σκόρερ για τη Δήμητρα

Νέα ήττα για Θησέα Αγριάς

Δεν μπόρεσε να αποφύγει ακόμη μία ήττα ο Θησέας Αγριάς, χάνοντας χθες και από τον Ηρακλή Λάρισας, αυτή τη φορά με 3-1 στο AEL FC Arena. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να άντεξαν για ένα ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο πρώτο λεπτό του β’ μέρους.

Συγκεκριμένα, ο Αλεξίου σημείωσε το 1-0 με πέναλτι, που δόθηκε για μαρκάρισμα του Ιακωβίδη στο Κυριαλάνη, με την απόφαση ν’ αμφισβητείται έντονα από τους φιλοξενούμενους.

Στο 71’ ο Βολιώτης Ηλίας Γκίκας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο πολύπειρος Αλεξίου πέτυχε το 2-0, με το 3-0 να σημειώνεται από τον ίδιο παίκτη με πλασέ στο 82’.

Για τους γηπεδούχους το παιχνίδι τελείωσε με δέκα παίκτες, αφού ο Κυριαλάνης δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα μετά την ανατροπή του Κατσιγιάννη. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι με τον Ιακωβίδη να σκοράρει για το τελικό 3-1.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Θησέας Αγριάς θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο ΕΠΣΘ τον Πύρασο στο Π. Μαγουλάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου (78’ Βαγενάς), Κυριαλάνης, Αγρόδημος, Γκαλίτσιος, Μπάμης, Γκίκας (78’ Τάρτας), Μπρακαμόντε (52’ Λώττας), Αλεξίου (84’ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Χριστίδης (52’ Παπαδόπουλος).

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κοντοστάθης, Μπόρας (80’ Μασούρας), Κουκουτής, Σπάθης (69’ Κουτσούκης), Ιακωβίδης, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Σιώμος (69’ Καρατσόλης), Αλμασίδης (83’ Αλμπανίδης), Δημουλάς, Τσιανάκας (69’ Κατσιγιάννης).

Φάση από το ματς Ηρακλής Λάρισας-Θησέας

Αποτελέσματα (19η)

ΑΟ Υπάτου-Αετός Μακρ. ά.α. 3-0

Εθνικός-Δήμητρα 0-1

Ελασσόνα-Ατρόμητος Παλ.1-2

Ηρακλής Λάρ.-Θησέας 3-1

Ν. Αρτάκη-Αμβρυσσέας 0-1

Φήκη-Αταλάντη 2-0

Βαθμολογία

  1. ΑΟ Υπάτου 48
  2. Ηρακλής Λάρισας 45
  3. Φήκη 34
  4. Ελασσόνα 32
  5. Δήμητρα 30
  6. Αμβρυσσέας 29
  7. Ν. Αρτάκη 28
  8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 26
  9. Ατρόμητος Παλαμά 24
  10. Θησέας 16
  11. Αταλάντη 9
  12. Αετός Μακρυχωρίου 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου