ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: «Θέλουμε κόσμο και νίκες μέχρι τέλους»

βοσνιάδης-θέλουμε-κόσμο-και-νίκες-μέ-104448

Με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται αύριο στις 14:45 τον Θεσπρωτό στο γήπεδο της Νεάπολης, ο τεχνικός των κυανόλευκων Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας του.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ Βόλος 9,86 αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα: «Είναι αυτή που είχαμε σχεδιάσει από την αρχή και στην οποία είχε αναφερθεί η διοίκηση. Πάνω σ’ αυτά πατάμε. Είμαστε αξιόπιστη ομάδα, βρισκόμαστε σε «καλό φεγγάρι» αυτή την περίοδο με την επιστροφή παικτών και η Νίκη δείχνει ότι είναι ομάδα με μέλλον. Είμαστε ακριβώς εκεί που θέλουμε και στο μέλλον να γίνουμε καλύτεροι».

Για τα περιθώρια βελτίωσης της Νίκης: «Πρέπει να κοιτάξει την καθημερινότητά της. Από εκεί ξεκινούν οι ομάδες. Μια ομάδα που θέλει να προοδεύσει οφείλει να έχει καλύτερα γήπεδα, καλύτερα αποδυτήρια, να μην την πηγαίνουν από το ένα γήπεδο στο άλλο, να έχει σταθερή έδρα. Αφού έχει λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας, πρέπει να κάνει καλές επιλογές σε παίκτες. Από το φετινό ρόστερ δεν θα φύγουν πολλά παιδιά. Οι επιλογές θα είναι λίγες και προσεκτικές το καλοκαίρι».

Για τον σχεδιασμό που μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα φέτος: «Είναι μεγάλο πλεονέκτημα το ότι έχει βάσεις στο θέμα του ρόστερ. Δεν χρειάζεται πολλά πράγματα η ομάδα για να έχει καλύτερη πορεία. Θα πρέπει κάποια στιγμή να συζητήσουμε με τη διοίκηση και να βάλουμε προτεραιότητες. Μέσα στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει και η πανδημία, πρέπει να δούμε τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Χρειάζεται οργάνωση και συσπείρωση».

Για τη συχνή αλλαγή έδρας: «Στην πόλη η ομάδα που έχει πρόβλημα είναι η Νίκη. Λέγαμε ότι υπάρχει το Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός έχει τη Νεάπολη, όπου έχει τον πρώτο λόγο, με συνέπεια να γίνουμε «μπαλάκι» ανάμεσα στα δύο γήπεδα. Μας ταιριάζει το Πανθεσσαλικό, έχει ανοικτούς χώρους και γι’ αυτό το είχαμε επιλέξει από τον αρχή διαμορφώνοντας ανάλογα το ρόστερ, ώστε να έχουμε ποδοσφαιριστές αθλητές που τους βολεύουν τα μεγάλα γήπεδα. Πάντως τελευταία έχουμε βρει λύσεις και στη Νεάπολη, όπου αρχικά δυσκολευόμασταν. Είναι ένα από τα προβλήματα που πρέπει να συζητήσουμε το καλοκαίρι».

Για τους μεταγραφικούς στόχους: «Γνωρίζουμε την αγορά πολύ καλά. Ωστόσο έχουμε μπροστά μας δέκα αγωνιστικές και πρέπει να βλέπουμε μόνο την ομάδα μας. Στόχος μας είναι να πετύχουμε καλύτερη θέση, δεν πρέπει να φεύγει το μυαλό μας από αυτό και να κοιτάζουμε την επόμενη χρονιά. Παρακολουθούμε την αγορά, ψάχνουμε διάφορα πράγματα, αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μας. Άλλωστε δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να γίνουν οι επιλογές».

Για τη δυσκολία στο σκοράρισμα εκτός έδρας: «Έχουμε καλούς επιθετικούς. Κάποιες φορές μπαίνει ο παράγοντας τύχη, κάποιες φορές οι εκτελέσεις δεν είναι αυτές που πρέπει, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τους παίκτες που έχουμε. Δεν έχουμε άγχος γι’ αυτό, γιατί σκοράρουν και παιδιά που βρίσκονται στις άλλες γραμμές. Ο Κουσκουνάς και ο Ροχάνο έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και θα τους στηρίξουμε γιατί κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Θα έρθουν και τα γκολ. Δεν κάνουμε επιλογές για να κρίνουμε τον παίκτη παιχνίδι με παιχνίδι. Βασιζόμαστε σ’ αυτά τα παιδιά».

Για το μηδέν στην άμυνα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια: «Γύρισαν ποδοσφαιριστές και ισορρόπησε η κατάσταση στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι. Πάντα οι ομάδες μου δεν δέχονταν πολλά τέρματα. Βελτιωθήκαμε σε πολλά πράγματα. Για παράδειγμα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας χάναμε 1-0 και επειδή είχαμε μόλις 12 παίκτες, βάλαμε αλλαγή σέντερ μπακ. Όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα, χάνονται οι ισορροπίες. Τώρα παίρνουμε και καλύτερα αποτελέσματα. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει τους πάντες, δεν κοιτάμε κάθε παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο. Τώρα αν κάποιοι ευνοηθούν απ’ αυτό, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Θα διεκδικήσουμε παντού νίκες».

Για το κάλεσμα που έκανε στον κόσμο: «Εγώ έχω ζήσει τα πάντα εδώ. Έχω ζήσει 15 χιλιάδες κόσμου κάτω από το μπαλκόνι της Δημητριάδος. Σαν πρωθυπουργοί ήμασταν και χαιρετούσαμε. Ξέρω ποια είναι η δύναμη του κόσμου της Νίκης. Ξέρω επίσης πως μετά τα τόσα προβλήματα με την πανδημία πλέον η πολιτεία αυξάνει τη χωρητικότητα στα γήπεδα.

Να επιστρέψει ο κόσμος γιατί σε εμάς γίνεται πραγματικά μια τεράστια προσπάθεια, από καθαρούς και τίμιους ανθρώπους που είναι έξω από αυτά που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας για τους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γίνεται κάτι υγιές και κάτι καινούργιο. Γι’ αυτό λέω πως η Νίκη θα παίξει όλα τα παιχνίδια, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι.

Από κάποια στιγμή και μετά όταν οι ομάδες μείνουν εκτός και δεν κυνηγάνε κάτι ιδιαίτερο αρχίζει και φεύγει η δύναμη και η θέληση για αποτέλεσμα. Εμείς αυτό δεν θα το κάνουμε. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το φινάλε και να έχουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Μπορώ ως ένα μέλος της οικογένειας της Νίκης να κάνω την έκκληση να έρθει ο κόσμος».

Για τους Παπακωνσταντίνου-Βενέτη κι αν «μαθαίνουν» ακόμη: «Έχουν μια χαρά γνώσεις. Μην τους υποτιμάτε. Έχουν και την εμπειρία και τη γνώση και το κυριότερο είναι «ανοιχτά μυαλά» και μαθαίνουν γρήγορα από την ενασχόλησή τους. Το κυριότερο είναι πως δεν έχουν τα κακά που είχαν οι παράγοντες παλαιάς κοπής και στην Ελλάδα για παράγοντα θεωρούμε τον «ξύπνιο» και το λαμόγιο. Αυτοί είναι μακριά από όλα αυτά και νομίζω πως η κορυφή της Νίκης είναι σε πολύ καλό επίπεδο και το ίδιο και το αγωνιστικό της τμήμα, που έρχεται και «κουμπώνει» απόλυτα».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό: «Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, έχοντας προβλήματα εντός. «Καίγεται» πλέον για βαθμούς μετά και το τελευταίο παιχνίδι που της ήρθε ανάποδα.

Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά τη μετάβαση, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς, αλλά νομίζω πως θα δώσουμε τη μάχη μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για εμάς ο μεγάλος στόχος και το μεγάλο κίνητρο είναι να μπορέσουμε να πάμε έστω και μία θέση παραπάνω και να ακουμπήσουμε την 4η θέση. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως δεν κάνουμε χάρες. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε 5 βαθμούς από εμάς, που μπορεί να της στερήσουν την άνοδο. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Τέσσερις οι απόντες

Η Νίκη Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, εκτός θα είναι οι Πάνος Παναγιωτίδης και Θωμάς Βασιλείου, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκονται οι Θωμάς Τσιμπούκας και Χρήστος Τζιώρας.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Ανδρέου θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Καβάλα, έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

Τα εισιτήρια

με Θεσπρωτό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωση της ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό:

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία), μέχρι αύριο το μεσημέρι (13/3), κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Από ‘κει και πέρα, την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

O Τσιάρας στο Νίκη-Θεσπρωτός

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας θα διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση στη Νεάπολη ανάμεσα σε Νίκη και Θεσπρωτό. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Κουκούμης και Φώτης Καμπερίδης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας της Ένωσης Βοιωτίας και παρατηρητής ο Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας).

Αναλυτικά οι ορισμοί της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σήμερα

14:45 Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη

Βρέσκας (Πιερίας)

17:00 ΟΣΦΠ Β’-Ηρακλής

Ματσούκας (Αιτ/νιας)

Αύριο

14:45 Απόλλων Λάρισας-Βέροια

Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

14:45 ΑΕΛ-Απόλλων Πόντου

Γκάμαρης (Αθηνών)

14:45 Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας

Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

14:45 Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός

Τσιάρας (Καβάλας)

14:45 Αλμωπός Αριδαίας-Καβάλα

Κακουλίδης (Θράκης)

Ρεπό: Πανσερραϊκός

ΠΑΟΚ Β’-Πιερικός (αναβλήθηκε)

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σήμερα

14:00 Αστέρας Βλαχιώτη-Παναθηναϊκός Β’

Ρηγόπουλος (Ηλείας)

14:15 Χανιά-ΑΕΚ B’

Καδδάς (Αχαΐας)

Αύριο

14:00 Ζάκυνθος-Κηφισιά

Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

14:45 Διαγόρας-Καλαμάτα

Αγγελάκης (Μακεδονίας)

14:45 Καλλιθέα-Ρόδος

Τσαγκαράκης (Χανίων)

14:45 ΟΦ Iεράπετρας-Επισκοπή

Αλάμπεης (Αθηνών)

14:45 Εργοτέλης-Α.Ε. Καραϊσκάκης

Μαχαίρας (Αθηνών)

Ρεπό: Ηρόδοτος

Αιγάλεω-Λεβαδειακός (αναβλήθηκε)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου