ΤΟΠΙΚΟ

Ώρα προημιτελικών στο Κύπελλο ΕΠΣΘ

ώρα-προημιτελικών-στο-κύπελλο-επσθ-110682

Συνέχεια στη δράση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ δίνεται σήμερα Τετάρτη με δύο αγώνες για τα προημιτελικά του θεσμού να κάνουν σέντρα στις 15:30. Συγκεκριμένα τα δύο πρώτα ζευγάρια που θα τεθούν αντιμέτωπα είναι αυτά ανάμεσα στην ΕΛ Νηλέα από τη Β’ κατηγορία και τον Ρήγα Φεραίο της Α’, ενώ ο Σαρακηνός, επίσης ομάδα της Α’ κατηγορίας, υποδέχεται τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τόσο το παιχνίδι στο γήπεδο των Λεχωνίων όσο και αυτό στο γήπεδο του Σαρακηνού θα ξεκινήσουν στις 15:30 και είναι νοκ-άουτ.

Στο παιχνίδι της ΕΛ Νηλέα με τον Ρήγα Φεραίο, ο τεχνικός των γηπεδούχων Κυριάκος Κοκκινάκης και οι παίκτες του γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους, απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Απόντες θα είναι οι Αδάμος και Κουβαράς λόγω ίωσης, ο Αράμπογλου λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Σταμπούλογλου για επαγγελματικούς λόγους.

Για την ομάδα του Βελεστίνου ο προπονητής Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πάσχο και Σταματόπουλο λόγω τραυματισμών.

Όσον αφορά στο παιχνίδι του Σαρακηνού, ο προπονητής των γηπεδούχων Γιάννης Φασουράκης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Χάνου, ενώ για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης ο Στέλιος Αρσένος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Θεοδωρόπουλο, που πήρε κόκκινη στο παιχνίδι με τη Νέα Αρτάκη με τη λήξη της αναμέτρησης. Εκτός θα είναι και ο Μαυροζούμης λόγω τραυματισμού.

Τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών θα αγωνιστούν την επόμενη Τετάρτη 16/3, με τον Πύρασο να υποδέχεται τον Θησέα Αγριάς, ενώ ο Αίας Σούρπης θα φιλοξενήσει την Αγία Άννα.

Η δ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Σήμερα

15:30 ΕΛ Νηλέας-Ρήγας Φεραίος

15:30 Σαρακηνός-Δήμητρα

Τετάρτη 16/3

15:30 Πύρασος-Θησέας

15:30 Αίας Σ.-Αγία Αννα

Νίκες για Αστέρα Ριζομύλου και ΑΕ 2002 στα playouts

Αστέρας Ριζομύλου και ΑΕ 2002 ήταν οι μόνες ομάδες που πανηγύρισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο για τους αγώνες παραμονής στην Α’ ΕΠΣΘ και για τη 2η αγωνιστική των playouts. Ο Αστέρας Ριζομύλου επιβλήθηκε με 5-0 της Δάφνης, ενώ η ΑΕ 2002 έφυγε με το διπλό από την έδρα των Μυρμηδόνων με σκορ 0-1.

Στο άλλο παιχνίδι ο Πρωτεσίλαος έμεινε στο 1-1 με την Αγία Παρασκευή, με την 2η αγωνιστική να ολοκληρώνεται χθες το βράδυ με το παιχνίδι ανάμεσα σε Διαγόρα και Σκιάθο στο Στεφανοβίκειο.

Αποτελέσματα playouts (2η)

Αστέρας Ριζομύλου-Δάφνη 5-0

(20’, 31’ Γουτούλης, 42’, 62’ Σιαμέτης, 59’ Σαρρής)

Μυρμηδόνες-ΑΕ 2002 0-1

(64’ Κόρδας)

Πρωτεσίλαος-Αγία Παρασκευή 1-1

(65’ Παπαδόπουλος-14’ Κοπάνας)

Διαγόρας-Σκιάθος (χθες)

Αγχίαλος-Μακρινίτσα 3-0 ά.α.

Βαθμολογία playouts

  1. Πρωτεσίλαος 24
  2. ΑΕ 2002 20
  3. ΦΘ Αγχίαλος 19
  4. Σκιάθος 16
  5. Αγία Παρασκευή 15
  6. Δάφνη 14
  7. Αστέρας Ριζ. 12
  8. Μυρμηδόνες 10
  9. Διαγόρας 2
  10. Μακρινίτσα 0

Νίκη του Αχιλλέα

Για τον β’ όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ έγινε το περασμένο Σάββατο το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής: Αχιλλέας-Χλόη 3-1 (4’ Κωστόπουλος, 6’ Τσεκούρας, 30’ Στέκας-51’ Αραμπατζής).

Σήμερα η απόφαση για Σαρακηνό και Πύρασο

Σε απολογία κλήθηκαν Σαρακηνός και Πύρασος για τα όσα έγιναν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι των playouts στο γήπεδο του Σαρακηνού.

Οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων βρέθηκαν χθες ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΘ για παράβαση των άρθρων του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ 5, 13, 14, 15 (παρ. 4, 5 και 6) και η απόφαση αναμένεται σήμερα. Η ποινή μπορεί να είναι είτε χρηματική είτε αποκλεισμού της έδρας. Σημειώνεται πως ο αγώνας είχε διακοπεί περίπου για δέκα λεπτά μετά από αψιμαχία των Χάνου-Μιχόπουλου, που έφερε γενικευμένη σύρραξη, τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στον χώρο των αποδυτηρίων. Μάλιστα ο Χάνος τιμωρήθηκε με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και ο Μιχόπουλος με δύο.

Αναβολές στις Μικτές

Λόγω κρουσμάτων COVID στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Βοιωτίας αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένοι αγώνες για σήμερα Τετάρτη 9/3/2022.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου