ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στην Ξάνθη για Νίκη Βόλου

συνέχεια-στην-ξάνθη-για-νίκη-βόλου-110746

Να συνεχίσει το αήττητο σερί της θέλει η Νίκη Βόλου, που μετά το παιχνίδι με τον Πιερικό το περασμένο Σάββατο φιλοξενείται σήμερα στις 15:00 στα Πηγάδια από την Ξάνθη για την 23η αγωνιστική της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι που βρίσκονται από χθες στην ακριτική Ξάνθη ταξίδεψαν χωρίς τους Τζιώρα (τενοντίτιδα στο γόνατο) και Τσιμπούκα (διάστρεμμα), αλλά στην αποστολή επέστρεψαν οι Ροχάνο-Γρομητσάρης.

Την κυανόλευκη αποστολή αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Κυρίτσης, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μέτσε, Στοΐνοβιτς, Γκαρσία, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Μιράντα, Βασιλείου, Ροχάνο, Κουσκουνάς.

Μάλιστα χθες η κυανόλευκη αποστολή προπονήθηκε μετά το ταξίδι της στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης.

Βασιλείου: «Συνέχεια του σερί»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια, έκανε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Θωμάς Βασιλείου. Επισημαίνει ότι στόχος είναι η συνέχεια του θετικού σερί, με τη Νίκη να μετρά στους τρεις τελευταίους αγώνες δύο νίκες και μία ισοπαλία, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ μετά την ήττα από τη Βέροια με 1-0.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασιλείου: «Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό βελτιωνόμαστε συνεχώς αγωνιστικά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, μέσω αυτού. Θέλουμε, φυσικά, αυτό να συνεχιστεί. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Ξάνθη. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αντίπαλης ομάδας και πάμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, με στόχο τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να συνεχίσουμε το θετικό μας σερί».

Βοσνιάδης: «Να δείξουμε τι ομάδα είμαστε»

Περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια της Νίκης ζήτησε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το ματς με τον Πιερικό στις δηλώσεις του, δείχνοντας ενοχλημένος από τον αριθμό της παρουσίας των φιλάθλων, θέτοντας μάλιστα το ερώτημα τι περιμένει, για να έρθει στο γήπεδο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη. Μεταξύ άλλων σχολίασε:

Για το παιχνίδι με τον Πιερικό: «Πήραμε τρεις βαθμούς που οδηγούν προς τον στόχο μας με πολύ καλή παρουσία και με γεμάτο παιχνίδι. Ήταν η πιο γεμάτη εμφάνισή μας.

Περιμένουμε περισσότερο κόσμο και είναι κάτι που η ομάδα το έχει ανάγκη. Τι περιμένει να έρθει ο κόσμος; Είναι μία ομάδα που χτίζεται σε πολύ καλές βάσεις, μία αξιόπιστη ομάδα, άρα να έρθουν να μας στηρίξουν. Πιστεύω ότι το πλασάρισμά μας θα είναι καλύτερο από ό,τι είναι αυτή τη στιγμή μέχρι το τέλος.

Τώρα που η ομάδα έχει ηρεμήσει από τα προβλήματά της, κάθε παιχνίδι θα είναι καλύτερη. Είμαστε ισορροπημένοι αυτή την περίοδο. Ας έρθει λοιπόν ο κόσμος να μας στηρίξει και ας γεμίσει το γήπεδο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο αλλά ας κάνει κι αυτός την προσπάθειά του. Είναι μία χρονιά που όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε μία καλύτερη επόμενη. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν και μας στήριξαν».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Εμείς τέτοια παιχνίδια θέλουμε, με αντιπάλους που είναι του επιπέδου μας. Σίγουρα δεν θα κλειστούν και θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι γιατί είναι δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν επιθετικά. Είναι σημαντικό που δεν έχουμε στην άμυνά μας αναποδιές. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά στην αμυντική μας λειτουργία σε στατικές φάσεις και από καθαρή ατυχία δεν πετύχαμε γκολ από στατική φάση στην επίθεσή μας. Γενικά αυτή την περίοδο είμαστε ισορροπημένοι. Γύρισαν οι περισσότεροι παίκτες και με την επιστροφή και των απόντων, η Νίκη θα εμφανιστεί όπως πρέπει. Στην Ξάνθη μας δίνεται μία πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε τι ομάδα είμαστε».

Για το αν ήθελε περισσότερα γκολ απέναντι στον Πιερικό: «Χάθηκαν ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσε να έχει μεγαλώσει το σκορ. Ας φτιάχνουμε εμείς την εικόνα μας και την απόδοσή μας και πιστεύω ότι και τα γκολ θα έρθουν. Με τις καλές εμφανίσεις και ψυχολογία αποκτούμε και έχουμε ποδοσφαιριστές, για να σκοράρουν. Μπορούν να έρθουν τα γκολ από τον οποιονδήποτε και όλοι μπορούν να βοηθήσουν σ’ αυτό».

Για τον Κυριακίδη και το γκολ που πέτυχε: «Ο Κυριακίδης είναι ένας σπουδαίος παίκτης για μας. Μας δίνει απόλυτη ισορροπία σ’ εκείνον τον χώρο που παίζει. Περνάνε μπάλες από τα πόδια του και είναι ήρεμος, για να ανοίξει το παιχνίδι. Το γκολ του ήταν εξαιρετικό. Γενικά είναι για μας ένας παίκτης πολύ σημαντικός. Τα πόδια του τον «ακούν» και είναι παίκτης που σουτάρει καλά».

Για τα όσα τον «κατηγόρησαν» περί δικαιολογιών στα προηγούμενα παιχνίδια:

«Όλο το προηγούμενο διάστημα ό,τι και να έλεγα φάνταζε σαν δικαιολογία. Περάσαμε τεράστιο πρόβλημα που κάνεις δεν το δικαιολόγησε. Δώσαμε πολλά παιχνίδια με 13 ποδοσφαιριστές και παίζαμε το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο κι αν έβγαινε ο κόουτς να πει κάτι, κατευθείαν το θεωρούσαν οι … έξυπνοι σαν δικαιολογία.

Περάσαμε μεγάλη φουρτούνα με 8 παιχνίδια σε 22 μέρες με 12 και 13 παίκτες. Μπήκαν κι άλλοι τώρα σ’ αυτό το πρόβλημα και βλέπουμε πώς αντιδρούν και τι δηλώσεις κάνουν. Δεν έχουμε ανάγκη να δικαιολογούμαστε σ’ αυτή την ηλικία που φτάσαμε. Λέμε πραγματικά την αλήθεια.

Είχαμε τεράστιο πρόβλημα κι αν η ομάδα ήταν καλά από την αρχή, θα έπαιζε για άλλα πράγματα. Αν πούμε όμως τα τεράστια προβλήματα που έχουμε, έρχεται ο κάθε κακεντρεχής και κακοπροαίρετος και τα θεωρεί δικαιολογίες. Δεν έχουμε ανάγκη να δικαιολογηθούμε και εγώ προσωπικά».

Για λογαριασμό του Πιερικού ο Γιώργος Βαζάκας που παρακολούθησε το παιχνίδι πίσω από τον πάγκο και πάνω στα κάγκελα λόγω τιμωρίας επεσήμανε: «Ξέραμε ότι ήρθαμε να παίξουμε με μία από τις πιο έμπειρες ομάδες με διαφορετικούς στόχους από μας. Η Νίκη διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι. Συνεχίστηκε μία κακοδαιμονία στην ομάδα μου, γιατί μας ακυρώθηκε γκολ με τον Αλμωπό και με τον Ηρακλή χάσαμε πέναλτι στο 96’, ενώ με τη Νίκη δεχθήκαμε ένα γκολ από 50 μέτρα και το δεύτερο ήταν ανεπίτρεπτο.

Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τη Νίκη. Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου, γιατί πάλεψαν. Η Νίκη κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ στα πρώτα λεπτά. Από κει και πέρα λόγω της εμπειρίας της διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι. Δεν ρίσκαρε ποτέ και αρκέστηκε στο 2-0».

Ανακοίνωσε προπονητή πριν τη Νίκη η Ξάνθη!

Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι και επισήμως ο νέος προπονητής της Ξάνθης, λίγες ώρες πριν τη σημερινή αναμέτρηση των «ακριτών» με τη Νίκη Βόλου. Ο Ελληνας τεχνικός πήρε τη θέση του Ζόραν Βούλιτς. Ο Κώστας Ανυφαντάκης γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1971 στο Ρέθυμνο της Κρήτης και έχει εργαστεί σε Αστέρα Ρεθύμνου, Επισκοπή, Καβάλα, Πανθρακικό, Ιωνικό, ΑΕΕΚ SYNKA και Δόξα Δράμας.

Τιμά τις γυναίκες με δωρεάν είσοδο η Ξάνθη

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια και την είσοδο στο ματς με τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη (9/3) εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη τονίζοντας πως στο σημερινό παιχνίδι στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟΞ, θέλοντας να τιμήσει την ημέρα της Γυναίκας (χθες), καλεί όλες τις γυναίκες να παρευρεθούν στον γήπεδο. Η είσοδός τους θα είναι δωρεάν. Επίσης η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι 10€ και για τα παιδιά έως 16 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Κροάτης διαιτητής στο ντέρμπι Βέροια-ΑΕΛ

Σήμερα διεξάγεται η 23η αγωνιστική της Super League 2 με το ντέρμπι κορυφής Βέροια-ΑΕΛ στον Βόρειο (1ο) όμιλο να ξεχωρίζει αδιαμφισβήτητα. Εκεί, λοιπόν, η ΚΕΔ/ΕΠΟ αποφάσισε να τοποθετήσει ξένους διαιτητές με ρέφερι τον Κροάτη Μπέμπεκ! Διαιτητής στο παιχνίδι της Ξάνθης κόντρα στη Νίκη Βόλου ορίστηκε ο Μαλούτας (Ημαθίας) και βοηθοί οι Καραγκιζόπουλος, Χριστοδούλου (Ημαθίας).

Το πρόγραμμα και οι ορισμοί των διαιτητών στους δύο ομίλους:

Σήμερα-15:00

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θεσπρωτός-Αλμωπός Αριδαίας

Γκάμαρης (Αθηνών)

Ξάνθη-Νίκη Βόλου

Μαλούτας (Ημαθίας)

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ Β’

Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα

Πολυχρόνης (Πιερίας)

Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας

Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Πανσερραϊκός-ΟΣΦΠ Β’

Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βέροια-ΑΕΛ (15:30)

Μπέμπεκ (Κροατία)

Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου (αναβλήθηκε)

Ρεπό: Καβάλα

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβαδειακός-Καλλιθέα (αναβλήθηκε)

Παναθηναϊκός Β’-Εργοτέλης

Ανδριανός (Αχαΐας)

Καλαμάτα-Αστέρας Βλαχιώτη

Περράκης (Αθηνών)

ΑΕΚ Β’-Διαγόρας

Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Κηφισιά-Χανιά

Κουκούλας (Λέσβου)

Επισκοπή-Ζάκυνθος

Κατοίκος (Αθηνών)

Ρόδος-Ο.Φ. Ιεράπετρας

Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

Ηρόδοτος-Αιγάλεω (14:00)

Τσαγκαράκης (Χανίων)

Ρεπό: ΑΕ Καραϊσκάκης

Βαθμολογία

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θ. Ομάδα Β. Αγ.

  1. Βέροια 48 20
  2. ΑΕΛ 45 20
  3. Αναγ. Καρδίτσας 37 19
  4. ΑΟ Ξάνθη 35 20
  5. Νίκη Βόλου 31 21
  6. Ηρακλής 29 21
  7. ΠΑΟΚ Β’ 29 20
  8. ΟΣΦΠ Β’ 28 20
  9. Αλμωπός Αριδαίας 27 21
  10. Θεσπρωτός 24 20
  11. Απόλλων Λάρισας 22 20
  12. Τρίκαλα 20 20
  13. Πιερικός 19 21
  14. Απόλλων Πόντου 17 19
  15. Πανσερραϊκός 17 21
  16. Ολυμπιακός Βόλου 16 19
  17. Καβάλα 15 19

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θ. Ομάδα Β. Αγ.

  1. Λεβαδειακός 44 21
  2. Καλλιθέα 39 20
  3. Καλαμάτα 38 20
  4. Χανιά 37 21
  5. Κηφισιά 36 21
  6. Αιγάλεω 35 20
  7. ΑΕΚ Β’ 34 20
  8. Εργοτέλης 31 21
  9. Επισκοπή 28 21
  10. Παναθηναϊκός Β’ 25 20
  11. ΟΦ Ιεράπετρας 23 19
  12. Καραϊσκάκης 21 21
  13. Ρόδος 20 20
  14. Διαγόρας Ρόδου 19 21
  15. Ηρόδοτος 17 21
  16. Αστέρας Βλαχιώτη 15 20
  17. Ζάκυνθος 13 19

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου