ΠΟΛΟ

Χωρίς αγώνα ο Βόλος στην Α1 πόλο

χωρίς-αγώνα-ο-βόλος-στην-α1-πόλο-116410

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών πόλο, με τον Βόλο ωστόσο να μην αγωνίζεται με τον Αρη, βάσει προγράμματος, μιας και οι Βολιώτες αιτήθηκαν την αναβολή από την ΚΟΕ, η οποία επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στους Βολιώτες.

Αναβολή με Αρη

Με τον Αυστραλό Νικ Χάλαμ να έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, ο Βόλος αιτήθηκε την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα αναμέτρησης με τον Αρη κι έτσι η κρίσιμη μάχη των ουραγών θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου.

Ο Χάλαμ, από τους βασικούς πολίστες της ομάδας του Βόλου, βρίσκεται στη Λίμα του Περού με την Εθνική Αυστραλίας για τα προκριματικά του World League, κι έτσι οι Βολιώτες, ζήτησαν και πήραν την αναβολή.

Η βολιώτικη ομάδα θα επιστρέψει στην πισίνα για επίσημο αγώνα στις 19/3, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Χίου εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα θα πάει στη Θεσσαλονίκη για το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Αρη.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον Βόλο να έχει νέο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στο Παλαιό Φάληρο το Σάββατο 26/3 για την 5η αγωνιστική. Η 6η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου στον Βόλο απέναντι στον Αρη.

Τιμωρήθηκε η έδρα

Στην 6η αγωνιστική απέναντι στον Αρη, ο Βόλος θα παίξει χωρίς κόσμο στο Κολυμβητήριο του Βόλου, κι αυτό γιατί η ΚΟΕ τιμώρησε τους Βολιώτες για τα όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι της α’ φάσης με τη Χίο στις 13 Νοεμβρίου 2021! Σε εκείνο το παιχνίδι, ο διαιτητής του αγώνα είχε ζητήσει την εκκένωση της κερκίδας, μετά από ρίψη μπουκαλιού στην πισίνα.

Η βολιώτικη πλευρά κάνει σαφέστατα λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος, αφού η κλήση σε απολογία έφτασε καθυστερημένα (μετά από τρεις μήνες) στους Βολιώτες, που θα υποδεχθούν τον Αρη χωρίς τον κόσμο τους, που αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στην τελική κατάταξη και εν συνεχεία στην παραμονή μέσω των playouts.

Η 3η αγωνιστική

Με επτά παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής για τη Β’ Φάση, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

14.00 Ολυμπιακός-Πανιώνιος

(Γιώργος Σταυρίδης, Νίκος Μπουδραμής)

14.30 ΝΟ Χανίων-Παναθηναϊκός

(Χρήστος Κουρτίδης, Κώστας Κυράνης)

15.30 ΑΝΟ Γλυφάδας-ΠΑΟΚ

(Ανδρέας Μοίραλης, Γιώργος Πολυχρονόπουλος)

16.00 ΓΣ Περιστερίου-Υδραϊκός

(Σπύρος Αχλαδιώτης, Ανδρέας Κατσώνης)

16.00 ΑΟ Π. Φαλήρου-ΝΟ Χίου

(Γιώργος Σταυρίδης, Νίκος Μπουδραμής)

18.00 ΝΟ Βουλιαγμένης-Απ. Σμύρνης

(Μιχάλης Μπιράκης, Ανδρέας Μοίραλης)

20.30 ΑΕΚ-Εθνικός Πειραιά

(Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Γρηγόρης Σπανούδης)

Αναβάλλεται για τις 23 Μαρτίου το Αρης-Βόλος.

Σκόρερ: 61 Γούνας (Απόλλων Σμύρνης), Φουντούλης (Ολυμπιακός), 46 Μιγιούσκοβιτς (ΑΝΟ Γλυφάδας), 44 Γενηδουνιάς (Ολυμπιακός), Παπασηφάκης (ΓΣ Περιστερίου), 43 Δήμου (Πανιώνιος), Μοσκόφ (Πανιωνιος), 39 Κριγιέστορατς (ΑΕΚ), 37 Αράγια (Βόλος), Γκίλλας (Ολυμπιακός)

ΟΜΙΛΟΣ G1 (θέσεις 1-4)

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 48
  2. Πανιώνιος 39
  3. Βουλιαγμένη 39
  4. Απόλλων Σμύρνης 34

ΟΜΙΛΟΣ G2 (θέσεις 5-8)

Βαθμολογία

  1. ΓΣ Περιστερίου 33
  2. Υδραϊκός 30
  3. ΑΕΚ 30
  4. Εθνικός 28

ΟΜΙΛΟΣ G3 (θέσεις 9-12)

Βαθμολογία

  1. Γλυφάδα 21
  2. ΠΑΟΚ 21
  3. ΝΟ Χανίων 18
  4. Παναθηναϊκός 9

ΟΜΙΛΟΣ G4 (θέσεις 13-16)

Βαθμολογία

  1. Παλαιό Φάληρο 15
  2. Χίος 11
  3. Βόλος 1
  4. Αρης 1

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου