ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παραμένει αμφίβολος ο Ροχάνο, που έκανε ατομικό

παραμένει-αμφίβολος-ο-ροχάνο-που-έκαν-119997

Μετά τα χθεσινά εξ αναβολής παιχνίδια στον Βόρειο όμιλο της Super League 2, η Νίκη Βόλου παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί μαζί με τον ΟΣΦΠ Β’ στους 28 βαθμούς, περιμένοντας να «πιάσει» τους 31 μεθαύριο Σάββατο με τον Πιερικό στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου ανοίγει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου, παίζοντας το ερχόμενο Σάββατο στις 14:45 με αντίπαλο τον Πιερικό, θέλοντας τη 2η φετινή νίκη κόντρα στην ομάδα της Πιερίας, αλλά και τη 2η συνεχόμενη στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου είχε επιβληθεί του Απόλλωνα Πόντου, πριν πάει στην Καρδίτσα και αναδειχθεί ισόπαλη δίχως τέρματα με την Αναγέννηση, η οποία χθες κέρδισε με 5-2 την πρωτοπόρο Βέροια.

Με τον ΠΑΟΚ Β’ σε άλλο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι να χάνει χθες στο γήπεδο της Νεάπολης με 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε στους 26 βαθμούς, κι έτσι η Νίκη με τον ΟΣΦΠ Β έχουν από 28, ευρισκόμενοι στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Πλέον, οι κυανόλευκοι έχουν θεωρητικά το πάνω χέρι στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, αλλά στο γήπεδο της Νεάπολης έχουν δείξει να δυσκολεύονται ιδιαίτερα, έχοντας πέραν από το νικηφόρο 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, ήττες από Ξάνθη (0-1) και Απόλλωνα Λάρισας (0-2).

Αμφίβολος ο Ροχάνο

Σημαντική επιστροφή στο παιχνίδι με τον Πιερικό θα είναι αυτή του Λούκας Γκαρσία, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών μετά την κόκκινη με τον Ηρακλή, που είχε ως συνέπεια να χάσει τα παιχνίδια με Βέροια, Απόλλωνα και Αναγέννηση και πλέον θα βρίσκεται στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της περασμένης Τρίτης, με τον Χρήστο Γρομητσάρη να συμμετέχει κανονικά σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης σε αντίθεση με τον Αντόνιο Ροχάνο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ετσι, ο Αργεντινός επιθετικός παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου, σε μία θέση που στα τελευταία παιχνίδια ο Νίκος Κουσκουνάς έχει πάρει φανέλα βασικού, με τον Ανδρέα Βλαχομήτρο να «έρχεται» από τον πάγκο.

Σημειώνεται πως η Νίκη Βόλου δεν μπορεί να κάνει χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού για την Κυριακή 6 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί παιχνίδι της Super League 1 ανάμεσα σε Βόλος ΝΠΣ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Εμβόλιμη στην Ξάνθη

Όπως ήταν γνωστό, η επόμενη αγωνιστική (23η) θα είναι εμβόλιμη με τη Νίκη Βόλου να ετοιμάζει βαλίτσες για Πηγάδια, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της Ξάνθης, από την οποία είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης η Νίκη θα επιστρέψει στον Βόλο, παίζοντας και πάλι απέναντι σε μία ομάδα που την ανάγκασε σε ήττα στον πρώτο γύρο και είναι ο Θεσπρωτός.

Το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα της Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/3, για να ακολουθήσει μία εβδομάδα μετά η αναμέτρηση στην Καβάλα για την 25η αγωνιστική.

Για την 26η αγωνιστική η Νίκη Βόλου θα έχει και πάλι πολυτέλεια μιας εβδομάδας, προκειμένου να υποδεχθεί τον Αλμωπό Αριδαίας στις 27/3, με τους κυανόλευκους να «στέκονται» τυχεροί, μιας και ακολουθεί νέα αγωνιστική μεσοβδόμαδα (Τετάρτη 30/3), αλλά τότε θα κάνουν το ρεπό τους.

Το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου μέχρι και την 27η αγωνιστική:

22η αγωνιστική

Σάββατο 5/3

Νίκη Βόλου-Πιερικός (14:45)

23η αγωνιστική

Τετάρτη (9/3)

Ξάνθη-Νίκη Βόλου (15.00)

24η αγωνιστική

Κυριακή (13/3)

Νίκη Βόλου-Θεσπρωτός (14:45)

25η αγωνιστική

Κυριακή (20/3)

Καβάλα-Νίκη Βόλου (14:45)

26η αγωνιστική

Κυριακή (27/3)

Νίκη Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας (14:45)

27η αγωνιστική

Τετάρτη (30/3)

Ρεπό: Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου