ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ικανοποίηση Βοσνιάδη

ικανοποίηση-βοσνιάδη-124270

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε αλώβητη από την Καρδίτσα, όπου υποχρέωσε την Αναγέννηση στην πρώτη της απώλεια εντός έδρας για φέτος μετά από εννέα αναμετρήσεις, με τον τεχνικό των κυανόλευκων Αλέκο Βοσνιάδη να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελικό 0-0 ίσως και να αδικεί την ομάδα των κυανόλευκων, βάσει των ευκαιριών που είχε σύμφωνα και με τον Μακεδόνα τεχνικό, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική έχει να σκέφτεται πλέον το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πιερικό στο γήπεδο της Νεάπολης, μια και την Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας στο Πανθεσσαλικό για το πρωτάθλημα της Super League 1, ανάμεσα στον Βόλος ΝΠΣ και τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης επεσήμανε για το παιχνίδι στην Καρδίτσα: «Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, με βροχή και αέρα, που δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Έγινε ένα παιχνίδι πολλών διεκδικήσεων και πολλών μονομαχιών. Θεωρώ, πως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τη φάση για να προηγηθούμε με το δοκάρι του Βασιλείου. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε κόντρα τον άνεμο, προσπαθήσαμε να μην κλειστούμε, να κρατήσουμε όσο ήταν δυνατό, ψηλά τον αντίπαλο και νομίζω πως το καταφέραμε. Κάναμε και μία πολύ καλή φάση με τον Βλαχομήτρο που η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο δεχθήκαμε μας πίεσε ο αντίπαλος με συνεχόμενα κόρνερ, όμως ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε και πήραμε έναν βαθμό σε μία έδρα που είχε μόνο νίκες. Είμαστε η πρώτη ομάδα που παίρνει βαθμό σ’ αυτό το γήπεδο. Ηρεμα συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν και να ευχηθώ στον αντίπαλο καλά αποτελέσματα και καλή συνέχεια».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Περικλής Αμανατίδης, που δεν κάθισε στον πάγκο της ομάδας του την περασμένη Κυριακή, σχολίασε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, που σε ένα δύσκολο γήπεδο έπαιξαν με πολύ μεγάλη ένταση ένα παιχνίδι στο οποίο το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ. Νομίζω όμως πως το χάρηκαν οι φίλαθλοι και το παιχνίδι ήταν αληθινό σε όλα τα σημεία του, έχοντας μια άγρια ομορφιά. Είναι το 8ο συνεχόμενο παιχνίδι που δίνει η ομάδα μας Τετάρτη-Κυριακή, μαζί με τα παιχνίδια του Κυπέλλου, και όσο κι αν δεν τον πιστεύετε αυτό που θα πω, πρέπει να δώσει ακόμη δέκα παιχνίδια συνεχόμενα Τετάρτη-Κυριακή. Σίγουρα είναι κάτι πρωτοφανές κι αυτή η διαχείριση δεν έχει γίνει ποτέ στους παίκτες και αγγίζει ένα όριο με την υγεία τους. Γι’ αυτό πρέπει αν μπορεί, να γίνει κάτι καινούργιο στο πρόγραμμα και να δοθεί μια ανάσα στις ομάδες και να μην τελειώσουν το πρωτάθλημα την 1η Μαΐου, αλλά λίγο αργότερα. Είναι μια διαδικασία που αδικεί και τους παίκτες και τις ομάδες και την προσπάθεια που όλοι κάνουμε. Εμείς μες στο γήπεδο δεν έχουμε πάρει τίποτα χωρίς τον ιδρώτα μας, και την Τετάρτη (σ.σ. αύριο) θα καταθέσουμε και την ψυχή μας για να δείξουμε πως είμαστε μια πρωταγωνίστρια ομάδα».

Για τη Νίκη Βόλου, στην οποία έχει εργαστεί: «Τώρα είμαι στην ομάδα της Καρδίτσας και δουλεύω εδώ, όταν ήμουν στη Νίκη Βόλου, πραγματικά μου άρεσε, δούλεψα και νομίζω τίμησα τη δουλειά που έκανα. Τώρα έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έχει συνέχεια, αλλά τώρα κάνω όνειρα για την ομάδα που βρίσκομαι. Η Αναγέννηση οργανώνεται και νομίζω χρόνο με τον χρόνο θα μπορέσει και νομίζω θα πετύχει έναν προαιώνιο πόθο που έχει και νομίζω θα γίνει. Θέλει πολύ μεγάλη πίστη κι επιμονή. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε όλοι».

Για το αν δικαιούνταν κάτι παραπάνω Νίκη και Αναγέννηση μέχρι σήμερα στη βαθμολογική συγκομιδή: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα και οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν. Εχει πάρα πολλές αγωνιστικές ακόμη το πρωτάθλημα. Η Αναγέννηση με τα τρία παιχνίδια που χρωστά έχει ακόμη ένα γύρο. Αυτό θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε ότι καλύτερο. Είναι σίγουρο πως Νίκη και Αναγέννηση είναι δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν».

Ευχαρίστησε Αναγέννηση για τη φιλοξενία η Νίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τη διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας για τη φιλοξενία της στην αποστολή των κυανόλευκων, στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης, προχθές το μεσημέρι.

Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για τη φιλοξενία της στην αποστολή της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης, το μεσημέρι της Κυριακής (27/2), στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και της εύχεται καλή αγωνιστική πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου