ΤΟΠΙΚΟ

Θριαμβευτής ο Πύρασος, 3-5 τον Σαρακηνό (photos)

θριαμβευτής-ο-πύρασος-3-5-τον-σαρακηνό-photos-128787

Ο Πύρασος ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημερινό παιχνίδι για την 1η αγωνιστική των playoffs της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, κερδίζοντας με 5-3 εκτός έδρας τον Σαρακηνό, με συνέπεια να ξεμακρύνει κι άλλο από τους διώκτες του στην ειδική βαθμολογία ανόδου.

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου, που είχε προηγηθεί με 2-4 στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, για να φθάσει τους 18 και να αφήσει πίσω του στο -7 τον χθεσινό του αντίπαλο, αλλά και την Αγία Αννα, που έμεινε στο 1-1 με τον Ρήγα Φεραίο.

Στο γήπεδο του Σαρακηνού, ο Πύρασος προηγήθηκε στο 6ο λεπτό, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ζάχος από τον Βαλωτή και μετέτρεψε σε γκολ ο Οικονόμου. Ο Ρακής με κεφαλιά σημείωσε το 0-2 στο 20’, ενώ από χέρι του Οικονόμου, ο Σαρακηνός μείωσε με πέναλτι του Αντωνίου σε 1-2 στο 26’. Το 1-3 πέτυχε ο Ζάχος στο 33’ με προβολή μετά το σουτ του Αραπίτσα, που απέκρουσε ο Γράντας, με τον Ζάχο να πετυχαίνει κι άλλο τέρμα, τρία λεπτά αργότερα, κάνοντας το 1-4 με τρομερό σουτ από τα όρια της περιοχής.

Ο Σαρακηνός βρήκε νέο γκολ από πέναλτι, με τον Δημητριάδη να ανατρέπει τον Βαλωτή και τον Αραμπατζή να μειώνει σε 2-4, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αγγελής κέρδισε το τρίτο πέναλτι για τους γηπεδούχους, μετά από μαρκάρισμα του Ζάχου, με τον Αντωνίου να βρίσκει ξανά δίχτυα από την άσπρη βούλα για το 3-4.

Αψιμαχία Χάνου-Μιχόπουλου στο 59’ είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο πρώτος με απευθείας κόκκινη και ο άλλος με δεύτερη κίτρινη. Τα αίματα άναψαν και οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με την «κοκορομαχία» των δύο αποβληθέντων να συνεχίζεται και στα αποδυτήρια, όπου ακολούθησε νέα γενικευμένη σύρραξη.

Το παιχνίδι τελικά ξεκίνησε και πάλι μετά από οκτώ λεπτά καθυστέρησης λόγω της διακοπής, με τον Αραπίτσα να διαμορφώνει το τελικό 3-5 με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ στο 90+5’, με το παιχνίδι να λήγει στο 90+8’ κι ενώ νωρίτερα ο Σαρακηνός είχε ζητήσει πέναλτι στο 90’ μετά από ενέργεια του Αραμπατζή, με τους φιλοξενούμενους να πέφτουν πάνω στον αντίπαλο, θεωρώντας ότι κάνει θέατρο, με συνέπεια να έχουμε νέα σύρραξη πίσω από την εστία του Πυράσου.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάνης, Αγγελής, Ράπτης (72’ Μαυρίδης), Γιαμαλής, Χάνος, Καλιακούδας (76’ Θεοχάρης), Καλαμάτας (87’ Κ. Δημόπουλος), Βαλωτής, Αραμπατζής, Αντωνίου (87’ Νιαώτης)
ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Ρακής, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Ζενούνης, Αγιασιώτης, Βλάχος (93’ Καττής), Αραπίτσας, Οικονόμου (82’ Μπούτλας), Ζάχος (67’ Νίνος)

Δέιτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου