ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Την περιμένει ένα ακόμη θεσσαλικό ντέρμπι

την-περιμένει-ένα-ακόμη-θεσσαλικό-ντέ-128989

Ακόμη ένα θεσσαλικό ντέρμπι περιμένει αύριο τη Νίκη Βόλου, η οποία στις 14:45 φιλοξενείται από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα για την 21η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά τη νίκη-ανάσα επί του Απόλλωνα Πόντου, οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και αύριο καλούνται να συνεχίσουν σε αυτά, έχοντας όμως ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της φετινής περιόδου.

Ο επιθετικός της Νίκης Βόλου, Νίκος Κουσκουνάς, που δεν έχει κάνει ακόμη «σεφτέ» στα τέρματα, χρησιμοποιούμενος ως αλλαγή απέναντι σε Πανσερραϊκό, Ηρακλή, Βέροια, αλλά και ως βασικός στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, φιλοδοξεί να σκοράρει το πρώτο του τέρμα με τα κυανόλευκα στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έχοντας ζήσει εξάλλου πολλά τέτοια στην πλούσια καριέρα του μέχρι σήμερα.

Μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας σχολίασε:

«Προερχόμαστε από ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, στο οποίο, μεν, καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχουμε «καθαρίσει» το ματς πολύ πιο γρήγορα κι εύκολα. Ο κόσμος μας ήταν δίπλα μας, μάς βοήθησε και μας έδωσε ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο καταφέραμε να κατακτήσουμε. Κατά την τρέχουσα εβδομάδα, δουλέψαμε σωστά για το παιχνίδι, κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρόκειται για έναν πολύ καλό αντίπαλο, ειδικά στην έδρα του, όπως έχουμε διαπιστώσει. Θα είναι ένα ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες κι είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Στο -3 με +3 παιχνίδια η Νίκη

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μέχρι σήμερα μετρά 30 βαθμούς (9 νίκες-3 ισοπαλίες-4 ήττες), παίρνοντας έναν στο τελευταίο παιχνίδι της με τον Ηρακλή την περασμένη Τετάρτη, ενώ η Νίκη Βόλου βρίσκεται στους 27 (7 νίκες-6 ισοπαλίες-6 ήττες). Η διαφορά ανάμεσα στους κιτρινόμαυρους και τους κυανόλευκους όμως είναι πως η ομάδα της Καρδίτσας, έχει δώσει τρία παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τη Νίκη Βόλου, η οποία κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι με σκόρερ τον Βλαχομήτρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σημαντική απώλεια για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θα είναι αυτή του Λαρέα, που αποβλήθηκε στο Καυτανζόγλειο, όπου Ηρακλής και ΑΣΑ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική.

Η Νίκη Βόλου που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, θέλει να εκμεταλλευθεί την κούραση των κιτρινόμαυρων, έχοντας όμως και η ίδια σημαντικές απουσίες να διαχειριστεί, αφού από το αυριανό παιχνίδι θα λείπει ο Λούκας Γκαρσία, που παραμένει τιμωρημένος μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή και αύριο θα εκτίσει την 3η και τελευταία αγωνιστική, ενώ εκτός θα βρίσκεται και ο συμπατριώτης του Αντόνιο Ροχάνο, λόγω τραυματισμού.

Ενας Πατρινός στην Καρδίτσα

Ο Παναγιώτης Καδδάς, από τον σύνδεσμο Αχαΐας, ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση, ανάμεσα στην ΑΣΑ και τη Νίκη. O Καδδάς έχει βρεθεί πρόσφατα σε παιχνίδι της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου του 2020, για το πρωτάθλημα της Football League με αντίπαλο το Αιγάλεω στη Νεάπολη.

Τότε, η Νίκη διαμαρτυρήθηκε έντονα για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των φιλοξενούμενων και με το οποίο προηγήθηκαν πριν το τελικό 1-1.

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Σπήλιος Οικονόμου (Αχαΐας) και Γιάννης Καραλής (Ηλείας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Ανδριανός.

Ενημέρωση της ΑΣΑ

ενόψει Νίκης Βόλου

Με ανακοίνωσή της η ΑΣΑ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για το αυριανό ντέρμπι της με τη Νίκη Βόλου, αναφέροντας: «Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου η ομάδα μας υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Οπως συνέβη σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ορισθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Να σημειωθεί πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους φιλάθλους και τους εργαζομένους κατά την παραμονή τους στο γήπεδο.

Δίνουμε μεγάλη σημασία κυρίως στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και στην προστασία της έδρας μας. Δεν πρέπει να χαθεί ότι κερδίζεται στον αγωνιστικό χώρο για την μη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:

10 ευρώ στις θύρες 1 και 3

15 ευρώ στη Θύρα 2

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και γίνεται από τα καταστήματα: Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ζάρρα, Καρδίτσα 18ης Αυγούστου 14, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ρόβας, Ηρώων Πολυτεχνείου 38, Βιβλιοπωλείο Σελίδες, Δ.Τερτίπη 4. Την Κυριακή (27/2) στις 14:45 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας. Ολοι μαζί, μια γροθιά, με μια φωνή για να πανηγυρίσουμε ακόμη μία εντός έδρας νίκη. Για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε! Η δύναμη μας είστε εσείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου