ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για την πρώτη νίκη στη Νεάπολη

για-την-πρώτη-νίκη-στη-νεάπολη-140770

Δύο ήττες μετρά στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια η Νίκη Βόλου και αμφότερες έχουν σημειωθεί στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου «μετακόμισε» στους αγώνες με Ξάνθη και Απόλλωνα Λάρισας. Σήμερα στις 14:45 οι κυανόλευκοι θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και να πάρουν το πρώτο τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για την 20ή αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2, η Νίκη Βόλου θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, που έκανε ωστόσο την έκπληξη στον α’ γύρο και στέρησε δύο βαθμούς από το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη στο γήπεδο του Μακεδονικού με το 0-0 να σημειώνεται στις 21/11/21 και να σημαδεύεται από την επιθετική δυστοκία των κυανόλευκων.

Χωρίς γκολ η Νίκη Βόλου έμεινε και στο τελευταίο της παιχνίδι, χάνοντας με 1-0 από τη Βέροια, ενώ στο αμέσως προηγούμενο που δεν σκόραρε ήρθε και πάλι η ήττα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’, όπου έχασε (2-0), ενώ με το ίδιο σκορ και χωρίς να σκοράρει ήταν και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας (0-2) στο γήπεδο, όπου θα βρεθεί και πάλι σήμερα.

Η Νίκη Βόλου θέλει να ξορκίσει την κατάρα της Νεάπολης, όπου ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος από την Ξάνθη (0-1) σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι και με νίκη ψυχολογίας να προετοιμαστεί πλέον κατάλληλα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για το θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα την Κυριακή 27/2.

Η Νίκη Βόλου θέλει σήμερα να πάρει την 7η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο μετρά συνολικά ακόμη έξι ισοπαλίες, και έξι ήττες και βρίσκεται στην 8η θέση με 24 βαθμούς, όσους και ο Ηρακλής, που έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Επιστροφή για δύο

Σε σχέση με το παιχνίδι της Βέροιας, επιστρέφει από τιμωρία ο Λούκας Γκαρσία αλλά και ο Νέτι Μέτσε, αμφίβολοι είναι οι Γρομητσάρης-Ροχάνο, ενώ κανονικά αναμένεται ο Μιράντα, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Βλαχομήτρος: «Θα μπούμε υποψιασμένοι»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, πραγματοποίησε ο επιθετικός των κυανόλευκων, Ανδρέας Βλαχομήτρος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης της Νίκης: «Δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας στον αγώνα με τη Βέροια. Θέλαμε να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε και να κερδίσουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο και ο παράγοντας τύχη είναι πολύ σημαντικός. Σε ακόμα ένα ματς πληρώσαμε ένα μικρό λάθος που κάναμε.

Δώσαμε τα πάντα, για να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για μία ομάδα με καλό προπονητή, ο οποίος δουλεύει πολύ καλά με τους ποδοσφαιριστές του. Θα μπούμε «υποψιασμένοι» στο ματς. Θυμόμαστε τι έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο οποίο ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά δεν κερδίσαμε. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σ’ αυτό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να μπούμε σοβαροί στο γήπεδο από την αρχή και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Ο Απόλλων Πόντου

Τέσσερις νίκες, δύο λιγότερες από τη Νίκη Βόλου μετρά στο φετινό πρωτάθλημα ο Απόλλων Πόντου, έχοντας φέρει ισοπαλία (1-1) στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Με 17 βαθμούς σε 17 αγώνες, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας κερδίσει φέτος τον Θεσπρωτό εκτός έδρας (1-2) στις 6 Φεβρουαρίου, για να ακολουθήσει η εντός έδρας ήττα από την Καβάλα με 3-0 στις 13/2. Εκτός έδρας ο Απόλλωνας έχει κερδίσει και με το εντυπωσιακό 4-2 τον Πανσερραϊκό στις 29/12, ενώ τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα την είχε επί της Καβάλας με 7-0. Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα την πέτυχε και πάλι εκτός έδρας, με 2-0 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, έχοντας πανηγυρίσει συνολικά τρεις νίκες εκτός έδρας, και μόλις μία εντός, αυτή επί της αδύναμης… Καβάλας του α’ γύρου.

Τα εισιτήρια

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

«Με βάση τα όσα νέα προβλέπονται, σχετικά με τον αριθμό θεατών στις κερκίδες των γηπέδων, κατά τους αγώνες (παρουσία θεατών, σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με πληρότητα έως 50% της χωρητικότητας) για τον συγκεκριμένο αγώνα θα δοθεί προτεραιότητα εισόδου στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Παρά ταύτα, οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα καλούνται όπως μεταβούν στο γήπεδο της Νεάπολης εγκαίρως.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών χρήση μάσκας)».

Σφυρίζει ο Τσουκαλάς

μετά από 10 χρόνια

Τη σημερινή αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Απόλλωνα Πόντου, στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Λυκούργος Τσολακίδης και Γιώργος – Παναγιώτης Αραβίδης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής).

Αυτό θα είναι το 5ο φετινό παιχνίδι του Τσουκαλά στη Super League 2 και πρώτο για τον Βόρειο όμιλο, ενώ στο παρελθόν έχει σφυρίξει και πάλι παιχνίδι της Νίκης Βόλου και πριν από περίπου δέκα χρόνια. Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στο Π. Μαγουλάς σε ματς της Νίκης κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, το οποίο οι κυανόλευκοι είχαν κερδίσει με 2-1, στις 11/3/2012.

Το σημερινό πρόγραμμα

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

20ή Αγωνιστική

14:45 ΠΑΟΚ Β-Ηρακλής (ERTSPORTS)

14:45 Τρίκαλα-Πανσερραϊκός

14:45 Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου

14:45 Καβάλα-Πιερικός

14:45 Αλμωπός-Αναγέννηση

20:00 Θεσπρωτός-Ξάνθη (ΕΡΤ3)

Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια (αναβλήθηκε)

Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

20ή Αγωνιστική

14:00 Αστέρας Βλαχιώτη-Επισκοπή

14:30 ΠΑΟ Β’-Καλαμάτα (ΕΡΤ3)

14:45 ΟΦ Ιεράπετρας-Αιγάλεω

14:45 Ζάκυνθος-Ηρόδοτος

14:45 Χανιά-Λεβαδειακός

14:45 Εργοτέλης-Κηφισιά

14:45 Διαγόρας-Ρόδος

Ρεπό: Καλλιθέα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου