ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προβάδισμα Λούκας Γκαρσία για το καλύτερο γκολ παικτών της Νίκης

προβάδισμα-λούκας-γκαρσία-για-το-καλύ-161294

Την μπάλα… στην κερκίδα επέστρεψε η Νίκη Βόλου, ξεκινώντας από χθες ηλεκτρονικό διαγωνισμό – ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ του πρώτου γύρου στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πέντε διαφορετικοί σκόρερ σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια επιλέχθηκαν από την κυανόλευκη ΠΑΕ, που χρονικά ξεκινά από το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας και το τέρμα του Ανδρέα Βλαχομήτρου, συνεχίζοντας με εκείνο του Γιώργου Τζοβάρα κόντρα στη Βέροια, το γκολ του Λούκας Γκαρσία κόντρα στον Πιερικό, του Πασχάλη Κάσσου απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα και του Σταύρου Τσουκαλά στο ντέρμπι της πόλης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μέχρι χθες το βράδυ και μάλιστα σε συντριπτικό ποσοστό αυτό που είχε πάρει πάνω από το 50% των ηλεκτρονικών ψήφων, ήταν το τέρμα του Αργεντινού στην Κατερίνη, όταν από σήκωμα της μπάλας από τον Ροχάνο, εξαπέλυσε σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, κάνοντας το 1-0.

Η ψηφοφορία και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής, στις 18:30. Σημειώνεται πως ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2 ολοκληρώθηκε, με τη Νίκη Βόλου να πετυχαίνει, συνολικά, 20 τέρματα.

Οι πέντε υποψηφιότητες της «κυανόλευκης» ψηφοφορίας είναι οι εξής:

  1. Ανδρέας Βλαχομήτρος

vs Αναγέννηση Καρδίτσας

  1. Γιώργος Τζοβάρας

vs Ν.Π.Σ. Βέροια

  1. Λούκας Γκαρσία

vs Πιερικός

  1. Πασχάλης Κάσσος

vs Α.Ο. Τρίκαλα

  1. Σταύρος Τσουκαλάς

vs Ολυμπιακός Βόλου

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://strawpoll.com/4qzwbckes

Βλαχομήτρος: «Ακόμη και πρώτοι»

Με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται ο επιθετικός των κυανόλευκων Ανδρέας Βλαχομήτρος, προχώρησε σε έναν μίνι απολογισμό των παιχνιδιών που έδωσε η ομάδα του, θεωρώντας πως θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη θέση, αλλά…

Μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που έριξε και την αυλαία του α’ γύρου σχολίασε αρχικά για το νικηφόρο αποτέλεσμα: «Επιτέλους, μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στην ομάδα ο ένας έχει εμπιστοσύνη στον άλλον. Επειδή πέρυσι ήμουν στον Ιωνικό και είχαμε καταφέρει να βγούμε στην Α’ Εθνική, ήμουν δηλαδή ξανά σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αλλά πιστεύω θα το βρούμε.

Πραγματικά πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση. Φταίμε κι εμείς κάπου, εύχομαι να το βρούμε, γιατί πραγματικά έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες για να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Είμαι σίγουρος πως στα επόμενα παιχνίδια θα εμφανιστούμε καλύτεροι και σιγά σιγά θα καλύψουμε και τη διαφορά στη βαθμολογία από αυτούς που βρίσκονται ψηλότερα.

Δεν θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε στο τσακ, στο 1-0, θέλουμε να σκοράρουμε περισσότερο, να καθαρίζουμε τα παιχνίδια από νωρίς, αλλά είναι σημαντικό η ομάδα να κερδίζει. Στη Β’ Εθνική είναι σπάνιο οι ομάδες να κερδίσουν με ευρύ σκορ, συνήθως τα ματς είναι «κλειστά». Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να τελειώνουμε τα ματς νωρίτερα και να τελειώνουμε τα παιχνίδια κι εμείς χωρίς άγχος».

Για το τι εύχεται για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος: «Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε όταν τελειώσει η χρονιά να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Αυτό λέμε από την αρχή. Εχουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας κι ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Ξέρουμε ότι στη Β’ Εθνική έχει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Κάθε χρόνο δίνουν μια ημερομηνία που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά υπάρχει το πρόβλημα με τις άδειες για το ποιες ομάδες θα βρίσκονται στην Β’ Εθνική.

Φέτος έγινε η κλήρωση, ήταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά ξαναέγινε κλήρωση, πήγε αργότερα η έναρξη, μετά υπήρχε πρόβλημα με τα τηλεοπτικά… Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Και φτάνουμε σ’ ένα σημείο μέσα σε 20 ημέρες να παίζουμε 8-9 παιχνίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που γίνεται αυτό.

Κανονικά η κατηγορία μας θα έπρεπε να είναι το σκαλί ώστε κάποιοι παίκτες από εδώ να βρεθούν στην ανώτερη κατηγορία. Αλλά δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Πραγματικά είναι εξοντωτικό αυτό που συμβαίνει. Σ’ εμάς όλοι οι παίκτες σχεδόν έχουν περάσει τραυματισμούς. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να φτάνουμε σ’ αυτό το σημείο κάθε χρόνο».

Κυριακή με Ηρακλή

Το πλήρες πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League2, που διεξάγεται το σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου, γνωστοποίησε η διοργανώτρια, με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αναλυτικά:

Βόρειος όμιλος

Σάββατο 12/2 (14:45)

Αλμωπός Αριδαίας-Ν.Π.Σ. Βέροια (ΕΡΤ3)

Κυριακή 13/2 (14:45)

ΠΑΟΚ Β-Ολυμπιακός Β’ (ΕΡΤ3)

Νίκη Βόλου-Ηρακλής (ERTSPORTS)

Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός

Καβάλα-Απόλλων Πόντου

Θεσπρωτός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ξάνθη-Πιερικός (17:00 ERTSPORTS)

ΡΕΠΟ: ΑΕΛ

Εθελοντική αιμοδοσία

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη» και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, στη μνήμη του εκλιπόντα προέδρου του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, Παναγιώτη Αθανασίου, σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας, από τις 9 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι. «Καλούμε τους φιλάθλους μας, καθώς και όλους τους Βολιώτες, να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν σε αυτή μας την πρωτοβουλία», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Για να δώσεις αίμα, χρειάζεται: Να είσαι 18-65 ετών. Να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία. Να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες. Εάν έχεις κάνει τατουάζ ή piercing, να έχουν παρέλθει 4 μήνες. Όσοι αιμοδότες έχουν εμβολιαστεί, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών, μπορούν να αιμοδοτήσουν, εφόσον αισθάνονται καλά. Στην περίπτωση που μετά τον εμβολιασμό παρουσιαστούν ήπιες αντιδράσεις, μπορούν να προσφέρουν αίμα 7 ημέρες μετά την πάροδο των συμπτωμάτων. Σε περίπτωση νόσησης από τον κορονοϊό, θα πρέπει να έχει παρέλθει τουλάχιστον ένας μήνας από την πλήρη ανάρρωση του ασθενούς. Τηλέφωνο πληροφοριών: 24210-58990.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου