ΤΟΠΙΚΟ

Ολη η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣΘ

ολη-η-αγωνιστική-δράση-στην-α-επσθ-177178

Παιχνίδια με έντονες συγκινήσεις πραγματοποιήθηκαν για την 15η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, με τον Πύρασο να είναι πλέον μόνος πρώτος στον β’ όμιλο, μετά το 3-1 επί του Αίαντα. Νίκη-ανάσα πήρε και η Αγία Αννα, που οδηγεί την κούρσα στον α’ όμιλο.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε:

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Πέρασε από τη Σκιάθο

Η Αγία Αννα επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας εκτός έδρας την Σκιάθο με 2-0. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Τσιουρέλη σημείωσαν οι Σέττος στο 21’ με σουτ εκτός περιοχής και Σιώμος στο 69’ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή της Σκιάθου.

Οι κυανέρυθροι με ανακοίνωση τους αφιέρωσαν την επιτυχία τους στον τερματοφύλακα Ηλία Αϊντίνι, που υποβλήθηκε σε επέμβαση μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, αλλά και στον Μπάμπη Πετράκο που έγινε πατέρας την περασμένη Τετάρτη.

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΑΓΙΑ AΝΝΑ 0-2

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος (46’ Παπάρας), Μπομπάι, Τσάκας, Αλ. Τζελάι, Ντάμτσιος, Ελμαζάι, Βεργίνης (75’ Μπρόσκα), Θ. Σταμέλος (75’ Σανιδάς), Τσικούνας (65’ Χρ. Τζελάι), Μπάμπα, Γραμματικός (65’ Μπρέγκου)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Σάμπα, Στεργίου (75’ Χατζητρακόσιας), Παπαδήμος, Στεργιόπουλος, Χολέβας, Βέργος, Τσιουρέλης (46’ Τσέλιος), Κορέτα (61’ Παπαδημητρίου), Σέττος, Τσελεπής (55’ Σιώμος), Τζοβάρας (75’ Κακάλιας)

Τριάρα για Σαρακηνό

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει ο Σαρακηνός, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Τοξότη με 3-0. Ο Βαλωτής στο 16’ με σουτ-βολέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από πάσα του Νιαώτη πέτυχε το 0-1, ενώ δοκάρι είχε στη συνέχεια ο Δημόπουλος μετά από σέντρα του Νιαώτη, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο του Μπράνου και να περνά άουτ. Στο δεύτερο μέρος ο Αντωνίου, που είχε έρθει από τον πάγκο, πέτυχε το 0-2 στο 60’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, με την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη να έχει νέο δοκάρι στο

70’ μετά από κεφαλιά, που σταμάτησε στο δεξί κάθετο για να απομακρύνει η άμυνα. Το τελικό 0-3 ήρθε στο 75’, μετά από σέντρα του Αντωνίου από αριστερά και νέο βολέ στο δεύτερο δοκάρι από την Βαλωτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 0-3

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Ιωάννου, Γεωργουλάκος, Χλωρός, Σιγαλάκος, Νταγκούλης (80’

Γιωτόπουλος), Σκλαπάνης, Κωνσταντάκος, Μάστορας, Μπραχόλι, Γιαννακούρας (71’ Γερακίνης)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάννης (78’ Τριανταφύλλου), Αγγελής, Γιαμαλής, Ράπτης, Χάνος (78’ Σκούρας), Δημόπουλος (80’ Δουλάς), Καλαμάτας, Βαλωτής, Καλλιακούδας (56΄Θεοχάρης), Νιαώτης (56’ Αντωνίου)

Λευκή ισοπαλία στο «Βασδέκειο»

Δάφνη και Αγία Παρασκευή έμειναν στο 0-0 χάρις στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Αλπάκη των γηπεδούχων. Στο 35’ ο Μαλακασιώτης έκανε το σουτ, αλλά ο Αλπάκης απέκρουσε με την μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι για να καταλήξει κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος και στο 60’ νέο σουτ του Παναγούλα αυτή τη φορά βρήκε στο δεξί δοκάρι της εστίας της Δάφνης, όπως δοκάρι είχε και ο Κέκος στο 68’.

ΔΑΦΝΗ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0-0

ΔΑΦΝΗ: Αλπάκης, Φ. Τσαρέλας, Ταμπάκου (60’ λ.τρ. Καζάκης) Αλεξίου, Νίκου, Βοϊτσίδης (69’ Ρίζος), Σωτηρόπουλος, Γ. Τσαρέλας, Μαρέδης, Χιώτης (64’ Ντίκας), Τερλεξής (69’ λ.τρ. Βαρελόπουλος).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Γαλλιόπουλος, Βέρμπης (60’ Πατσής), Λυκουρίνος, Λούμπαρδος, Ντάκος, Κέκος (87’ Ζιάκας), Μαλακασιώτης, Πολύζος, Σ. Δημόπουλος (70’ Γκουγκούλης), Βούκουτος, Παναγούλας.

Ακρόπολη-Μακρινίτσα 3-0 α.α.

Ρεπό: ΑΕ 2002

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-Β’ ΟΜΙΛΟΣ

«Πάτησε» τον Αίαντα ο Πύρασος

Στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, βρίσκεται και πάλι μόνος του από το Σάββατο ο Πύρασος, κερδίζοντας με 3-1 τον Αίαντα Σούρπης, για να φθάσει τους 34 βαθμούς και να αφήσει τον προχθεσινό του αντίπαλο στους 31.

Για την 15η αγωνιστική, το μεγάλο ντέρμπι, παρουσία αρκετών φιλάθλων, πραγματοποιήθηκε στο Π. Μαγουλάς, όπου ο Πύρασος έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο από το πρώτο μέρος.

Οι παίκτες του Γιάννη Σιαμέτη, ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον πολύπειρο Οικονόμου να σημειώνει το 1-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγιασιώτη, με τον Βλάχο να πετυχαίνει το 2-0 στο 23’ με νέα κεφαλιά σε σέντρα του Γιάννη Αραπίτσα. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο αρχηγός του Πυράσου, Θοδωρής Παπαδόπουλος, με όμορφη ατομική ενέργεια σκόραρε για το 3-0 με πλασέ, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με έμμεσο φάουλ κι αφού η μπάλα βρήκε οριζόντιο και κάθετο δοκάρι, με τον Θανάση Κατσαβριά, για το τελικό 3-1 στο 85’. Νωρίτερα και στο 78’ είχε αποβληθεί ο Μπιρτσάι των κιτρινόμαυρων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΥΡΑΣΟΣ-ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ 3-1

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Ζενούνης, Αγιασιώτης (75’ Μπούτλας), Οικονόμου (82’ Κατής) Αραπίτσας (82’ Γκαραβέλας), Βλάχος (75’ Καραγιώργος), Ζάχος (63’ Μπόλης).

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Ράπτης, Παπανικολόπουλος, Πλαβός, Γ. Ξηροκώστας (56’ Χουλιαράς), Τσάμης (18’ Μακανίκας), Μπιρτσάι, Χειλάς, Βούλγαρης (56’ Κ. Κατσαβριάς), Αραπίτσας (70’ Κωστούλας), Θ. Κατσαβριάς.

Ισοπαλία στον Ριζόμυλο

Αστέρας και Γ.Σ. Αλμυρού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στον Ριζόμυλο, μετά από τέρματα στο 23’ του Ξηρομερίτη με πλασέ και του Αράπη στο 71’ με φοβερό σουτ. Μεγάλος ήρωας του ΓΣΑ, ο Κοντογεωργάκης, που απέκρουσε πέναλτι του Θεοδώρου στο 55’, ενώ ο Ντόντα στην πρώτη του εμφάνιση με τον Αλμυρό είχε δοκάρι στο 94’. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η επανεμφάνιση για τον πολύπειρο Αργύρη Κυριάκο μετά από οκτώ μήνες λόγω τραυματισμού! Δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο σε σουτ είχε ο Σιαμέτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 1-1

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ξανθάς, Δ. Αποστολίδης, Θεοδώρου, Καραλόπουλος, Π. Αποστολίδης, Ξηρομερίτης, Παντελίδης (67’ Βέργος), Γουτούλης, Σιαμέτης (80’ Μαρούφ), Σαρρής (70’ Πρίντζος), Χαλιμούρδας (25΄λ.τρ. Λουφόπουλος).

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Τετριμίδας, Τσαγιανίδης, Ντόντα, Τσιάτσιος, Αράπης, Μπένος (82’ Οικονόμου), Δήμας (78’ Κυριάκος), Βούλγαρης (82’ Σουλάι), Κοντοβάς, Κλουκουτάρας (60’ Δρόσος).

Τρίποντο παραμονής για Πρωτεσίλαο

Νίκη παραμονής πέτυχε ο Πρωτεσίλαος, κερδίζοντας χθες με 4-1 τον Πρωτεσίλαο στο γήπεδο Πτελεού. Για την ομάδα του Θανάση Μπίλη, ο επιθετικός Κώστας Αλαμάνης πέτυχε δύο τέρματα, ένα στο 59’ με φάουλ κι ένα στο 70’ με πλασέ. Αλλο ένα τέρμα σημείωσε ο συνονόματος και συνεπώνυμος ξάδερφος του στο 11’ με μονοκόμματο σουτ και ένα ο «αειθαλής» Ρούλης Κόρκος στο 82’. Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 19ο λεπτό ο Τσότζορας με πλασέ.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ 4-1

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Κλίντον (89’ Θ. Κόρκος), Λεϊμονής, Τσαούσης, Χολέβας, Σούδης, Νικογιάννης (87’ Αλντίν), Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος (90’+2’ Mπισμπιγιάννης), Αλαμάνης, Αλαμάνης μέσος (92’ Καλτσάς).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σαματάς, Λάμπρου, Κόκκαλης, Μαγιόγλου (55’ Σταντζούρης), Λάζογλου, Δράγνης, Μωυσίδης, Αχ. Δαμάσκος, Κάρρος, Σίμος (67’ Ζαφειρίου), Τσότζορας (62’ Δεμίρης)

Παρθενική νίκη για Μυρμηδόνες

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Μυρμηδόνες, κερδίζοντας με 3-2 τον Διαγόρα.

Στο 44’ το 1-0 έγινε από τον Μπίνα και στο 68’ ισοφάρισε ο Κώστας Καραπλιάγκος.

Το 2-1 πέτυχε ο Θωμαΐδης στο 71’, με τον Διαγόρα να ισοφαρίζει εκ νέου με τον Καρατζόλη στο 80’, για να φθάσουμε στο 86ο λεπτό, όταν ο Κουφάκης έγραψε το τελικό 3-2 με πλασέ.

Ο Μάτζαρης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 52’.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3-2

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Νάντζιος, Μπίνας, Κατσαβριάς, Γ. Κοντοβάς, Τσέργας, Θωμαΐδης (72’ Κουφάκης), Παλάσκας (80’ Βούλγαρης), Μάτζαρης, Γ. Κολημήτρας, Τσεκρέζη (80’ Σπυρέλης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιαρής, Μπόλκας, Σεγδίτσας (65’ Ντόντος), Γκαμαλέτσιος, Σουλακούδης, Αγριοτσόμπανος, Σπ. Καραπλιάγκος, Καρατζόλης, Μουσαμπελίου, Τζέκα, Κ. Καραπλιάγκος

Ρεπό: Ρήγας Φεραίος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου