ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη Νεάπολη με Απόλλωνα Λάρισας σήμερα η Νίκη Βόλου

στη-νεάπολη-με-απόλλωνα-λάρισας-σήμερ-192287

Μπορεί τα πρώτα δύο παιχνίδια της χρονιάς να μην πραγματοποιήθηκαν για τη Νίκη Βόλου, ωστόσο το αγωνιστικό πρόγραμμα πλέον αρχίζει να «βαραίνει» για τους κυανόλευκους, που σήμερα υποδέχονται τον Απόλλωνα Λάρισας στις 14:45 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι επιστρέφουν στη Νεάπολη, όπου είχαν ηττηθεί από την Ξάνθη στην τελευταία τους παρουσία στη δεύτερή τους έδρα, λίγες μέρες μετά το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Αλμωπό στην Αριδαία, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα υποδεχθούν κι επίσημα πλέον τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Πανθεσσαλικό.

Η Νίκη θα παίξει αρχικά σήμερα για τη 15η αγωνιστική, φιλοξενώντας τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος μπορεί να μην «τρομάζει» τους κυανόλευκους, αλλά σίγουρα είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Δηλώσεις στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Νέτι Μέτσε, αναφέροντας αναλυτικά: «Πριν λίγες μέρες αντιμετωπίσαμε τον Αλμωπό στην Αριδαία. Ο Αλμωπός ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος, τον οποίο αντιμετωπίσαμε σε ένα περίεργο γήπεδο, σε μία δύσκολη έδρα, από την οποία, δεδομένα, καμία ομάδα δε θα «περάσει» εύκολα.

Καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι, παλέψαμε, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ματς που δεν κερδίζεις, ειδικά εκτός έδρας, πρέπει και να μην το χάνεις.

Πιστεύω ότι γίνεται πολύ σοβαρή και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα έρθουν. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα, πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δεν είναι εύκολο, κανένα ματς στην κατηγορία δεν είναι. Είναι πολύ σημαντικό, για την πορεία μας στο πρωτάθλημα, να συνεχίσουμε τις νίκες στην έδρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο.

Θέλω να μεταφέρω στον κόσμο πως όλοι μας, στο αγωνιστικό τμήμα, περιμένουμε να χαλαρώσουν τα υγειονομικά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί, προκειμένου να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο και να γίνουμε, όλοι μαζί, μία «γροθιά». Όταν αυτό στη Νίκη γίνεται πραγματικότητα, μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα».

Με 250 φιλάθλους

Την παρουσία μόλις 250 φιλάθλων θα έχει στη «διάθεση» της σήμερα η Νίκη Βόλου, αφού με τα ισχύοντα μέτρα το «παρών» θα μπορεί να δώσει μόνο το 10%, βάσει της χωρητικότητας του γηπέδου της Νεάπολης.

Οπως αναφέρει η κυανόλευκη ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Με βάση τα όσα προβλέπονται στην από 29/12/21 ΚΥΑ (σύμφωνα με την οποία δικαίωμα εισόδου έχει το 10% της αδειοδοτημένης χωρητικότητας με ταυτόχρονο ανώτατο όριο τους 1.000 θεατές), για τον συγκεκριμένο αγώνα θα δοθεί προτεραιότητα εισόδου στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Παρά ταύτα, οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα καλούνται όπως μεταβούν στο γήπεδο της Νεάπολης εγκαίρως.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας)».

Η αποστολή του Απόλλωνα

Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός του Απόλλωνα Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για Βόλο και στην αποστολή βρίσκονται οι: Αστράς (Τ), Μαντζάρης (Τ), Σκούπρας, Γιαννίτσης, Καλούσης, Τίμπουε, Βίγια, Λίταινας, Χατζής, Ζιάκας, Μπαλογιάννης, Παναγιώτου, Κοζού, Λεμάγκρ, Λουκάς, Νούσιος, Σούλτσε, Ζαχόπουλος και Ενγκόο.

Βεργέτης στη Νεάπολη

Η ΚΕΔ όρισε ως διαιτητικό τρίο για το ματς Νίκη-Απόλλων Λάρισας τους Βεργέτη (Αρκαδίας), Κύριο (Αρκαδίας), Δελή (Βοιωτία), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ανδριανός (Αχαΐας).

Την Τετάρτη 26/1

με Ολυμπιακό Βόλου

Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που χρωστά η Νίκη Βόλου, είναι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και το δεύτερο κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’. Όπως ενημέρωσε χθες κι επίσημα η διοργανώτρια αρχή το βολιώτικο «clasico» που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 26 Γενάρη στις 15:00.

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου

(15η αγωνιστική)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σήμερα

14:45 Αλμωπός-Ολυμπιακός Β’

14:45 Νίκη Β.-Απόλλων Λ.

17:00 Ξάνθη-Βέροια-ΕΡΤ3

ΠΑΟΚ Β’-Τρίκαλα (αναβολή)

Αύριο

14:45 Πιερικός-Απόλλων Πόντου

14:45 Θεσπρωτός-Π.Ο.Τ. Ηρακλής

14:45 Καβάλα-Πανσερραϊκός

14:45 Ολυμπιακός Β.-ΑΕΛ

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου