ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κρατά την εμφάνιση, αλλά θέλει και γκολ

κρατά-την-εμφάνιση-αλλά-θέλει-και-γκολ-199713

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η Νίκη Βόλου δεν είχε την ικανότητα ή την τύχη και έτσι επέστρεψε με ήττα από τη γειτονική Λάρισα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, θέλοντας πλέον αύριο αυτό που της έλειψε με τους βυσσινί, κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι χωρίς καιρό για… χάσιμο και με κομμένη ανάσα προετοιμάζονται πλέον για το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, θέλοντας ό,τι κατάφεραν να χάσουν απέναντι στην ΑΕΛ, να το μετατρέψουν σε γκολ με τον Αλμωπό στην Αριδαία. Μετά το αυριανό παιχνίδι η Νίκη θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας το ερχόμενο Σάββατο 22/1, ενώ δεν αποκλείεται το αναβληθέν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου να οριστεί για την επόμενη Τετάρτη 26/1.

Πικραμένος από το αποτέλεσμα της 14ης αγωνιστικής, αλλά ικανοποιημένος με τα όσα «έδωσαν» στον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης, με τον Μακεδόνα τεχνικό να μην πιστεύει στα μάτια του για ακόμη μία φορά, τα όσα κατάφεραν να χάσουν οι ποδοσφαιριστές του και μετά το τέλος του θεσσαλικού ντέρμπι, σχολίασε σχετικά:

«Μας έχει συμβεί αρκετές φορές αυτό. Μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, που δεν απειλείται, σε ένα πρώτο ημίχρονο που έπρεπε να έχει τελειώσει το παιχνίδι, προηγήθηκε ο αντίπαλος με ένα σουτ που κατέληξε στα δίχτυα μας.

Ηταν φυσιολογικό στο δεύτερο ημίχρονο από κει και μετά να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια.

Αλλάξαμε σχηματισμό, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί και είναι φυσιολογικό να αφήσουμε κενά στην άμυνα όταν φεύγαμε μπροστά.

Από το 15’ του δευτέρου μέρους και μετά, η ΑΕΛ είχε δύο-τρεις φάσεις στην κόντρα, συνεχίσαμε να έχουμε την κατοχή και την πίεση και παλέψαμε μέχρι τέλους να φέρουμε το τουλάχιστον παιχνίδι στα ίσια. Αυτό δεν έγινε και έχουμε την πικρία πως έπρεπε να κερδίσουμε.

Στο ποδόσφαιρο όλα είναι μέσα. Το θέμα είναι πόσο δυνατός μπορείς να αισθάνεσαι για να γυρνάς από την απογοήτευση μετά από τέτοια αποτελέσματα. Είμαστε εδώ για να το κάνουμε, συνεχίζουμε, και είμαι σίγουρος πως πράγματα που δεν μας τα δίνει η τύχη, κάποια στιγμή θα γυρίσει και θα μας τα δώσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Η προσπάθειά τους ήταν τεράστια. Πάτησαν πάνω στο πλάνο, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχει ο παράγοντας και της τύχης και της αστοχίας. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε όχι την παραγωγικότητά μας, αλλά την εκτέλεσή μας. Πιστεύω πως έχουμε καλούς παίκτες και θα το πετύχουμε σιγά-σιγά. Θα έρθουν σερί αποτελέσματα. Μας αδικεί πολύ η βαθμολογική μας θέση. Επρεπε να είμαστε τουλάχιστον στο γκρουπ της πρώτης τετράδας. Έχουμε πολύ εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Για το αν μπορεί η εμφάνιση της Νίκης να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια: «Οι εμφανίσεις μας είναι περίπου σ’ αυτό το επίπεδο, σε όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση ένα-δύο παιχνίδια μέχρι τώρα. Μία ομάδα που είχε τεράστια προβλήματα και έφτασε πολλές φορές να έχει έξι παίκτες με κορονοϊό, χωρίς να φύγει από τα γήπεδα. Φτάσαμε να παίξουμε αγώνα με 13 παίκτες, αλλά ήμασταν εκεί. Δεν βγάλαμε το ένα κρούσμα παραπάνω για να τινάξουμε στον αέρα αυτό το απαξιωμένο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουμε. Η Νίκη είναι μία ομάδα με τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Πιστεύω πως βοηθάει πολύ στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και στο να γίνει το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας ανταγωνιστικό.

Είναι ένα πρωτάθλημα που παίζουν πολλοί Έλληνες παίκτες κι εμείς αυτό θέλουμε και να το σεβαστούμε και να το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό και πιο αξιόπιστο σαν πρωτάθλημα γενικά. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας θα συνεχίσουμε έτσι και πιστεύω πως στο τέλος θα έχουμε ένα πολύ καλό πλασάρισμα».

Από τη μεριά του ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, ευχαρίστησε το Θεό… «Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πλούσιος σε ποιότητα και εμπειρία, ανεξαρτήτως από το ότι η Νίκη Βόλου δεν έχει πάρει τους βαθμούς που δικαιούταν να έχει. Ταυτόχρονα ήταν και ένα γειτονικό ντέρμπι. Είχαμε απέναντί μας μία επικίνδυνη ομάδα. Αιφνιδιαστήκαμε με το παιχνίδι της αν και το ξέραμε. Η Νίκη Βόλου είχε ευκαιρίες, αλλά ευτυχήσαμε και δεν δεχθήκαμε το γκολ και μας βοήθησε και ο Θεός και σκοράραμε. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι όσο καλύτερα γινόταν. Δεν ήμασταν καλοί αλλά για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις πόντους και όταν δεν είσαι καλός. Όταν έχασε ο αντίπαλος το πέναλτι, η ψυχολογία μας ανέβηκε γιατί δεν είχαμε την πίεση που θα είχαμε αν έμπαινε το γκολ».

Συγχαρητήρια σε Ισημερινή Γουϊνέα

Τα συγχαρητήριά της για τη μεγάλη της νίκη επί της Αλγερίας απέστειλε ηλεκτρονικά και μέσω instagram η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην Εθνική της Ισημερινής Γουϊνέας, στην οποία αγωνίζεται ο Μιράντα. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου ήταν εκείνος που έκανε τη μαγική ασίστ με τακουνάκι στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Κόπα Αφρικα και η χώρα του διατηρεί ζωντανές ελπίδες πρόκρισης, που θα κρατήσει τον Μιράντα… λίγο παραπάνω στο Καμερούν και μακριά από τη Νίκη.

O Τσοπουλίδης στο Αλμωπός-Νίκη

Ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της Ένωσης Ξάνθης ορίστηκε στην αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα σε Αλμωπό Αριδαίας και Νίκη Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι Άγγελος Ζήρδας (Δράμας) και Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Κωστουδης της Ένωσης Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι ορισμοί στα εξ αναβολής παιχνίδια της Super League 2:

Βόρειος όμιλος

Αύριο

Απόλλων Π.-Ηρακλής (15:00)

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Μηνούδης (Πιερίας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Πιερικός-ΟΣΦΠ Β’ (15:00)

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Κουκούμης (Καβάλας)

4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Καβάλα-Τρίκαλα (15:00)

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Πάχαλης (Κοζάνης)

4ος: Τακίδης (Κιλκίς)

Αλμωπός Αριδαίας-Νίκη Βόλου (15:00)

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθη)

Βοηθοί: Ζήρδας (Δράμας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

4ος: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)

Θεσπρωτός-ΑΕΛ (15:00 )

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Μάνασης (Τρικάλων)

4ος: Λεωνίδας (Τρικάλων)

Νότιος όμιλος

Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα (15:00)

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας)

Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Κωνσταντόπουλος (Ηλείας)

4ος: Κάδδας (Αχαΐας)

Ηρόδοτος-Επισκοπή (15:00)

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Αραβίδης, Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος: Νικολάου (Αθηνών)

ΑΕΚ Β’-Αιγάλεω (15:00)

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κύριος (Αρκαδίας)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Παναθηναϊκός Β’-ΟΦ Ιεράπετρας (15:00)

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Πριόνας, Κωνσταντιος (Εύβοιας)

4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Κηφισιά-Ζάκυνθος (15:00)

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Διπλάρης, Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος: Ρηγόπουλος (Ηλείας).

Πέμπτη 20/1

Διαγόρας-Εργοτέλης (15:00)

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κάλλης, Βιντσετζάτος (Αν. Αττικής)

4ος: Αλάμπεης (Αθήνων)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου