ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σχεδόν πλήρης για Τρίκαλα είναι η Νίκη Βόλου

σχεδόν-πλήρης-για-τρίκαλα-είναι-η-νίκη-212507

Αναμονή τέλος για τη Νίκη Βόλου, που μετά τις 22 Δεκέμβρη θα επιστρέψει σε επίσημο παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη, υποδεχόμενη τον ΑΟ Τρίκαλα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί τα παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΟΚ Β’ και Ολυμπιακό Βόλου να αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων των αντιπάλων, κάτι τέτοιο όμως δύσκολα θα συμβεί μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, με τα κρούσματα να μην απασχολούν τις ομάδες της Θεσσαλίας.

Στη Νίκη Βόλου που τα κρούσματα άγγιξαν τα έξι την περασμένη εβδομάδα, μόνο δύο πλέον είναι αυτά που απασχολούν την τεχνική ηγεσία, αλλά και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν από σήμερα στις προπονήσεις, όπως έγινε και με τους υπόλοιπους τέσσερις συμπαίκτες τους.

Δεδομένη απουσία, πέραν του Μιράντα, που βρίσκεται στο Καμερούν με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας, θεωρείται αυτή του Παναγιώτη Παναγιωτίδη, ο οποίος απέχει των προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες, ακολουθώντας αγωγή μετά από ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Το μοναδικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη για το πρωτάθλημα της Super League 2 θα είναι το θεσσαλικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να τα έχουν «πει» και στο Κύπελλο Ελλάδος, όταν η Νίκη έφυγε με διπλό πρόκρισης από τα Τρίκαλα.

Σίγουρα το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι τελείως διαφορετικό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν και πάλι αγωνιστικό ρυθμό μετά την απραξία τόσων ημερών, και την αναβολή την προηγούμενων δύο αγωνιστικών.

Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο γήπεδο του ΟΣΕ, πάνω στην τεχνική με passing drills, τελειώματα και παιχνίδια κατοχής.

Η Νίκη Βόλου βάσει προγράμματος θα έπαιζε το περασμένο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, αλλά τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού και στην ομάδα του Βορρά δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, με τους κυανόλευκους να υποβάλλονται σήμερα εκ νέου σήμερα σε pcr test, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Σημειώνεται πως το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους κυανόλευκους να υποδέχονται τους Τρικαλινούς, έχοντας τη συμπαράσταση χιλίων ατόμων, βάσει των κανονισμών, που θα ισχύσουν τουλάχιστον μέχρι τις 17 Γενάρη.

Στη συνέχεια και για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, παιχνίδι που έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, οι κυανόλευκοι θα παίξουν στην Αριδαία με τον Αλμωπό, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου για την 15η αγωνιστική. Ο Ιανουάριος θα «κλείσει» με τη 16η αγωνιστική, με τη Νίκη Βόλου να παίζει και πάλι Σάββατο (29/1), φιλοξενούμενη αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Β’, ενώ αναμένεται ο εκ νέου ορισμός των αναμετρήσεων της Νίκης με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΟΚ Β’.

Το υπολειπόμενο πρόγραμμα της Νίκης Βόλου για τον Ιανουάριο, με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις έχει ως εξής:

13η αγωνιστική

Πέμπτη 13/1/22-15:00

Νίκη Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα

14η αγωνιστική

Κυριακή 16/1/22-17:00

ΑΕΛ-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

9η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Τετάρτη 19/1/22-15:00

Αλμωπός-Νίκη Βόλου

15η αγωνιστική

Σάββατο 22/1/22-14:45

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

16η αγωνιστική

Σάββατο 29/1/22-14:45

Ολυμπιακός Β’-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

Μελτζανίδης στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Α.Ο. Τρίκαλα που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την Ένωση Ημαθίας. Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Θανάσης Δέλλιος από την Πέλλα και δεύτερος ο Μανώλης Κοττορός από την Ένωση Δωδεκανήσου. Τέταρτη θα είναι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα.

Δοκιμαστικά για την ομάδα e-sports

Η Νίκη Βόλου έχει δημιουργήσει, ως γνωστόν, τμήμα e-sports, που παίρνει μέρος στο πανελλήνιο ηλεκτρονικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικά, ώστε να επιλέξει νέους παίκτες. Αναλυτικά: «Είσαι έτοιμος να παίξεις μπάλα στη Νίκη Βόλου; Αν ναι, θα έχεις την ευκαιρία σου! Η ομάδα FIFA e-sports της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα πραγματοποιήσει trials, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της νέους παίκτες!

Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και γίνε μέλος της ηλεκτρονικής, ποδοσφαιρικής μας οικογένειας! Γίνε κομμάτι των επόμενων επιτυχιών του συλλόγου μας στη νέα, ψηφιακή της εποχή!

Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και Παρασκευή, 12 και 14 Ιανουαρίου, από τις 21:00 μέχρι τις 23:00! Θα μπεις στην ομάδα μας στο discord (https://discord.gg/gGJgGcw7), θα δηλώσεις σε ποια θέση θα επιθυμούσες να δοκιμαστείς και θα αγωνιστείς σε φιλικό παιχνίδι, με συμπαίκτες σου τα μέλη της υπάρχουσας ομάδας μας! Δείξε μας τι αξίζεις! Σε περιμένουμε!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου