ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Κέρδισε» η αναβολή

κέρδισε-η-αναβολή-224003

Τα κρούσματα κορονοϊού που πλήττουν τον Ολυμπιακό Βόλου δεν επέτρεψαν τελικά τη διεξαγωγή του προγραμματισμένου για σήμερα ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τη Νίκη Βόλου να στρέφει πλέον την προσοχή της στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι θα παραμείνουν χωρίς επίσημο αγώνα στα πόδια τους μετά τις 22 Δεκεμβρίου, όταν κι αντιμετώπισαν τον Παναιτωλικό εκτός έδρας, «βλέποντας» πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ Β’, εφόσον δεν προκύψουν άλλα δεδομένα μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2, δεν ανέβαλε τελικά την 11η αγωνιστική όπως έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της Δευτέρας, αλλά… μόνο τα 15 από τα 16 παιχνίδια, επιτρέποντας να γίνει μόνο ένα παιχνίδι σήμερα, αυτό ανάμεσα σε Επισκοπή και Λεβαδειακό!

Παρά τα συνεχόμενα κρούσματα στις ομάδες της κατηγορίας, η SL2, όπως είχε πει προχθές ο πρόεδρος της Λεωνίδας Λεουτσάκος, θα δει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι στο μόνο ζευγάρι που ο αριθμός κρουσμάτων δεν ήταν μεγάλος θα γίνει σέντρα σήμερα στις 15:00.

Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό χθες πως: «Σας ενημερώνουμε ότι οι κάτωθι αγώνες της 11ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, αναβάλλονται λόγω Covid 19.

A Όμιλος

Απόλλων Πόντου-ΠΟΤ Ηρακλής

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανσερραϊκός

Πιερικός-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π Β

Α.Ο Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας

ΑΟ Καβάλα-Α.Ο. Τρίκαλα

Αλμωπός Αριδαίας-ΠΑΟΚ Β

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

Θεσπρωτός-ΑΕΛ

Β Ομιλος

Κηφισιά-Ηρόδοτος

ΑΕΚ Β-Αιγάλεω

Καλαμάτα-Καλλιθέα

Παναθηναϊκός Β-ΟΦ Ιεράπετρας

Καραϊσκάκης Αρτας-Ζάκυνθος

Εργοτέλης-ΠΑΕ Χανιά

Αστέρας Βλαχιώτη-Διαγόρας

Ποδαρικό τελικά με ΠΑΟΚ Β’

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου περίμενε πώς και πώς η Νίκη Βόλου, προκειμένου να κάνει ποδαρικό στο 2022 με το βολιώτικο ντέρμπι, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και αναγκάζουν τους κυανόλευκους να σκέφτονται… Θεσσαλονίκη.

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από την τριήμερη άδεια από τις γιορτές των Χριστουγέννων και βρέθηκε στο γήπεδο ακόμη και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για ένα παιχνίδι που δεν θα γίνει, κι έτσι στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι του Σαββάτου, απέναντι στο σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, που αντιμετώπισε και το καλοκαίρι σε φιλικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και η 11η αγωνιστική δεν αναμένεται να οριστούν μέσα στον Ιανουάριο, με τους κυανόλευκους να… έχουν κι άλλο παιχνίδι που «χρωστάνε», αυτό απέναντι στον Αλμωπό στην Αριδαία. Μοναδική ημερομηνία που είναι «ανοιχτή» είναι την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, αλλά δύσκολα θα επιλεχθεί από τη διοργανώτρια αρχή, με τις ομάδες να έχουν ήδη φορτωμένο Ιανουάριο.

Η Νίκη Βόλου που δεν αγωνίστηκε ούτε την περασμένη Τετάρτη, κάνοντας το ρεπό της, έχει στη συνέχεια και για τη 12η αγωνιστική, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη. Για την 13η αγωνιστική η Νίκη Βόλου θα παίξει την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, φιλοξενώντας τον ΑΟ Τρίκαλα στις 15:00, ενώ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, παιχνίδι που έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, δίνοντας συνέχεια στα θεσσαλικά ντέρμπι και τις μάχες με τις ομάδες της Λάρισας, αφού ακολουθεί αυτό απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο θα φιλοξενήσει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου για την 15η αγωνιστική.

Νωρίτερα, και την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, οι κυανόλευκοι θα παίξουν στην Αριδαία με τον Αλμωπό, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής.

Ο Ιανουάριος θα «κλείσει» με τη 16η αγωνιστική, με τη Νίκη Βόλου να παίζει και πάλι Σάββατο (29/1), φιλοξενούμενη αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Β’.

Το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου για τον Ιανουάριο, με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις έχει ως εξής:

12η αγωνιστική

Σάββατο 8/1/22-14:45

ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

13η αγωνιστική

Πέμπτη 13/1/22-15:00

Νίκη Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα

14η αγωνιστική

Κυριακή 16/1/22-17:00

ΑΕΛ-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

9η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Τετάρτη 19/1/22-15:00

Αλμωπός-Νίκη Βόλου

15η αγωνιστική

Σάββατο 22/1/22-14:45

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

16η αγωνιστική

Σάββατο 29/1/22-14:45

Ολυμπιακός Β’-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου