ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προβληματισμός και στη Νίκη από τα κρούσματα κορονοϊού

προβληματισμός-και-στη-νίκη-από-τα-κρο-227778

Με την κατάσταση λόγω της πανδημίας να έχει αναστατώσει όλη τη χώρα και όχι μόνο και με τη μετάλλαξη «όμικρον» να αυξάνει διαρκώς τα κρούσματα του κορονοϊού, έκρυθμη είναι η κατάσταση και στις ομάδες της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πολλές αναμετρήσεις έχουν αναβληθεί και πολλές αναμένονται να αναβληθούν τις επόμενες ημέρες χωρίς να αποκλείεται η παύση του πρωταθλήματος της Super League 2, που θα φέρει αναβολή και στο βολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό, που έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο Τετάρτη στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι κυανόλευκοι δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστοι από την κατάσταση που επικρατεί και υποβάλλονται σχεδόν καθημερινά σε τεστ κορονοϊού, με τα θετικά κρούσματα να φτάνουν χθες τα τέσσερα στο στρατόπεδο των κυανόλευκων.

Υπενθυμίζεται πως η Νίκη Βόλου είχε περάσει ήδη δύσκολες στιγμές και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, φθάνοντας να έχει μόλις 12 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πριν το παιχνίδι με τη Βέροια, αλλά δεν ζήτησε ποτέ την αναβολή του.

Πλέον οι κυανόλευκοι δηλώνουν εκ νέου ετοιμοπόλεμοι, παρά τις απουσίες, περιμένοντας την πρώτη σέντρα στο 2022 στο βολιώτικο «κλάσικο», αλλά δεν αποκλείεται η διοργανώτρια αρχή να παύσει τη δράση για το επόμενο δεκαήμερο με απόφαση που σύμφωνα με πληροφορίες θα παρθεί σήμερα.

«Βαρύς» ο Ιανουάριος

Η Νίκη Βόλου που δεν αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη, έχοντας το ρεπό της, στρέφει πλέον την προσοχή της στα «μαζεμένα» παιχνίδια του Ιανουαρίου, με το πρόγραμμα να είναι αρκετά «βαρύ». Πλέον για τον… νέο χρόνο η Νίκη θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί, εφόσον πραγματοποιηθεί η 11η αγωνιστική και δεν αναβληθεί εξολοκλήρου. Στη συνέχεια και για τη 12η αγωνιστική, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου η Νίκη συνεχίζει τις υποχρεώσεις της απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη, ομάδα που αντιμετώπισε και στην καλοκαιρινή της προετοιμασία. Για τη 13η αγωνιστική η Νίκη θα παίξει την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, φιλοξενώντας τον ΑΟ Τρίκαλα στις 15:00. Στη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, παιχνίδι που έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, δίνοντας συνέχεια στα θεσσαλικά ντέρμπι και τις μάχες με τις ομάδες της Λάρισας, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο θα φιλοξενήσει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου για την 15η αγωνιστική. Ενδιάμεσα και την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, οι κυανόλευκοι θα παίξουν στην Αριδαία με τον Αλμωπό, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής. Ο Ιανουάριος θα «κλείσει» με τη 16η αγωνιστική, με τη Νίκη Βόλου να παίζει και πάλι Σάββατο (29/1), φιλοξενούμενη αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Β’. Το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου για τον Ιανουάριο, με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις έχει ως εξής:

11η αγωνιστική

Τετάρτη 5/1/22-15:00

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

(ERTFLIX)

12η αγωνιστική

Σάββατο 8/1/22-14:45

ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

13η αγωνιστική

Πέμπτη 13/1/22-15:00

Νίκη Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα

14η αγωνιστική

Κυριακή 16/1/22-17:00

ΑΕΛ-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX)

9η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Τετάρτη 19/1/22-15:00

Αλμωπός-Νίκη Βόλου

15η αγωνιστική

Σάββατο 22/1/22-14:45

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

16η αγωνιστική

Σάββατο 29/1/22-14:45

Ολυμπιακός Β’-Νίκη Βόλου

(ERTFLIX).

Πρωτοχρονιάτικη έκπληξη στον μικρό Λευτέρη

Την ευχή του μικρού φίλου της Νίκης Βόλου, Λευτέρη, να γνωρίσει από κοντά τον τερματοφύλακα, Μάνο Αποστολίδη, πραγματοποίησε η κυανόλευκη ΠΑΕ, με τους δυο τους να συναντιούνται στο Παντελής Μαγουλάς. Οπως τονίζει η κυανόλευκη ΠΑΕ, που ανάρτησε και ένα πολύ ωραίο βίντεο: «Ο ήρωας της ιστορίας μας, ο Λευτέρης, αγαπά το ποδόσφαιρο και τη θέση του τερματοφύλακα. Ινδαλμά του ο ποδοσφαιριστής μας, Μάνος Αποστολίδης, τον οποίο παρακολουθεί και θαυμάζει από πολύ μικρός. Φτάνοντας στα αυτιά μας η πρωτοχρονιάτικη ευχή του να τον γνωρίσει από κοντά, μια οικογενειακή του βόλτα εξελίχθηκε σε μια όμορφη, αξέχαστη εμπειρία του! Με αυτό το όμορφο βίντεο, στέλνουμε, με τον δικό μας τρόπο, τις ευχές μας για ένα ξεχωριστό 2022, γεμάτο υγεία, ευτυχία κι ευχάριστες εκπλήξεις».

Πρωτοβουλία της Λέσχης ΟΦ Νίκης

Το 2021 έφυγε «παίρνοντας» μαζί του τον Παναγιώτη Αθανασίου, τη ψυχή των φιλάθλων της Νίκης Βόλου και μόνιμο φίλαθλο στην κερκίδα σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζονταν η αγαπημένη του ομάδα. Στη μνήμη του Παναγιώτη Αθανασίου, η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης, της οποίας διατέλεσε πρόεδρος ο εκλιπών αποφάσισε να αναρτηθεί πανό με φωτογραφία του στην ανατολική κερκίδα εκεί που καθόταν ο Παναγιώτης Αθανασίου, αλλά και να κατατεθούν λουλούδια από τους οργανωμένους οπαδούς της Νίκης και από τις ομάδες της Νίκης και του Ολυμπιακού, εφόσον πραγματοποιηθεί τελικά το βολιώτικο ντέρμπι την ερχόμενη Τετάρτη. Επίσης, το μέλλον του ΟΦ Νίκης θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες σε ΓΣ που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στα μέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου