ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τήρησε την υπόσχεσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου

τήρησε-την-υπόσχεσή-της-η-παε-νίκη-βόλο-233403

Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν ξέχασε τους μικρούς της φίλους και επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου, μοιράζοντας χαρά και δώρα σε συνέχεια των εξωγηπεδικών και κοινωνικών δράσεων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χωρίς αγωνιστικές σκοτούρες κι αφού οι κυανόλευκοι χθες είχαν το ρεπό τους για το πρωτάθλημα της Super League 2, αντιπροσωπεία της κυανόλευκης ΠΑΕ μοίρασε χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Η κυανόλευκη αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον μεγαλομέτοχο, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Βενέτη και τον σύμβουλο εταιρικής – κοινωνικής ευθύνης Γιάννη Καζεπίδη, επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου χθες το πρωί, δωρίζοντας στα παιδιά του ιδρύματος ένα PlayStation 4, όπως τα ίδια είχαν ζητήσει.

Η παιχνιδοκονσόλα παραδόθηκε στα χέρια του προέδρου του Ορφανοτροφείου, κ. Κωνσταντίνου Θεοδώρου, ο οποίος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την πρωτοβουλία τους να εκπληρώσουν μία ακόμα επιθυμία των παιδιών της δομής. Ο κ. Θεοδώρου προχώρησε με ειδική αναφορά στη συνολική, έως τώρα, προσφορά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου, στο ίδρυμα κι ευχήθηκε στη Νίκη Βόλου ένα επιτυχές, νέο αγωνιστικό έτος.

Από την πλευρά της κυανόλευκης ΠΑΕ επισημάνθηκε, για ακόμα μία φορά, η πρόθεσή της να βρίσκεται αδιάλειπτα στο πλευρό των ιθυνόντων του Ορφανοτροφείου και των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό και υπογραμμίστηκε πως η βοήθειά στο ίδρυμα δεν περιορίζεται και δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο στις εορταστικές περιόδους.

Σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι οικογενειών που έχουν ανάγκη. Σημειώνεται πως αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου το πρωί της περασμένης Τρίτης επισκέφθηκε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Βόλου, παραδίδοντας δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, για αγορά τροφίμων, οι οποίες θα καταλήξουν στα χέρια έξι άπορων οικογενειών.

«Ζει» για την Τετάρτη

Με τη Νίκη Βόλου να μην αγωνίζεται χθες και να «πέφτει» μία θέση μετά την επικράτηση των Τρικάλων επί του Θεσπρωτού, οι κυανόλευκοι βρίσκονται πλέον 9οι στη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Super League 2 έχοντας 12 βαθμούς.

Οι κυανόλευκοι που «χρωστούν» και το παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας, επέστρεψαν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, ξεκινώντας την προετοιμασία για το βολιώτικο ντέρμπι του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς θα φέρει τη Νίκη Βόλου αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 5 Ιανουαρίου στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε ένα παιχνίδι που, βάσει των δεδομένων, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο 1.000 φίλαθλοι, δίνοντας προτεραιότητα στους έχοντες διαρκείας.

Στη συνέχεια και για τη 12η αγωνιστική, το Σάββατο 8 Ιανουαρίου η Νίκη συνεχίζει τις υποχρεώσεις της απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη, ομάδα που αντιμετώπισε και στην καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Για τη 13η αγωνιστική η Νίκη θα παίξει την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, φιλοξενώντας τον ΑΟ Τρίκαλα στις 15:00.

Στη 14η στροφή του πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ, παιχνίδι που έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, δίνοντας συνέχεια στα θεσσαλικά ντέρμπι και τις μάχες με τις ομάδες της Λάρισας, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο θα φιλοξενήσει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου. Ενδιάμεσα και την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, οι κυανόλευκοι θα παίξουν στην Αριδαία με τον Αλμωπό.

Ο Ιανουάριος θα «κλείσει» με τη 16η αγωνιστική, με τη Νίκη Βόλου να παίζει και πάλι Σάββατο (29/1), φιλοξενούμενη από τον Ολυμπιακό Β’.

Το πρόγραμμα της Νίκης Βόλου για τον Ιανουάριο, με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις έχει ως εξής:

11η αγωνιστική

Τετάρτη 5/1/21

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

(ertflix-15:00)

12η αγωνιστική

Σάββατο 8/1/22

ΠΑΟΚ Β’-Νίκη Βόλου

(ertflix-14:45)

13η αγωνιστική

Πέμπτη 13/1/21

Νίκη Βόλου-ΑΟ Τρίκαλα

14η αγωνιστική

Κυριακή 16/1/22

ΑΕΛ-Νίκη Βόλου

(ertflix-17:00)

9η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Τετάρτη 19/1/21

Αλμωπός-Νίκη Βόλου

15η αγωνιστική

Σάββατο 22/1/22

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

16η αγωνιστική

Σάββατο 29/1/22

Ολυμπιακός Β’-Νίκη Βόλου

(ertflix-14:45).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου